Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hos geldin canim aramiza bende kismen senin gibi dusunuyorum herseye ihtiyacdan da ziyade benim dusuncem bu yemekler hep hayatimizda olacak bu surecte yemeyip bittikden sonra yemeye basladiginizda vucuda fazla gelip yeniden kilo alacagiz bende dozunda yeme taraftariyim tabiki kalkip hergun yemeyecegiz ama belli zamanlarda yiyip bir sonraki ogunlerde nasil dengeleyecegimizi bilmemiz gerekiyor sadece

Tatilde canim giris yapmamis hic dun etiket yapmistim
Bilsem ozel öğrenci sinaviydi sanirim oglunun sonuclar aciklandi sanirim nasil durumu
Bugün öğrendik açıklandığını, kazanmış canım ama gönderip gondermeme konusunda karar vermiş değilim. Çocuğu çok yoğun bir tempoya sokmak doğru mu bilmiyorum, daha doğrusu başlarsa yoğun olur mu, iyi yanı var mı onu sormak istiyorum bilen arkadaslara.

Hayırlı olsun canım, inşallah en doğru kararı verirsiniz

Hayirli olsun canim cok sevindim
Hic tanıdığım da yok ki canim sinif öğretmeni bir arkadasimiz vardi gelmedi sonra
Mvmv de bilgisiyar öğretmeni diye hatirliyorum ama az cok biliyordur

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Yok
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Can sıkıntısından yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İdeal kilomda kendimi daha mutlu hissediyorum

Merhaba oğlum da girdi maalesef kazanamadı. Yoğun tempoları yok, hafta sonu iki saat kadar gidiyorlar sanırım. Zaten sıkıcı dersler olmuyor. Geliştirici, seveceği tarzda oluyor.
Zaten memnun kalmazsanız devam etmezsiniz.

Hosgeldin canim yeniden ben elif 30 yaşındayim bekarim
Hedefine birlikte ulasacagiz inşallah canim yarından itibaren menu ve sporlarini bekliyorum

Hoşgeldin canım

Az kactim 1 gibi gelirim bugun menulere bakacagim kim paylasmis kim paylaşmamis
Ben akşama kadar iyiydim akşam sinir krizi geçirdim resmen kahve yaptım yanına lokum yedim çocuklar beni çok yoruyor saat 11 de koltuğun tepesinde ne işin var yavrum. Zorla yatağa yatırdım bebek abisinin üzerine çıkıyor tekme atıyor 9 aylığından 11 yaşına hepsi birbirinden hareketli

Aynı benimkilerde öyle 1 yasinda 7 yasinda ve 10 yasinda 3 çocuğum var anca yatirdim ve rahatladım

Aynen öyle canım bu sefer daha tecrubeliyim Anka kaptan zamanında bana kızıyordu yemiyosun diye haklıymış saçma sapan beslenip çok kilo kaybetmiştim hepsini geri aldım malesef dediğin gibi hayatımızdan çıkardığımız şeyleri yediğimiz zaman direkt artı olarak tartıya yansıdı ben ömür boyu böyle herşey den mahrummu devam edicem dedim yedim sonuç 99.8

Nego cum hoş geldin aramıza canım

Allah yardımcın olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…