- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
Hos geldin canim aramiza bende kismen senin gibi dusunuyorum herseye ihtiyacdan da ziyade benim dusuncem bu yemekler hep hayatimizda olacak bu surecte yemeyip bittikden sonra yemeye basladiginizda vucuda fazla gelip yeniden kilo alacagiz bende dozunda yeme taraftariyim tabiki kalkip hergun yemeyecegiz ama belli zamanlarda yiyip bir sonraki ogunlerde nasil dengeleyecegimizi bilmemiz gerekiyor sadeceHaklısın canım bugün kayınvalidem de akşam yemeği yedim makarna tesadüf oldu erken yediğim için geri çevirmek yerine 2kasik yedim sadece yoksa ben normalde geçen sene diyet yaparken makarna ve pilavı tamamen hayatımdan çıkarmıştım ama bunun yalnıs olduğunu fark ettim yiyorum ama sınırli yiyorum abartmadan dediğim gibi bu sefer herşeyi yiycem hayatımdan cikarmiycam vücudun herşeye ihtiyacı var
Öyle canım ya küçücükler zaten, sınav nedir anlamiyorlar. Küçükten sınav sistemine alıştırmak lazımMerhaba benim kizimda girmişti kazanamamış .olsun önemli olan katilmakti
Bugün öğrendik açıklandığını, kazanmış canım ama gönderip gondermeme konusunda karar vermiş değilim. Çocuğu çok yoğun bir tempoya sokmak doğru mu bilmiyorum, daha doğrusu başlarsa yoğun olur mu, iyi yanı var mı onu sormak istiyorum bilen arkadaslara.Tatilde canim giris yapmamis hic dun etiket yapmistim
Bilsem ozel öğrenci sinaviydi sanirim oglunun sonuclar aciklandi sanirim nasil durumu
Hayırlı olsun canım, inşallah en doğru kararı verirsinizBugün öğrendik açıklandığını, kazanmış canım ama gönderip gondermeme konusunda karar vermiş değilim. Çocuğu çok yoğun bir tempoya sokmak doğru mu bilmiyorum, daha doğrusu başlarsa yoğun olur mu, iyi yanı var mı onu sormak istiyorum bilen arkadaslara.
Hayirli olsun canim cok sevindimBugün öğrendik açıklandığını, kazanmış canım ama gönderip gondermeme konusunda karar vermiş değilim. Çocuğu çok yoğun bir tempoya sokmak doğru mu bilmiyorum, daha doğrusu başlarsa yoğun olur mu, iyi yanı var mı onu sormak istiyorum bilen arkadaslara.
Merhaba oğlum da girdi maalesef kazanamadı. Yoğun tempoları yok, hafta sonu iki saat kadar gidiyorlar sanırım. Zaten sıkıcı dersler olmuyor. Geliştirici, seveceği tarzda oluyor.Bugün öğrendik açıklandığını, kazanmış canım ama gönderip gondermeme konusunda karar vermiş değilim. Çocuğu çok yoğun bir tempoya sokmak doğru mu bilmiyorum, daha doğrusu başlarsa yoğun olur mu, iyi yanı var mı onu sormak istiyorum bilen arkadaslara.
Hosgeldin canim yeniden ben elif 30 yaşındayim bekarimADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Yok
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Can sıkıntısından yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İdeal kilomda kendimi daha mutlu hissediyorum
İnşaallah, disipline ihtiyacım varHosgeldin canim yeniden ben elif 30 yaşındayim bekarim
Hedefine birlikte ulasacagiz inşallah canim yarından itibaren menu ve sporlarini bekliyorum
Tam yerine geldin canimİnşaallah, disipline ihtiyacım var
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
Hoş buldumHoşgeldin canım
Ben akşama kadar iyiydim akşam sinir krizi geçirdim resmen kahve yaptım yanına lokum yedimAz kactim 1 gibi gelirim bugun menulere bakacagim kim paylasmis kim paylaşmamis
Aynı benimkilerde öyle 1 yasinda 7 yasinda ve 10 yasinda 3 çocuğum var anca yatirdim ve rahatladımBen akşama kadar iyiydim akşam sinir krizi geçirdim resmen kahve yaptım yanına lokum yedimçocuklar beni çok yoruyor saat 11 de koltuğun tepesinde ne işin var yavrum. Zorla yatağa yatırdım bebek abisinin üzerine çıkıyor tekme atıyor 9 aylığından 11 yaşına hepsi birbirinden hareketli
Rabbim acılarını göstermesin. Şikayet etmek istemiyorum aslında da çok zorluyorlar bazen sabrımı.Aynı benimkilerde öyle 1 yasinda 7 yasinda ve 10 yasinda 3 çocuğum var anca yatirdim ve rahatladım
Aynen öyle canım bu sefer daha tecrubeliyimHos geldin canim aramiza bende kismen senin gibi dusunuyorum herseye ihtiyacdan da ziyade benim dusuncem bu yemekler hep hayatimizda olacak bu surecte yemeyip bittikden sonra yemeye basladiginizda vucuda fazla gelip yeniden kilo alacagiz bende dozunda yeme taraftariyim tabiki kalkip hergun yemeyecegiz ama belli zamanlarda yiyip bir sonraki ogunlerde nasil dengeleyecegimizi bilmemiz gerekiyor sadece
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
Allah yardımcın olsun kuzumBen akşama kadar iyiydim akşam sinir krizi geçirdim resmen kahve yaptım yanına lokum yedimçocuklar beni çok yoruyor saat 11 de koltuğun tepesinde ne işin var yavrum. Zorla yatağa yatırdım bebek abisinin üzerine çıkıyor tekme atıyor 9 aylığından 11 yaşına hepsi birbirinden hareketli
Rabbim acılarını göstermesin. Şikayet etmek istemiyorum aslında da çok zorluyorlar bazen sabrımı.
[/QUOTabikide Allah korusun her kotulukten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?