Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Un kurabiyesi dışında menün güzel olmuş, sporu ve suyuda biraz daha artırırsan beni yenebilirsin

10.00 2 dlm ekmek firinda pismis cigerli karisik sebze 4 yk kadar
15.30 4 kucuk dlm kavun, 5 uzum, ceyrek seftali 1 kayisi, 1 bardak tarcinli keten tohumlu sut
19.30 3 parca haslanmis tavuk, 3 yk ic pilavi, 1 kase cacik, salata
Menün güzel olmuş canım

Un kurabiyesi dışında menün güzel olmuş, sporu ve suyuda biraz daha artırırsan beni yenebilirsin

Menün güzel olmuş canım
Sporu zamanla artiririm inş evde eliptik bisikletim var leslie 3mil başlamayı düşünüyorum o kadar kaçamak olur artık Çünki herşeyi birden kesince sonra yiyince direk tartıda artı görüyorum o yüzden herşeyi azar azar yiyerek vermek istiyorum herşeyi kesince sonra birden saldırma olmasın diye tadımlık sadece nefsimi koreltiyorum

Bende yapıyorum arada ama bu bayram tatili çok fena oldu o yüzden kaçamak yapmadan devam etmeliyim bir süre ,umarım başarılı olurum

Bulalım rakip de kimi bulsak ki :))
Batu85 olur mu :)
Ay ben kaç gündür spor yapamıyorum .
Devamlı disardaydim feci yuruyp geziyorum ama tabiki ter attıran yürüyüş olmuyor ..
Noldu bana
olur yeterki dişli biri olsun burayı ihmal etmeyen hergün menü veren biri olsun ki sataşayım Allahım neyden besleniyorum
Çok disliydim insallh yine gaza gelicem
Tamam o zaman Batu85 le rakip olun hem menü paylasıyor hemde güzel spor yapıyor

Kışlık melemeni hangi domatesten yapıyorsunuz
Yumurta gibi olan Bursa domatesten yapıyoruz biz
Tamam canım bende ancak ozamana yeniden hirslanirim insallh

Hareket halinde olman güzel yine canımm ama spora da vakit ayırmalısın

Çok güzel
Canım sende arka arkaya günlük makarna var
Birde karpuz yada kavun yerine başka biseyler degissen
Bu arada bende süper menüler veremiyorum
Sen napiyon ki akıl veriyon demeyin
Hareket halinde olman güzel yine canımm ama spora da vakit ayırmalısın
Evet günde 3 sefer çarşı pazar
Sabah arkadaslarla kahvaltı yaptık
Hamur kizartmalari ,patatesler vs ..
Sadece kahve yanında iki kare çikolata kacamagim oldu..
Dediğin gibi spora geri donmeliyim gündüz gezince gecede yorgun oluyorum ..
Birkaç güne stabil olurum insallh

Menün gayet iyi canım, sporu bende yapamadım başlamam gerek en kısa sürede

Tamam canım yine kacamak yapmamıssın cuma listeye gireceksin yarın da dikkat et

Arkadaşlar merhaba, neler yapıyorsunuz bakalım. Ben düğündeyim malesef

Aranızda ilkokul öğretmeni olan var mıydı, mvmv öyleydi sanki. Bir sorum olacaktı bilsem ile ilgili.
Merhaba benim kizimda girmişti kazanamamış .olsun önemli olan katilmakti

OTE="Umutdeniz4, post: 60921897, member: 931838"]
Bende yapıyorum arada ama bu bayram tatili çok fena oldu o yüzden kaçamak yapmadan devam etmeliyim bir süre ,umarım başarılı olurum
[/QUOTE]
Olursun tabi abla sen nerelerden nasil gelsin ne zorlujlar atlattin plotoyu bile yendin:))) en kisa zamanda toparlayacaksin eminim ben , bende senin gibiyim bu gunlerde evime gecseydim daha rahat olurdum bayagi bi dagildim dikkat etmeye calisiyorum ama elde olmadan kaciyor iste suan tek hedefim korumak bir yerde artiyla gitmesem yetecek bana da :))sende hic supheye dusme evindesin artik hersey cok daha kolay olacak

Arkadaşlar merhaba, neler yapıyorsunuz bakalım. Ben düğündeyim malesef

Aranızda ilkokul öğretmeni olan var mıydı, mvmv öyleydi sanki. Bir sorum olacaktı bilsem ile ilgili.
Tatilde canim giris yapmamis hic dun etiket yapmistim
Bilsem ozel öğrenci sinaviydi sanirim oglunun sonuclar aciklandi sanirim nasil durumu

Haklısın canım bugün kayınvalidem de akşam yemeği yedim makarna tesadüf oldu erken yediğim için geri çevirmek yerine 2kasik yedim sadece yoksa ben normalde geçen sene diyet yaparken makarna ve pilavı tamamen hayatımdan çıkarmıştım ama bunun yalnıs olduğunu fark ettim yiyorum ama sınırli yiyorum abartmadan dediğim gibi bu sefer herşeyi yiycem hayatımdan cikarmiycam vücudun herşeye ihtiyacı var

Olursun tabi abla sen nerelerden nasil gelsin ne zorlujlar atlattin plotoyu bile yendin:))) en kisa zamanda toparlayacaksin eminim ben , bende senin gibiyim bu gunlerde evime gecseydim daha rahat olurdum bayagi bi dagildim dikkat etmeye calisiyorum ama elde olmadan kaciyor iste suan tek hedefim korumak bir yerde artiyla gitmesem yetecek bana da :))sende hic supheye dusme evindesin artik hersey cok daha kolay olacak
[/QUOTE]
İnşallah canım telâfi edeceğim , azimli olmak çok önemli bu süreçte

[/QUOTE]
İnşallah canım telâfi edeceğim , azimli olmak çok önemli bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…