- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Un kurabiyesi dışında menün güzel olmuş, sporu ve suyuda biraz daha artırırsan beni yenebilirsinSabah kahvaltım saat 12.00
1.5yumurta
2kasik menemen
1kibrit kutusu peynir
Yarım salatalık
Yarım dilim çavdar ekmegi
1bardak şekersiz çay
Akşam yemeğim saat 17.00
1kepce ayran çorbası
2kasik makarna
2kasik fasulye kavurması
3kasik karışık salata
4kucuk dilim karpuz
Ara öğün saat 19.30
3bardak şekersiz çay
1tane un kurabiyesi
1.5litre su
30dk yürüyüş
Toplam=75
Menün güzel olmuş canım10.00 2 dlm ekmek firinda pismis cigerli karisik sebze 4 yk kadar
15.30 4 kucuk dlm kavun, 5 uzum, ceyrek seftali 1 kayisi, 1 bardak tarcinli keten tohumlu sut
19.30 3 parca haslanmis tavuk, 3 yk ic pilavi, 1 kase cacik, salata
Sporu zamanla artiririm inş evde eliptik bisikletim var leslie 3mil başlamayı düşünüyorum o kadar kaçamak olur artık Çünki herşeyi birden kesince sonra yiyince direk tartıda artı görüyorum o yüzden herşeyi azar azar yiyerek vermek istiyorum herşeyi kesince sonra birden saldırma olmasın diye tadımlık sadece nefsimi koreltiyorumUn kurabiyesi dışında menün güzel olmuş, sporu ve suyuda biraz daha artırırsan beni yenebilirsin
Menün güzel olmuş canım
Bende yapıyorum arada ama bu bayram tatili çok fena oldu o yüzden kaçamak yapmadan devam etmeliyim bir süre ,umarım başarılı olurumSporu zamanla artiririm inş evde eliptik bisikletim var leslie 3mil başlamayı düşünüyorum o kadar kaçamak olur artık Çünki herşeyi birden kesince sonra yiyince direk tartıda artı görüyorum o yüzden herşeyi azar azar yiyerek vermek istiyorum herşeyi kesince sonra birden saldırma olmasın diye tadımlık sadece nefsimi koreltiyorum
İstemek yeterli zatin beyinde bittimi tamamdırBende yapıyorum arada ama bu bayram tatili çok fena oldu o yüzden kaçamak yapmadan devam etmeliyim bir süre ,umarım başarılı olurum
Ay ben kaç gündür spor yapamıyorum .Bulalım rakip de kimi bulsak ki :))
Batu85 olur mu :)
Çok disliydim insallh yine gaza gelicemolur yeterki dişli biri olsun burayı ihmal etmeyen hergün menü veren biri olsun ki sataşayımAllahım neyden besleniyorum
Yumurta gibi olan Bursa domatesten yapıyoruz bizKışlık melemeni hangi domatesten yapıyorsunuz
Tamam canım bende ancak ozamana yeniden hirslanirim insallhZipzip- kaptanım şimdi eltim aradı cuma günü bize geliyorlar.... Batu85 ile bu hafta rakip olursak onunla ilgilenemem onlarda gitsin artık hiçbir mazeretim kalmayacak inşallah ondan sonra Gulumse24 ve Batu85 ilede rakip olurum.... ben 30 ağustosta bekliyordum onları ama şimdi tarih değiştirmişler...
Tek tek herkesle rakip olacagız... seninle orti olacağız çıtır çıtır yiyeceğiz onlaribana senin gibi orti gerek
Ne zaman gidecekler bilmiyorum ama salıya kadar kalırlar heralde
Kesin kararlıyım da kilo vermem durakladı bir ara ve çok yavaşladı buda motivasyonumu azalttı, şimdi yeniden toparlanma zamanıİstemek yeterli zatin beyinde bittimi tamamdır
Hareket halinde olman güzel yine canımm ama spora da vakit ayırmalısınAy ben kaç gündür spor yapamıyorum .
Devamlı disardaydim feci yuruyp geziyorum ama tabiki ter attıran yürüyüş olmuyor ..
Noldu bana
Çok disliydim insallh yine gaza gelicem
Yumurta gibi olan Bursa domatesten yapıyoruz biz
Tamam canım bende ancak ozamana yeniden hirslanirim insallh
Çok güzelBugünkü menüm
11:00 Kahvaltı
2 ceviz, 1 k.k. beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 2 sivribiber
14:30 Öğlen
6 kaşık bamya yemeği
16:30 Ara
6 tane badem , 1 çay bardağı süt
19:00 Akşam
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış et
2 litre su
3 saat ev işi
Canım sende arka arkaya günlük makarna varSabah kahvaltım saat 12.00
1.5yumurta
2kasik menemen
1kibrit kutusu peynir
Yarım salatalık
Yarım dilim çavdar ekmegi
1bardak şekersiz çay
Akşam yemeğim saat 17.00
1kepce ayran çorbası
2kasik makarna
2kasik fasulye kavurması
3kasik karışık salata
4kucuk dilim karpuz
Ara öğün saat 19.30
3bardak şekersiz çay
1tane un kurabiyesi
1.5litre su
30dk yürüyüş
Toplam=75
Evet günde 3 sefer çarşı pazarHareket halinde olman güzel yine canımm ama spora da vakit ayırmalısın
Menün gayet iyi canım, sporu bende yapamadım başlamam gerek en kısa süredeSabah 9.30
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zaytin
Maydanoz roka
Bir avuç badem
Birkaç kaşık acılı domates sos
Bir kuru kayısı
Yarım yeşil elma (ne yemişim ya)
Yazarken yoruldum
Şekersiz türk kahvesi yanında iki kare çikolata
Maden suyu
Akşam 17.30
Yarım kase mercimek çorbası
3 4 kaşık kısır
Biraz tuzlu turşuödem olacak
Marul
Yeşil çay
Spor yok 6000 adım
Tamam canım yine kacamak yapmamıssın cuma listeye gireceksin yarın da dikkat etÇok güzel
Canım sende arka arkaya günlük makarna var
Birde karpuz yada kavun yerine başka biseyler degissen
Bu arada bende süper menüler veremiyorum
Sen napiyon ki akıl veriyon demeyin
Evet günde 3 sefer çarşı pazar
Sabah arkadaslarla kahvaltı yaptık
Hamur kizartmalari ,patatesler vs ..
Sadece kahve yanında iki kare çikolata kacamagim oldu..
Dediğin gibi spora geri donmeliyim gündüz gezince gecede yorgun oluyorum ..
Birkaç güne stabil olurum insallh
Oylemi ama iki gün öncede bulgur pilavı yemistimMenün gayet iyi canım, sporu bende yapamadım başlamam gerek en kısa sürede
YaaaTamam canım yine kacamak yapmamıssın cuma listeye gireceksin yarın da dikkat et
Merhaba benim kizimda girmişti kazanamamış .olsun önemli olan katilmaktiArkadaşlar merhaba, neler yapıyorsunuz bakalım. Ben düğündeyim malesef
Aranızda ilkokul öğretmeni olan var mıydı, mvmv öyleydi sanki. Bir sorum olacaktı bilsem ile ilgili.
Bulgur pilavı miktar çok değilse sıkıntı olmaz canım ,çok olduysa da telâfi edersin, bende telâfi aşamasındayımOylemi ama iki gün öncede bulgur pilavı yemistimsgl
Yaaa
Tatilde canim giris yapmamis hic dun etiket yapmistimArkadaşlar merhaba, neler yapıyorsunuz bakalım. Ben düğündeyim malesef
Aranızda ilkokul öğretmeni olan var mıydı, mvmv öyleydi sanki. Bir sorum olacaktı bilsem ile ilgili.
Haklısın canım bugün kayınvalidem de akşam yemeği yedim makarna tesadüf oldu erken yediğim için geri çevirmek yerine 2kasik yedim sadece yoksa ben normalde geçen sene diyet yaparken makarna ve pilavı tamamen hayatımdan çıkarmıştım ama bunun yalnıs olduğunu fark ettim yiyorum ama sınırli yiyorum abartmadan dediğim gibi bu sefer herşeyi yiycem hayatımdan cikarmiycam vücudun herşeye ihtiyacı varÇok güzel
Canım sende arka arkaya günlük makarna var
Birde karpuz yada kavun yerine başka biseyler degissen
Bu arada bende süper menüler veremiyorum
Sen napiyon ki akıl veriyon demeyin
Evet günde 3 sefer çarşı pazar
Sabah arkadaslarla kahvaltı yaptık
Hamur kizartmalari ,patatesler vs ..
Sadece kahve yanında iki kare çikolata kacamagim oldu..
Dediğin gibi spora geri donmeliyim gündüz gezince gecede yorgun oluyorum ..
Birkaç güne stabil olurum insallh
Olursun tabi abla sen nerelerden nasil gelsin ne zorlujlar atlattin plotoyu bile yendin:))) en kisa zamanda toparlayacaksin eminim ben , bende senin gibiyim bu gunlerde evime gecseydim daha rahat olurdum bayagi bi dagildim dikkat etmeye calisiyorum ama elde olmadan kaciyor iste suan tek hedefim korumak bir yerde artiyla gitmesem yetecek bana da :))sende hic supheye dusme evindesin artik hersey cok daha kolay olacakOTE="Umutdeniz4, post: 60921897, member: 931838"]
Bende yapıyorum arada ama bu bayram tatili çok fena oldu o yüzden kaçamak yapmadan devam etmeliyim bir süre ,umarım başarılı olurum
Olursun tabi abla sen nerelerden nasil gelsin ne zorlujlar atlattin plotoyu bile yendin:))) en kisa zamanda toparlayacaksin eminim ben , bende senin gibiyim bu gunlerde evime gecseydim daha rahat olurdum bayagi bi dagildim dikkat etmeye calisiyorum ama elde olmadan kaciyor iste suan tek hedefim korumak bir yerde artiyla gitmesem yetecek bana da :))sende hic supheye dusme evindesin artik hersey cok daha kolay olacakOTE="Umutdeniz4, post: 60921897, member: 931838"]
Bende yapıyorum arada ama bu bayram tatili çok fena oldu o yüzden kaçamak yapmadan devam etmeliyim bir süre ,umarım başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?