Üzülerek yazıyorumHoşgeldin
Kaç kilosun şimdi hedefin kaç
Ben de cuma 74 tüm bir hafta verip bir hafta alarak istikrarla kilomu koruyorumÜzülerek yazıyorum75 oldum
Hedefim 65 ilk
Geçen yıl haziran da 59 u görmüştüm
Oyy hasta olmazsın inşallah canımGeldim kızlar işlerim vardı dısarı cıktım sırılsıklam ıslandım az sonra mesajlara bakacagım
Burada dün çok yağmur yağdı bugün daha az ⛈🌦Geldim kızlar işlerim vardı dısarı cıktım sırılsıklam ıslandım az sonra mesajlara bakacagım
Tekrar eline saglik canim cook severim
Hoşgeldin canım inşallah vereceğiz bu kilolarıMerhabalar, artık kilo vermem şart oldu. Tatil bitiyor bahaneler de bitiyor
Daha önce 20 kilo vermiştim, sonra 5 kilosunu alıp uzun aylar boyunca korumuştum lakin onun üstüne 10 kilo daha aldım
Aa geri kilo almış diye şanıma leke sürdüremem, teez bu kilolar gitmeli
Daha önce 7. takımdan mezun olmuştum. Takımlar beni frenliyor.
@Zipzip- kabul edersen katılmak istiyorum
Eline sağlık canım ❤
Bugünden itibaren baslarsın abla hem menü hem sporlar bir iki haftaya izin kilona dönersinBende menü bildirimi yaparım artık bayağı ara verdim çünkü sağlıksız beslendiğim için yazmaya utandım ,takım arkadaşlarımında motivasyonunu bozmak istemedim
Bu cook güzel bir haber abla1 yıldır görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım çok zayıflamışsın dedi, nasıl mutlu oldum ama hâlâ vermem gereken çok kilom var ,bu kez başaracağım inşallah
Yeşil yakısmısBen bu yeşili çok sevdim
Hosgeldin canım tabiki katılabilirsin ilk sayfadaki katılım formunu doldurabilir misinMerhabalar, artık kilo vermem şart oldu. Tatil bitiyor bahaneler de bitiyor
Daha önce 20 kilo vermiştim, sonra 5 kilosunu alıp uzun aylar boyunca korumuştum lakin onun üstüne 10 kilo daha aldım
Aa geri kilo almış diye şanıma leke sürdüremem, teez bu kilolar gitmeli
Daha önce 7. takımdan mezun olmuştum. Takımlar beni frenliyor.
@Zipzip- kabul edersen katılmak istiyorum
Hadi bakalım inşallah birlikte hedefine ulasacagızÜzülerek yazıyorum75 oldum
Hedefim 65 ilk
Geçen yıl haziran da 59 u görmüştüm
Menü bildirimleri aksam vaktin yoksa öğlen 12 ye kadar yazabilirsin canım
Insallah canım annemden de güzel bir azar yedim zatenOyy hasta olmazsın inşallah canım
Aynı sehirde olsak da değişiyor yagmur :)Burada dün çok yağmur yağdı bugün daha az ⛈🌦
Hadi bakalım abla yeniden güzel menü ve sporlarını bekliyorumBende artık disipline girmeliyim ondan sonra listeye gireyim ki haksızlık etmeyeyim kimseye
@zıpzıp ayy cok sordum biliyorum kusura bakmayinburaya mi yazicam normal sabah şunu yedim öğlen bumu yedim
Menü sayfamıza yaZacaksın canım istediğin zaman sorabilirsin ♥
Başlangıç kilomuz aynı hedefimizde seninle rakibe ola bilirim ganimcaBende artık disipline girmeliyim ondan sonra listeye gireyim ki haksızlık etmeyeyim kimseye
Güzel rakiplik olur bencede :)))Başlangıç kilomuz aynı hedefimizde seninle rakibe ola bilirim ganimca
Evet olalım bencedeGüzel rakiplik olur bencede :)))
Sivri domatesten yapıyorum canım birazda yuvarlak domateste ekliyorum amaKışlık melemeni hangi domatesten yapıyorsunuz
Aaa naptın kuzu kendine başka rakiplermi seçtinZipzip- kaptanım şimdi eltim aradı cuma günü bize geliyorlar.... @Batu85 ile bu hafta rakip olursak onunla ilgilenemem onlarda gitsin artık hiçbir mazeretim kalmayacak inşallah ondan sonra Gulumse24 ve @Batu85 ilede rakip olurum.... ben 30 ağustosta bekliyordum onları ama şimdi tarih değiştirmişler...
Tek tek herkesle rakip olacagız... seninle orti olacağız çıtır çıtır yiyeceğiz onlariAaa naptın kuzu kendine başka rakiplermi seçtin
Misafirlerin nekadar kalacak peki
Olur çok iyi olur hattaBaşlangıç kilomuz aynı hedefimizde seninle rakibe ola bilirim ganimca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?