Batu85 ile nilcell in sureleri doluyor cuma gunuAa bu hafta mi giriyolar listeye kim peki
Cok sevindim onlar adina hayirli olur İnsallahBatu85 ile nilcell in sureleri doluyor cuma gunu
Insalllah canim onlarda hedefine ulasirCok sevindim onlar adina hayirli olur İnsallah
Defterim mutfakta kalkıp almaya üşeniyorumAnka arada yazmayi unuttum sen yine menunu yaz canim cok kaçamak yapmamissin cocuklar icinde Allah kolaylik versin cook zor annelik
Tamam o zaman sonra yazarsin:))Defterim mutfakta kalkıp almaya üşeniyorum
İyi geceler canimSarjim yuzde 2 kaldi gidip yatayim menuler sabaha kaldi artik
Iyi geceler herkese
Bakalım canım hayırlısı, kendi evimize dönünce gidip yüzyüze de bilgi alacağım zaten.Hayirli olsun canim cok sevindim
Hic tanıdığım da yok ki canim sinif öğretmeni bir arkadasimiz vardi gelmedi sonra
Mvmv de bilgisiyar öğretmeni diye hatirliyorum ama az cok biliyordur
Hayırlısı olsun sizin için de. Teşekkür ederim bilgi için. Gidip görüşmek en iyisi olacak.Merhaba oğlum da girdi maalesef kazanamadı. Yoğun tempoları yok, hafta sonu iki saat kadar gidiyorlar sanırım. Zaten sıkıcı dersler olmuyor. Geliştirici, seveceği tarzda oluyor.
Zaten memnun kalmazsanız devam etmezsiniz.
Allah sana gani gani kolaylık versin canım.Ben akşama kadar iyiydim akşam sinir krizi geçirdim resmen kahve yaptım yanına lokum yedimçocuklar beni çok yoruyor saat 11 de koltuğun tepesinde ne işin var yavrum. Zorla yatağa yatırdım bebek abisinin üzerine çıkıyor tekme atıyor 9 aylığından 11 yaşına hepsi birbirinden hareketli
Hoş buldum
Günaydın canım , geçmiş olsun ihlamur içsen öksürüğe iyi geliyor...Günaydınyine bana uykusuzluk, yine bana halsizlik var yine bana yorgun günler eyvah ciğerlerime indi sanırım hastalık nefes alamıyorum bu gün kalktığımdan beri öksürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?