Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah sucuklu yumurta istedi büyük oğlum.
4 yumurta kırdım(kişi başı 1 yumurta ) 4. yumurta çürük çıktı sucuklarım diğer 3 yumurtam boşa gitti. Baştan yaptım bu sefer tek tek kaseye kırdım artık.

Hiç cürük yumurta görmedim sanırım
Kötü olmus bir curuk yumurta hepsini etkilemis oldu

Aynen ayda 3 koli bitiyor kesin bazen geçiyoruz ben kendim zaten adaya kapat yumurta ocak yeşil mercimek ver hayatımı sürdürürüm
Yumurtayı cok sevmiyorum ama sabah kahvaltıda mutlaka yemege calısıyorum yoksa cabuk acıkıyorum gercekten cok faydalı
Yesil mercimek de güzel onuda severim :))
Ama hayatımı devam ettiremem

Yumurtayı cok sevmiyorum ama sabah kahvaltıda mutlaka yemege calısıyorum yoksa cabuk acıkıyorum gercekten cok faydalı
Yesil mercimek de güzel onuda severim :))
Ama hayatımı devam ettiremem
Benim haftada 1 kilo yeşil mercimek yediğim oluyordu ama Aidin Salih in kitabında B kan grubuna zehir gibi direk yağ olarak depolanıyor yazıyordu bıraktım yemiyorum o zamandan beri. Yeşil mercimekli omlet bile yapıyordum

Benim haftada 1 kilo yeşil mercimek yediğim oluyordu ama Aidin Salih in kitabında B kan grubuna zehir gibi direk yağ olarak depolanıyor yazıyordu bıraktım yemiyorum o zamandan beri. Yeşil mercimekli omlet bile yapıyordum
Cook yiyormussun gercekten
Aidin salih kitabından kan gruplarına göre mi beslenme seklini anlatıyor aslında alıp okusam güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…