Leptin bozuldu yağ yakımı durduAfiyet olsun canım menün güzelmiş bende cok fazla lokum yedin sanmıstım
Kolay gelsin canım❤
O acıdan dogru ama kalori acısından cok değil canım o zaman bugün dikkat edersinLeptin bozuldu yağ yakımı durdu
Evliydim bu 2. ÇocuğumHoş geldin canım.Ben seni bekar sanıyordum 1. takım kapanınca mı evlendin yoksa evli miydin
Hoş buldumHosgeldin canım ❤
Iyiyim canım sen nasılsın, düğün ne zaman bu hafta mı canım yogunsun hiç gelemedin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım♥ gecmis olsun kızına
Günaydın canım ❤Hoş buldumgünaydın
İnşallahO acıdan dogru ama kalori acısından cok değil canım o zaman bugün dikkat edersin
Karıştırdım o zamanSabah kendimi tanitirim şimdi çocuğu emzirdim gozl
Evliydim bu 2. Çocuğum
Günaydın canım ❤Günaydınlar herkese,
Hiç cürük yumurta görmedim sanırımSabah sucuklu yumurta istedi büyük oğlum.
4 yumurta kırdım(kişi başı 1 yumurta) 4. yumurta çürük çıktı sucuklarım diğer 3 yumurtam boşa gitti. Baştan yaptım bu sefer tek tek kaseye kırdım artık.
Benim de ikinci geldi başıma.Hiç cürük yumurta görmedim sanırım
Kötü olmus bir curuk yumurta hepsini etkilemis oldu
Gitmez mi 3 tane bosa gittiBi de organik diye alıyoruz tanesi 1,25 yumurtanın içim gitti diğerlerine
Gunaydin ablacım ❤Günaydın
Aynen ayda 3 koli bitiyor kesin bazen geçiyoruzGitmez mi 3 tane bosa gitti
Birde kalabalık evde yumurta cok tüketiliyor kendimizden biliyorım :))
Yumurtayı cok sevmiyorum ama sabah kahvaltıda mutlaka yemege calısıyorum yoksa cabuk acıkıyorum gercekten cok faydalıAynen ayda 3 koli bitiyor kesin bazen geçiyoruzben kendim zaten adaya kapat yumurta ocak yeşil mercimek ver hayatımı sürdürürüm
Benim haftada 1 kilo yeşil mercimek yediğim oluyordu ama Aidin Salih in kitabında B kan grubuna zehir gibi direk yağ olarak depolanıyor yazıyordu bıraktım yemiyorum o zamandan beri. Yeşil mercimekli omlet bile yapıyordumYumurtayı cok sevmiyorum ama sabah kahvaltıda mutlaka yemege calısıyorum yoksa cabuk acıkıyorum gercekten cok faydalı
Yesil mercimek de güzel onuda severim :))
Ama hayatımı devam ettiremem
Cook yiyormussun gercektenBenim haftada 1 kilo yeşil mercimek yediğim oluyordu ama Aidin Salih in kitabında B kan grubuna zehir gibi direk yağ olarak depolanıyor yazıyordu bıraktım yemiyorum o zamandan beri. Yeşil mercimekli omlet bile yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?