Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Baktım canım Tşk ederim benim %dem bugün için gecerlimi yoksa haftayami lisdeyim ama %deniz maşallah yüksek diğer takımlar %1cikamamis daha

Valla öyle nankörler, çalışmamı istemedi eşim ,annesi çalışıyormuş çok zorluk çekmiş çocukken o yüzden ben ev hanımı oldum
Ah ablam ahh... İllaki zorluk çekilecek, kolay bir iş var mıymış acaba sorarım onlara? Otururken para kazanan nadir insanlardan mı olacakmış kadınlar anlayamadım. Bir kadının evdeki işi, dışarıda çalışmasından daha da zor diye bir çalışma yapmışlardı. Ev hanımları ağır işçi diye tanımlamışladı...
Neyse çok söylenecek sözüm var bu konu da, en iyisi kısa kesmek.

Haberlerde de kadın cinayeti tartışılıyor bir kulağımda orada iyice gerildim.
Sadece 2019 yılında 221 kadın öldürülmüş ve daha sene bile dolmadı.
Bazı zihniyetleri anlayamıyorum anlamayacağımda.
Sadece kadınlara her konu da eziyet edenlere kahrediyorum
İsveçlilerden de umudum kalmadı artık, bir iştah kesen geni bile bulamadılar ki sihirli değneği bulabilsinler

Onları hiç deme ya dün o cinayet olayını izledim sonra ardi ardına diğer videolar geldi sanki o bıçaklar bana saplandı dünyanın sonu geliyor artık kiyamet alametleri malesef Yiyecek ekmek buldugumuza şükredelim

Evet canım, sadece o mu, birde psikolojik olarak intihara sürükledikleri kadınlarda var. Ölmeyip sürünenleri de katmıyorum Daha bilgili/akıllı, daha güçlü ve daha cesur olmalıyız.

Ekmek çok ama bereketi kalmış mı onu da sorgulamak lazım. Bu da bir alamet olabilir :/
Tek bildiğim, ahlakın altın çağına ulaşmadan kıyamet kopmayacağı yönünde, onu da Allah bilir tabi.

Ayyyy inş bu hafta sana ve kendi takımini yazmak nasip olacak desene kutlamalara şimdiden baslayalimmi
Gecen hafta sıra bizdeydi 8.takım ceza alınca o hazırladı ama bu haftada insallah hem birinci hemde takım birinciliği gelecek
Ama bu hafta yüzdeler yüksek canım 8 e kadar bekleyelim kutlama için

Gecen hafta sıra bizdeydi 8.takım ceza alınca o hazırladı ama bu haftada insallah hem birinci hemde takım birinciliği gelecek
Ama bu hafta yüzdeler yüksek canım 8 e kadar bekleyelim kutlama için
Yok ben şimdi baktım bizden geride iki takım var diğerleri 0.500lere bile çıkamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…