Sen bekarmisinBak bu yüzden evlenmiyorum
Evet canım bekarım sürekli yazdım ama karısmıs olaiblir :)))Sen bekarmisinben evli diye okumuştum sanki
Aman dikkat et canım emeklerin bosa gitmesinTam takıma girdim
Konya'ya geldim
Etli ekmekler,sac araları ...
Napcaz
Çok çocuklu mevzu döndü ortwlikta .karistirmisim demekki ..Evet canım bekarım sürekli yazdım ama karısmıs olaiblir :)))
Cook normal canım takıma da cok fazla kişi geldi 2 haftada :)Çok çocuklu mevzu döndü ortwlikta .karistirmisim demekki ..
Valla süper hayatını yaşa,yaşayabildiği kadar
365 günde toplasan 10 kere evden çıkıyorum yiyim bi zahmeteski kaptan falan dinlemem kafanı kirarim bak sana evden çıkmak yasak
Koca derdi çekeceğine kendi ailenin derdini çekersin daha ne olur insanları memnun etmek çok zor bosver evlenip napicaksinCook normal canım takıma da cok fazla kişi geldi 2 haftada :)
Yasamak denirse yasıyorum herkesinde kendine göre sıkıntıları oluyor canım ama kafam rahat en azından
Yaaa kaptanlığı bırakmakla iyi yapmışım yaa yaranılmıyor anam yaranılmıyorBi kaç kez yediğimi söylememiştim korkumdanitiraf ediyorum @Anka
Bak bende memlekette 15tatilde bozmuştum sakın ha yeme nasıl olsa tadını biliyorsun bosverrr tadımlık at ağzınaTam takıma girdim
Konya'ya geldim
Etli ekmekler,sac araları ...
Napcaz
İşte bizim ailede sıkıntı ama yapacak birsey yokKoca derdi çekeceğine kendi ailenin derdini çekersin daha ne olur insanları memnun etmek çok zor bosver evlenip napicaksin
Aşk olsun iyiki şurda iki dedikodu ettikYaaa kaptanlığı bırakmakla iyi yapmışım yaa yaranılmıyor anam yaranılmıyor
Dur kız nereye gidiyonAşk olsun iyiki şurda iki dedikodu ettikhemen siteme başla ben gidiyorum beni kabul edecek takım. Varmi
Ne yedin söyle bakimNe yediğimi nerden biliyorsun
Hepimiz Bi şeylerle imtihan Oluyoruz canım kimi anne babasıyla kimi eşiyle kimi çocuğuyla dünyada rahatlık yok öyle olsa cennet olmazdı onu kazanmakta bunlardan geçiyor hamdolsun yinede halimize rabbim bu günlerimizi aratmasınİşte bizim ailede sıkıntı ama yapacak birsey yok
Ben burda bunu hiç kimse almayacak dersem kimse almaz benimle iyi geçinAşk olsun iyiki şurda iki dedikodu ettikhemen siteme başla ben gidiyorum beni kabul edecek takım. Varmi
Biber öldürmesi diye bişey yapmış domates soslu çok güzeldi ondan yedim yanında yufka ekmek yedimNe yedin söyle bakimtmm kizmiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?