Elim mahkum artık yapacak bişey yokBen burda bunu hiç kimse almayacak dersem kimse almaz benimle iyi geçin
Olsada yesekBiber öldürmesi diye bişey yapmış domates soslu çok güzeldi ondan yedim yanında yufka ekmek yedim
Amin canım yine bugünümüze sükür allaha daha kötüsünü yasatmasınHepimiz Bi şeylerle imtihan Oluyoruz canım kimi anne babasıyla kimi eşiyle kimi çocuğuyla dünyada rahatlık yok öyle olsa cennet olmazdı onu kazanmakta bunlardan geçiyor hamdolsun yinede halimize rabbim bu günlerimizi aratmasın
Sen gelmeden listeye eklemistim benBen burda bunu hiç kimse almayacak dersem kimse almaz benimle iyi geçin
Afiyet olsun canımBiber öldürmesi diye bişey yapmış domates soslu çok güzeldi ondan yedim yanında yufka ekmek yedim
Çıkar desem çıkarmıcan alcan yaniiiAmin canım yine bugünümüze sükür allaha daha kötüsünü yasatmasın
Sen gelmeden listeye eklemistim ben
Sağol canımAfiyet olsun canım
Ne desem ki simdiÇıkar desem çıkarmıcan alcan yaniii
Tmm benim için kavga etmeyin ben kendimi siizn için feda ediyorum ve gitmiyorumÇıkar desem çıkarmıcan alcan yaniii
Sen git bize bi kahve yap en boş sen varsın aramızdaTmm benim için kavga etmeyin ben kendimi siizn için feda ediyorum ve gitmiyorum
Senin canın yiyim canım kaptanımNe desem ki simdi
Almıcam desem gulumse küser alacam desen sen
Neyse orta yolu buldugunuza göre alabilirim
Bende lokum yok sende var kahvelerde senden o vakitSen git bize bi kahve yap en boş sen varsın aramızda
Bi kahveye hayır dememSen git bize bi kahve yap en boş sen varsın aramızda
♥♥Senin canın yiyim canım kaptanım
Cnm ben yanlış mı yapmışım
65.2 den hesaplamıssın canım ama gecen cuma 65,0 mıs listeden baktım Düzelttim sıkıntı yokCnm ben yanlış mı yapmışım
Yeni yemek yedim kahveyi size yaptım afiyet olsun şekerlerimBi kahveye hayır demem
♥♥
Sonuçlar bellimi sayfaya nasıl gide bilirim bulamadım ben sonuç listesinin olduğu sayfayı65.2 den hesaplamıssın canım ama gecen cuma 65,0 mıs listeden baktım Düzelttim sıkıntı yok
Eline sağlık canım ❤Yeni yemek yedim kahveyi size yaptım afiyet olsun şekerlerim
Daha 4 takım acıkladı canım sayfanın linkini atarım ben daha paylasmadım tekrar kontrol edip paylasacagımSonuçlar bellimi sayfaya nasıl gide bilirim bulamadım ben sonuç listesinin olduğu sayfayı
Valla öyle nankörler, çalışmamı istemedi eşim ,annesi çalışıyormuş çok zorluk çekmiş çocukken o yüzden ben ev hanımı oldumOda Bi spor kendine haksızlık etme ayy bu kadınlara ve kendime çok üzülüyorum ya valla yinede eşim çalışmıyor diyolar nankörler
Evet olabilir canım, hiç o açıdan düşünmemiştim :)Kısa süreli bir arada olmak gayet güzel canım, uzun olanı pek hoş olmuyor bir yerden sonra. Bizim cocuklugumuzu ozledigimiz gibi onlar da özlüyor olsa gerek ki hala cocukmusuz gibi davranmaya çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?