Tamam canımCanim müsait bi zamanda yazicam insallah cocuklari uyuttuktan sonra
BenimdeeeeEn sevdigimde o tombik ekmek
Burdayım canım ya eşim Çarşamba günü şehirdışına gidecek anneme gidicem bende ve annemde diyet yapmak imkansızzzzzzKmsl Hnd nerdesin bakalım menülerini bekliyorum bugünden itibaren
Canım nasılsın oğlan nasıl büyüdü mü hamilelik nasıl gidiyorBen hamileyim sayılmaz
Tamam canım okulların acılmasına az kaldı ama dikkat et yinedeBurdayım canım ya eşim Çarşamba günü şehirdışına gidecek anneme gidicem bende ve annemde diyet yapmak imkansızzzzzz
Ben ancak okul açılınca başlayabilirim
İnşallah yaaaaaaaa sen kontrol ettin mi listeye girebiliyor muyumTamam canım okulların acılmasına az kaldı ama dikkat et yinede
Büyüyor canım iyi şükür senin kız nasıl hamilelikte iyi şimdilikCanım nasılsın oğlan nasıl büyüdü mü hamilelik nasıl gidiyor
İyi canım sürekli diş çıkarıyorBüyüyor canım iyi şükür senin kız nasıl hamilelikte iyi şimdilik
Hosgeldin canım Iyiiym sen nasılsın neler yedin bakalım :))Selam kızlar ben geldimnasılsınız
Evet canım ilk sayfada herkesi bulup güncelledim 620 etapta 58.8 ile ayrılmıssınİnşallah yaaaaaaaa sen kontrol ettin mi listeye girebiliyor muyum
MerhabaMeraba kizlar ben geldim
Ay sen verdiklerini geri Alican demiBen hamileyim sayılmaz
Bizi geldiğinden çok ne yediğin ilgilendiriyorSelam kızlar ben geldimnasılsınız
Bende aynısını sordum ne yedin diyeBizi geldiğinden çok ne yediğin ilgilendiriyor
Hergün bizi şaşırtacak bişey ler buluyorBende aynısını sordum ne yedin diye
Di mi bizim sucumuz yok
Hemde hiç yohhDi mi bizim sucumuz yok
Biz onun iyiliği için yapıyoruz ne yapıyorsakDi mi bizim sucumuz yok
Kesinlikle öyle canımBiz onun iyiliği için yapıyoruz ne yapıyorsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?