Kaç yaşında emen canımdevam ama bilmiyorum ne yapacağım iki kere kolostrum alacak bu sıpa o güzel
Sabır taşını duymadim hiç aktardanmiBen de hamileyken emzirdim. Son aylara doğru sabır taşı sürdüm acı olmuş artık dedim öyle bıraktırdımbebek doğunca anneee acı değil mi diye sordu. Ben de acı ama bebek acı seviyormuş acı seversen sen de emebilirsin dedim. Biraz düşündü korktum emecek diye sonra istemiyorum dedi gitti
Evet canım. Psikologlar önermiyor ama ben mecbur kaldım çok düşkündüSabır taşını duymadim hiç aktardanmi
12 aylıkKaç yaşında emen canım
Iyi aksamlar canım diyet yaparken önümüze hep bu tür seyler cıkacak elbette yeme desem daha cok yemek isteyeceksin bu yüzdenIyi akşamlar kizlar herkese
Şuan aldığım bilgiye göre kv dem sütlaç yapıyomuş muhtemelen bizede yollar vee ben sütlaç cok seviyorum illa bisey cikiyo karşıma eskiden de diyet yapardım ölsem yemezdim ama şimdi o iradem hiç yok ne yapicam ben ya1
Benim diyetisyenim ara öğün olarak sütlü tatlıya izin veriyordu tabi gündüz saatlerindeIyi akşamlar kizlar herkese
Şuan aldığım bilgiye göre kv dem sütlaç yapıyomuş muhtemelen bizede yollar vee ben sütlaç cok seviyorum illa bisey cikiyo karşıma eskiden de diyet yapardım ölsem yemezdim ama şimdi o iradem hiç yok ne yapicam ben ya1
Benim oğlan acı seviyor yalnızBen de hamileyken emzirdim. Son aylara doğru sabır taşı sürdüm acı olmuş artık dedim öyle bıraktırdımbebek doğunca anneee acı değil mi diye sordu. Ben de acı ama bebek acı seviyormuş acı seversen sen de emebilirsin dedim. Biraz düşündü korktum emecek diye sonra istemiyorum dedi gitti
Bugün zip zip yarışı yapacak miyiz?Saricivcivcikcik canım nasılsın düğün ya oldu olacak yogunsun sanırım özledik senide insallah hersey güzel gecer istediğin gibi olur
Yapıyoruz canım bakalım aksam sorarım kimler yaptı diye :)Bugün zip zip yarışı yapacak miyiz?
1000 atladim ben daha da atlayacagim
Bitti canim bugunden aranızdayim artikkIyiyim canım sen nasılsın bitti mi yogunlugun artık :)
Tamam canım menülerini de bekliyorum artıkBitti canim bugunden aranızdayim artikk
Kaptanim nacizane önerim olacak.Tamam canım menülerini de bekliyorum artık
Ikı gundur bu durumu düşünüyorum da canım takımda aktif olmayanları ne yapacagız takım tam oturmadı gelen bir daha gelmiyorKaptanim nacizane önerim olacak.
Takım kalabalık kişi kişi kilosuna göre 2li eşleştirme yapsak böyle bir rekabet olsa spor yarışı yapsak hem 2li gruptaki arkadaşımızla hemde diğer 2li gruplarla .
Yani iki kişi kendi içinde yarışacak bide diğer ikili gruplarla iki kişi bı yarışmış olacak
Yaa tamm yemiycem yada yarını bekliycem gündüz saatiniIyi aksamlar canım diyet yaparken önümüze hep bu tür seyler cıkacak elbette yeme desem daha cok yemek isteyeceksin bu yüzden
1 kasık tadımlık yiyebilrisin
Daha fazlası için spor cezası vereceğim bilgin olsun
Bencede gündüz ye ama miktarı yine cok olmasın canımYaa tamm yemiycem yada yarını bekliycem gündüz saatini
Bende öyle yaparim artık bu saatde yemem iyi olmazBenim diyetisyenim ara öğün olarak sütlü tatlıya izin veriyordu tabi gündüz saatlerinde
Tamamdır komutanimBencede gündüz ye ama miktarı yine cok olmasın canım
Olanlarla yapalım gelenlerle hafta başında tekrar eslesirizIkı gundur bu durumu düşünüyorum da canım takımda aktif olmayanları ne yapacagız takım tam oturmadı gelen bir daha gelmiyor
Ben ilk sayfada takımda olanları yazdım bir kac kişi daha eklicem oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?