Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende eliptik + ip atlama yaparım spor olarak. Şu kışlık hazırlık bir bitse spora vakit kalmıyor

O zaman en iyisi ufak yürüyüş

Evet canım sorma çok tatlı istedim haftasonu Ama kilomu etkilemiş tabi ki.
Cuma 66,5
Pazartesi 66,8

Oo geri mi döndü
Cumartesi yada cuma günü yazdı kilo aldım gelicem diye ama göremedim tekrar bende etiket yaptım :))
Tekrar merhaba kizlaaar.
Pazartesi kilo bildirimi yapmiyormuyuz artik.kimsede göremedim
Yapıyoruz canım da kiloların bir kısmı burda bir kısmı menü sayfasında bir kısmıda yok :)
Bende eliptik + ip atlama yaparım spor olarak. Şu kışlık hazırlık bir bitse spora vakit kalmıyor
Kıs hazırlıkları biter yakında o zaman rahatcs yaparsın canım
Evet canım sorma çok tatlı istedim haftasonu Ama kilomu etkilemiş tabi ki.
Cuma 66,5
Pazartesi 66,8
Hemen etkilemis abla ama cumaya kadar verirsin sen onu

İnşallah canım.

Bende menu kismina nasil aliscam bilmiyorum
Telefondan takip etmekte zor zatennnn neyse çözücem

ip atlama ve zıplamaya kimler katılıyor bugün
ben artık bu çok güzel ilgine bende katılıp etek bedenlerimin büyümesine engel olmak istiyorum yine kıyafetler den oram buram taşmaya başladı korseniz çıkmaya utanıyorum çok kötü bi duygu ya.
Liste işini sen bilirsin, listeyi etkilemezse neden olmasın

Ben atlarım, bine kadar atlıyordum bıraktım tabi, bugün bir deneyim çarpıntım olmazsa devam ederim
çarpıntı deyince mesajın ilgimi çekti bi rahatsızlığın var mı yoksa sebebini bilmiyormusun bende de oluyorda
Tv de tlc kaybolmus bakayım dedim de
Fox TV de başlıyor kaptanım

Fox TV de başlıyor kaptanım
Tesekkur ederim canim kac zamandır tv acmadıgım için hiç bilmiyordum
ben artık bu çok güzel ilgine bende katılıp etek bedenlerimin büyümesine engel olmak istiyorum yine kıyafetler den oram buram taşmaya başladı korseniz çıkmaya utanıyorum çok kötü bi duygu ya
Yaaa bunları duymak cok mutlu etti beni
Basla canım bende bugün sizlerle yapacagım cok fazlam yok ama bacaklarım kendime kalın geliyo insallah sende yeniden kilo vereceksin Canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…