Evet beslenme işi çok zor oluyorDolaba kurabiye pogaca falan yapmam taze yaparım sanki dolap kokuyor sevmiyorum o sorunum yok şükür küçük çocuk olmadığı için benim ihtiyacım yok ama sana şart canım
O zaman en iyisi ufak yürüyüşBacağımda menüsküs yırtılması vardi 1senedir oturarak namaz kılıyodum iki gündür ayakta kılıyorum. Baktım artık ağrım olmuyor bugün bacaklarım agriyo diyorum niye sonradan aklıma geldi spor yapsam ayağa kalkamam herhalde hamlamişim
Hoşgeldin canımTekrar merhaba kizlaaar.
Pazartesi kilo bildirimi yapmiyormuyuz artik.kimsede göremedim
Evet canım sorma çok tatlı istedim haftasonuDün gece yorum yapmıstım ama baklavayı görmemisim ya yeni fark ettim olmasa daha güzel olurmus :)
Afiyet olsun ablacım menün güzel
Tebrik ederim ablacım
Reglin etkisidir cumaya kadar eksiler gelecektir
Canım ne yazık ki artıdasın cuma günü 54.8 olarak bildirim yaptın
Afiyet olsun canım da cok sağlıksız olmus keske daha doyurucu birsey yeseydin
Afiyet olsun canım cok az yemissin
Cumartesi yada cuma günü yazdı kilo aldım gelicem diye ama göremedim tekrar bende etiket yaptım :))Oo geri mi döndü
Yapıyoruz canım da kiloların bir kısmı burda bir kısmı menü sayfasında bir kısmıda yok :)Tekrar merhaba kizlaaar.
Pazartesi kilo bildirimi yapmiyormuyuz artik.kimsede göremedim
Kıs hazırlıkları biter yakında o zaman rahatcs yaparsın canımBende eliptik + ip atlama yaparım spor olarak. Şu kışlık hazırlık bir bitse spora vakit kalmıyor
Hemen etkilemis abla ama cumaya kadar verirsin sen onuEvet canım sorma çok tatlı istedim haftasonuAma kilomu etkilemiş tabi ki.
Cuma 66,5
Pazartesi 66,8
Cumartesi yada cuma günü yazdı kilo aldım gelicem diye ama göremedim tekrar bende etiket yaptım :))
Yapıyoruz canım da kiloların bir kısmı burda bir kısmı menü sayfasında bir kısmıda yok :)
Kıs hazırlıkları biter yakında o zaman rahatcs yaparsın canım
Hemen etkilemis abla ama cumaya kadar verirsin sen onu
Tv de tlc kaybolmus bakayım dedim deHanımlar Kadir başlıyor
Cumartesi yada cuma günü yazdı kilo aldım gelicem diye ama göremedim tekrar bende etiket yaptım :))
Yapıyoruz canım da kiloların bir kısmı burda bir kısmı menü sayfasında bir kısmıda yok :)
Kıs hazırlıkları biter yakında o zaman rahatcs yaparsın canım
Hemen etkilemis abla ama cumaya kadar verirsin sen onu
Kadir kim pardonTv de tlc kaybolmus bakayım dedim de
Alısırsın zamanla canım ben tüm herseyi telden yapıyorumBende menu kismina nasil aliscam bilmiyorum
Telefondan takip etmekte zor zatennnn neyse çözücem
Bende bilmiyorumKadir kim pardon
Tlc de ağır yaşamlar vardı şimdi baktım bu arada ilk kez TV açtım yaz geldiğinden beriBende bilmiyorum
Ama temizlik ile ilgili sanırım öyle Anladım gecen gün
Tlc de ağır yaşamlar vardı şimdi baktım bu arada ilk kez TV açtım yaz geldiğinden beri
Bende gecen sene cok izlerdim de artık bakmıyorum :)Koşu bandında internetten ağır yaşamaları açar izlerdim
benip atlama ve zıplamaya kimler katılıyor bugün
çarpıntı deyince mesajın ilgimi çekti bi rahatsızlığın var mı yoksa sebebini bilmiyormusun bende de oluyordaListe işini sen bilirsin, listeyi etkilemezse neden olmasın
Ben atlarım, bine kadar atlıyordum bıraktım tabi, bugün bir deneyim çarpıntım olmazsa devam ederim
Fox TV de başlıyor kaptanımTv de tlc kaybolmus bakayım dedim de
İlaçlarım bitti kaptanım , başlayayım inşallah artıkgulenyuzumsunsen ilacların bitti mi canım hadi artık sende menü paylasmaya basla
Tesekkur ederim canim kac zamandır tv acmadıgım için hiç bilmiyordumFox TV de başlıyor kaptanım
Yaaa bunları duymak cok mutlu etti benibenartık bu çok güzel ilgine bende katılıp etek bedenlerimin büyümesine engel olmak istiyorum yine kıyafetler den oram buram taşmaya başladı korseniz çıkmaya utanıyorum çok kötü bi duygu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?