- 8 Eylül 2016
- 103.326
- 438.188
- 898
- 36
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn![]()
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Günaydın ablacım ❤Günaydın
![]()
Günaydın canım ❤Günaydınnnn
Akşam menü yazamadım şimdi yazacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn![]()
Günaydın ablacım ❤Günaydın
![]()
Günaydın canım ❤Günaydınnnn
Akşam menü yazamadım şimdi yazacağım
5 kaşık yedim yeşil mercimeği çıkardı diyetisyen 5 kaşık verdi aklın kalacak başka yerden patlayacak dediKalan pilavı da mı sen yedim
Dogru demis neyseki pilav bitmis5 kaşık yedim yeşil mercimeği çıkardı diyetisyen 5 kaşık verdi aklın kalacak başka yerden patlayacak dedi![]()
Günaydın canım ❤günaydın fit bayanlarrrrrrr sizler harikasınızzzzzzz![]()
Günaydın canım ❤
Hosgeldin nasılsın ❤
Haydi yarisalim canım. 30 gün mü olacak süre, bak alırım anahtarınıPilav bittiğine göre niyet ettim 30 gün kaçamaksız diyet etmeye diyorum
sonngulen gel gayri yarışalım
![]()
O yemiatir başka kim yiyecek. Bı de cephaneligini doldurmuş ki bana savaş açıyorKalan pilavı da mı sen yedim
O da hemen tanımış seni5 kaşık yedim yeşil mercimeği çıkardı diyetisyen 5 kaşık verdi aklın kalacak başka yerden patlayacak dedi![]()
Ben Erzurum dili konuşamıyorum konuşmaya çalışıyorum birini doğru söylersem birine dilim dönmüyor gülüyorlarAyyy nasıl özledim bu konuşmaları. Kayınvalidem gelince duyuyorum sadece![]()
Eşimi bir görsen nasıl düzgün konuşan, hitabeti iyi olan bir insan. Ama annesiyle bir araya geldi mi Erzurumlu şive çıkıyor içinden, damarlarındaki kan değişiyor sanki. Çok şaşırıyordum ilk zamanlar, bu iki dili konuşan adam aynı mı diye. Bir de ilk zamanlar kayinvalidemin konuşmasını eşime tercüme ettiriyordum hiç anlamiyordum. Şimdi aynı şeyi oğlum yaşıyorBen Erzurum dili konuşamıyorum konuşmaya çalışıyorum birini doğru söylersem birine dilim dönmüyor gülüyorlar![]()
Ben daha önce de yardım almıştım bundan ama bebek çok küçük olunca zor olmuştu tanıyor yaniO da hemen tanımış seni![]()
Yok ben Erzincanliyim Erzurum geliniyim evet ben alıştım ama anlıyorum eşimde öyle adamda dil yok yok edebiyat okudugu için Türkmen Türkçesi kazak Türkçesi Azerbaycan Türkçesi Erzurumca Türkçe İngilizce hepsini biliyo yürüyen ansiklopediEşimi bir görsen nasıl düzgün konuşan, hitabeti iyi olan bir insan. Ama annesiyle bir araya geldi mi Erzurumlu şive çıkıyor içinden, damarlarındaki kan değişiyor sanki. Çok şaşırıyordum ilk zamanlar, bu iki dili konuşan adam aynı mı diye. Bir de ilk zamanlar kayinvalidemin konuşmasını eşime tercüme ettiriyordum hiç anlamiyordum. Şimdi aynı şeyi oğlum yaşıyor
Sen de Erzurum gelinisin sanırım dimi canım. Oralı değilsin normalde.
Evdekiler yedi ben 5 kaşık yedim baya çoktu aslında. Böyle olunca da benim motivasyonum düşüyor. Ben vazgeçtim. Kendi halimde takılacağımO yemiatir başka kim yiyecek. Bı de cephaneligini doldurmuş ki bana savaş açıyorsanıyor ki yediği pilav bir ay onu tok tutacak
Ele bişey yohh bize katilacaksin sen olmayınca benim motivasyonum düşüyorEvdekiler yedi ben 5 kaşık yedim baya çoktu aslında. Böyle olunca da benim motivasyonum düşüyor. Ben vazgeçtim. Kendi halimde takılacağım
Yok yarışma yapmak istemiyorumEle bişey yohh bize katilacaksin sen olmayınca benim motivasyonum düşüyor![]()