Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AMan kızlar bu kadar bilgi vermeyin sonra kaybolursunuz falan kocanıza kadar bulurlar :KK70:
Ayy ben bi yerde sitemizin adını yazmıştım bulursam o mesajı düzenleteyim bari :KK70: sitede benden başka 4 çocuklu yok :KK70:
Kocam burayla yatıp burayla kalktığımi biliyo sıkıntı yok bulsunlar :KK70:

AMan kızlar bu kadar bilgi vermeyin sonra kaybolursunuz falan kocanıza kadar bulurlar :KK70:
Ayy ben bi yerde sitemizin adını yazmıştım bulursam o mesajı düzenleteyim bari :KK70: sitede benden başka 4 çocuklu yok :KK70:
Yaa sorma bu enson olayda kadinin ismini bütün seceresini dokmusler bende bı an ismimi degistirsemmi dedim ama bulsalar nolur diye düşündüm değiştirmedim

Ayyy herkesde bir iltifat benden başka yapamazsın diyen yok çekinmeyin ya söyleyin yapamazki yapamazki :63: :KK70:
Canım herkesin motive olma şekli farklıdır, mesela bana da biri böyle yapamazsın dese acayip sinirim bozulur, demoralize olurum 😊 bazı insanlara pozitif telkin iyi gelir

Canım herkesin motive olma şekli farklıdır, mesela bana da biri böyle yapamazsın dese acayip sinirim bozulur, demoralize olurum 😊 bazı insanlara pozitif telkin iyi gelir
Takılıyorum ben ona ya gerçek düşüncelerim başka maksat muhabbet olsun o benim biricik kaptanım ben ona kiyarmiyim hiç :KK68::KK68::KK200:

Ayyy herkesde bir iltifat benden başka yapamazsın diyen yok çekinmeyin ya söyleyin yapamazki yapamazki :63: :KK70:
Seni anlıyorum onu gaza getirmeye calisiyorsun evt bu bazıları için doğru yöntem ama bazilarinida yureklendirmek lazım mesela bende yureklendirirsen gaza gelirim ada81 ada81 adacim beni güzel motive ediyor yureklendiriyor çünkü

Back
X