- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Yakında akraba cikacaz gör bakBabaannem Tortumlu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakında akraba cikacaz gör bakBabaannem Tortumlu![]()
Bazıları dediği ben oluyorum anlamayanlar için söylüyorum. Sakın üzerinize alınmayınCanım arkadaşım benim
Bazıları gibi açık aramaz hep destekler beni![]()
Olur dünya küçükYakında akraba cikacaz gör bak![]()
Kocam burayla yatıp burayla kalktığımi biliyo sıkıntı yok bulsunlarAMan kızlar bu kadar bilgi vermeyin sonra kaybolursunuz falan kocanıza kadar bulurlar
Ayy ben bi yerde sitemizin adını yazmıştım bulursam o mesajı düzenleteyim barisitede benden başka 4 çocuklu yok
![]()
Yaa sorma bu enson olayda kadinin ismini bütün seceresini dokmusler bende bı an ismimi degistirsemmi dedim ama bulsalar nolur diye düşündüm değiştirmedimAMan kızlar bu kadar bilgi vermeyin sonra kaybolursunuz falan kocanıza kadar bulurlar
Ayy ben bi yerde sitemizin adını yazmıştım bulursam o mesajı düzenleteyim barisitede benden başka 4 çocuklu yok
![]()
Erzurumlu olman yeter burda herkes birbirleriyle akraba zatiOlur dünya küçük![]()
Daha önce yaptın yine yaparsın tabi kiCanım arkadaşım benim
Bazıları gibi açık aramaz hep destekler beni![]()
Ayyy herkesde bir iltifat benden başka yapamazsın diyen yok çekinmeyin ya söyleyin yapamazki yapamazkiDaha önce yaptın yine yaparsın tabi ki ❤
Hedefimiz aynı bu arada![]()
Hedefim 57Daha önce yaptın yine yaparsın tabi ki ❤
Hedefimiz aynı bu arada![]()
Seni görmezden geliyorum artık benden destek yok sanaAyyy herkesde bir iltifat benden başka yapamazsın diyen yok çekinmeyin ya söyleyin yapamazki yapamazki![]()
![]()
Aynen ilk hedef 65 sonra duruma göre 58Hedefim 57
İlk olarak eylül sonunda 65 göreyim inşallah. 2019 u da 57 ile bitiririm![]()
Canım herkesin motive olma şekli farklıdır, mesela bana da biri böyle yapamazsın dese acayip sinirim bozulur, demoralize olurumAyyy herkesde bir iltifat benden başka yapamazsın diyen yok çekinmeyin ya söyleyin yapamazki yapamazki![]()
![]()
Takılıyorum ben ona ya gerçek düşüncelerim başka maksat muhabbet olsun o benim biricik kaptanım ben ona kiyarmiyim hiçCanım herkesin motive olma şekli farklıdır, mesela bana da biri böyle yapamazsın dese acayip sinirim bozulur, demoralize olurumbazı insanlara pozitif telkin iyi gelir
Seni anlıyorum onu gaza getirmeye calisiyorsun evt bu bazıları için doğru yöntem ama bazilarinida yureklendirmek lazım mesela bende yureklendirirsen gaza gelirimAyyy herkesde bir iltifat benden başka yapamazsın diyen yok çekinmeyin ya söyleyin yapamazki yapamazki![]()
![]()
Üzerine alınma canım senle. İlgisi yok ben @Anka dan alıntı olduğu için yaptım