Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hiziniza sabah eğer erken kalkabilirsem hem okuyacağım
Ben 3 yıl önce kemik tumorunden ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama tomografi de yeni bir tümör göremedik şükür ama raporu bekleyiyoruz şimdi.. aynı yerin tekrar bu kadar büyümesi normal değil dedi doktorum bakalım inşallah güzel haberler gelir inşallah artk yoruldum korkmaktan belirsizlikten

Cook gecmis olsun canim insallah güZel haberlerini duyariz
Geçmişi boşver canim kaldigin yerden devam edersin yoksa oku oku bitmeZ

Cnm ben seninle rakip olurum ama beni çiğ çiğ yersin diye korkuyorum
Yok canım ya, benim yaptığım sporu başkası yapsa belki haklısın da bende o kadar etki göstermiyor şimdilik. Ayrıca sen de güzel spor yapıyorsun diye biliyorum, iyi de veriyorsun maşallah. Bu iş olur bence

Çok geçmiş olsun canım Allah bı daha yaşatmasin insallah. Sonuçların da umarım çok güzel gelir.

Geçmiş olsun kuzum iyi düşünelim iyi olsun inş rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yuklemezmis

Cnm çok geçmiş olsun, hayırlısı ile sonucun temiz çıkar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…