Herkesinde alinganligi üzerindeyapcam olcak ya üzme beni
Hoşgeldin kaptanım, şimdide takım mesaisi başladıBu ara kapanislar bende
Sende allaha emanet ol canim
Hosbuldum abla bugun dukkana gittmedim evdeyim simdi de gece 2 de yatıyorum kapanislari ben yapiyorum dediydim:))))Hoşgeldin kaptanım, şimdide takım mesaisi başladı
İyi geceler o zaman kaptanım sen yap kapanışı, yarın görüşürüzHosbuldum abla bugun dukkana gittmedim evdeyim simdi de gece 2 de yatıyorum kapanislari ben yapiyorum dediydim:))))
Iyi geceler ablacimİyi geceler o zaman kaptanım sen yap kapanışı, yarın görüşürüz
Benimde insulin direnci 9.9 açlık şekerim 97 tokluk şekerim 93 şimdi bende direnç varmi yokmu bilgin varmi canımİyi geceler o zaman kaptanım sen yap kapanışı, yarın görüşürüz
Selam canim hosgeldinSelamlar
Aleyküm selam canım hoş geldinSelamlar
İyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hizinizabluegreeneyes nasilsin canim
Cook gecmis olsun canim insallah güZel haberlerini duyarizİyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hizinizasabah eğer erken kalkabilirsem hem okuyacağım
Ben 3 yıl önce kemik tumorunden ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama tomografi de yeni bir tümör göremedik şükür ama raporu bekleyiyoruz şimdi.. aynı yerin tekrar bu kadar büyümesi normal değil dedi doktorum bakalım inşallah güzel haberler gelir inşallah artk yoruldum korkmaktan belirsizlikten
Yok canım ya, benim yaptığım sporu başkası yapsa belki haklısın da bende o kadar etki göstermiyor şimdilik. Ayrıca sen de güzel spor yapıyorsun diye biliyorum, iyi de veriyorsun maşallah. Bu iş olur benceCnm ben seninle rakip olurum ama beni çiğ çiğ yersin diye korkuyorum
Yarın sabah tartilacagim ve acı gerçekle yuzlesecegim canım. Bı de rakip buldum mu hemen yola girerim.sonngulen canim bu cuma tartil bence daha fazla supriz olmasın diger cuma da listeye girersin
Çok geçmiş olsun canım Allah bı daha yaşatmasin insallah. Sonuçların da umarım çok güzel gelir.İyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hizinizasabah eğer erken kalkabilirsem hem okuyacağım
Ben 3 yıl önce kemik tumorunden ameliyat olmuştum tekrar aynı yerde bir sıkıntı var ama tomografi de yeni bir tümör göremedik şükür ama raporu bekleyiyoruz şimdi.. aynı yerin tekrar bu kadar büyümesi normal değil dedi doktorum bakalım inşallah güzel haberler gelir inşallah artk yoruldum korkmaktan belirsizlikten
Geçmiş olsun kuzum iyi düşünelim iyi olsun inş rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yuklemezmisİyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hizinizasabah eğer erken kalkabilirsem hem okuyacağım
Olur o zaman sevgili rakibemYok canım ya, benim yaptığım sporu başkası yapsa belki haklısın da bende o kadar etki göstermiyor şimdilik. Ayrıca sen de güzel spor yapıyorsun diye biliyorum, iyi de veriyorsun maşallah. Bu iş olur bence
Cnm çok geçmiş olsun, hayırlısı ile sonucun temiz çıkar merak etmeİyim.kaptanim. iki gündür hastanedeydim hiç bakamadım bir de mesajlar maasallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hizinizasabah eğer erken kalkabilirsem hem okuyacağım
Tamamdır canım, sabah güncel kilomu da yazarım. Haftaya cumaya kadar yarış varOlur o zaman sevgili rakibem ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?