Yapabilirsin canim hic utanma gayet guzel yorumlarıntişikkür ederim kaptanım daha yorumlarım ama utanıyorum
Sen kacirmissin canim gecen gun bu konuyu konuştukoo kaptanım o daha dicekkki hepiniz bir ben tek hahaha çok fena gaza gelmişGulumse24
ay geçmişte çok konuşuyosunuz hahaha takip edemiyorumGeçen gün onuda dedim sen kaçırmışsınsen gündemi geriden takip ediyorsun canım ya
Sende bize katılmak istersen buyur gel bekleriz bebemmmay geçmişte çok konuşuyosunuz hahaha takip edemiyorum
ben pek takip edemiyorum üzerine alınma lütfen genel söyledim. Ama iki kilo biraz fazla olmuş motivasyon kaybı olur çok normal. bakalım insallah değişir ki azimlisin olucak inanıyorumBen başlayacağım detoksa canım , öyle ağır bir şey değil zaten ,kilo vermem durdu bir süre , tam yeniden kilo vermeye başlarken bayramda memlekete gittik 2 kg aldım şimdi eski düzenime dönmeye çalışıyorum işte böyle benim durumum
Sabah 7.00açılış kapanış 02.00ay geçmişte çok konuşuyosunuz hahaha takip edemiyorum
kız bugün tartıldım bi baktım nerdeyse 1 kilo eksik. Tartıya dedimki saçmalama kendine gelSende bize katılmak istersen buyur gel bekleriz bebemmm
2kilo biraz fazla olmuş benim gibi 25kilo alman lazımben pek takip edemiyorum üzerine alınma lütfen genel söyledim. Ama iki kilo biraz fazla olmuş motivasyon kaybı olur çok normal. bakalım insallah değişir ki azimlisin olucak inanıyorum
allah bilir sen kilitliyosundurSabah 7.00açılış kapanış 02.00
Banada söyleyebilirsin eleştirilere açığım canım , tavsiyelerinde çok güzeldi ayrıcaben pek takip edemiyorum üzerine alınma lütfen genel söyledim. Ama iki kilo biraz fazla olmuş motivasyon kaybı olur çok normal. bakalım insallah değişir ki azimlisin olucak inanıyorum
ay çok teşekkür ediyorummBanada söyleyebilirsin eleştirilere açığım canım , tavsiyelerinde çok güzeldi ayrıca
Benim için çok kolay hemencecik alıveririm hatta dahada fazlasını alırım2kilo biraz fazla olmuş benim gibi 25kilo alman lazımbaci
Nerdeyse 1kilo eksikkız bugün tartıldım bi baktım nerdeyse 1 kilo eksik. Tartıya dedimki saçmalama kendine gelhahahaa
Verirken gr gr alırken kilo kiloBenim için çok kolay hemencecik alıveririm hatta dahada fazlasını alırım
yapcam olcak ya üzme beniNerdeyse 1kilo eksiko kadar yemeye nasıl eksik bencede tartı saçmalamış ganimca sen gel buraya gel gelin olacaksın az dizginlim seni ben kuzum
Kaçana çeyiz yok Allahin emriyle git kuzum hayırlı gecelerben kaçıyorum kızçeler Allaha emanet olun
Aynen öyle canım, bu nasıl adaletsiz bir metabolizmaVerirken gr gr alırken kilo kilo
Bu ara kapanislar bendeallah bilir sen kilitliyosundur
Sende allaha emanet ol canimben kaçıyorum kızçeler Allaha emanet olun
İyi geceler canımKaçana çeyiz yok Allahin emriyle git kuzum hayırlı geceler❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?