Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benden başka kimse yok galiba. Şu an izindeyim haftaya cuma dönme hakkım var ama kilo aldım galiba. Rakibe ihtiyacım var kızlar. Kilomu şu an bilmiyorum sürpriz olsun diye tartilmiyorum kesin kötü bir sürpriz olacak izne ayrılırken 66 idim. Boyum da 1.60

Rakip olmak isteyen arkadaşlara bilgi vereyim. Günde iki ana öğünle besleniyorum, en geç 18.30 da yemek yiyorum, genelde 17.30 oluyor. Sağlam spor yapıyorum. Leslie, jillian, yüzme, yürüyüş. Bunların hepsini nerdeyse aynı gün içinde mutlaka yapıyorum. Yuzmeyi 10 gündür bıraktım ama kısmetse yakında haftada 3 gün yine başlayacağım. Haftada 800 Gr falan veriyorum. Zor kilo veren biriyim. Taliplerimi bekliyorum

Beni anlatmışsın rakibin karsinda dermisim bugün herkese mavi boncuk dağıttım duvara toslamam yakındır

aa birde detooks kelimesi gördüüm birden aklıma geldi
bir zamanlar anka kaptanımız derdi ki durup durup detoks yapmayın kafamıza vururdu bide. detoks dediğin kilo verirsin verirsin bir iki hafta kilo vermen durur bir çözüm bulunamazsa vücudu şaşırtıp kendine getirmek için detoks yapılır zayıflamak için yapılmaz derdi. Hatta gülümse gizli gizli yapar menü yazmaz sonra ortaya çıkıncada yerdi azarı

buda böyle bi aklımızda bulunsun

Süt detoksu demi bak yine aklıma soktu yarın yapsam mı tartı öncesi saka şaka

Cnm ben seninle rakip olurum ama beni çiğ çiğ yersin diye korkuyorum

Ben başlayacağım detoksa canım , öyle ağır bir şey değil zaten ,kilo vermem durdu bir süre , tam yeniden kilo vermeye başlarken bayramda memlekete gittik 2 kg aldım şimdi eski düzenime dönmeye çalışıyorum işte böyle benim durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…