Hoş geldinizADINIZ: ( isteğe bağlı ) yesa
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 49
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ağzımın hiç boş durmaması. Sürekli tatlı yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi bu şekilde hiç iyi ve mutlu hissetmiyorum
Teşekkür ederim inşallahMasallah güzel gidiyorsun canım haftaya cuma da listeye gireceksin insallah
Hosgeldin canım aramıza ilk sayfamızdaki kurallarımızı okuyup kabul edersen birlikte hedefine ulasabiliriz
Bu arada kural gereği hedefinin 49.5 olması gerekiyor en az simdiden söyleyim sonra sıkıntı olmasın
Yazıktır valla hic gerek yok yaa. Bide vermeye çalışacak ama belkide yediği kunefelerle bebeği asla besleyemedi. Neyse giybet yapmicamValla şok geçirmiştim bende senin gibi hatta bayanın ablası falan zannettim meğer kendisiymis sonradan fark ettim
Sen beni mezun etcen daha coook isimiz varBakalım zamanım oldugu sürece burdayım :))
Tanışalım mı tatlı kisssssBu arada yeni gelen herkes tekrar hosgelmis takimasizlerle tanisip konusmak isterim kizlar ne kadar tatli biri oldugumu görürsünüz
He hehhhh sen eskisin zatenTanışalım mı tatlı kisssss
Neyse veririz Allahın izniyleBen de 68-69dum ama sanırım 71-72 olmusumdur bu ara stresten hep yedim
Kesinlikle göstermiyordun çok şaşırdım şu an53 54 ile hamile kaldım
69 69.5 70.ile doğuma gittim
16 diyelim ajajjajjajaj
Ama göstermiyordun demi anka yaaa
Ben de göstermiyorum dimiYuh 74 muuuuu:
Seni zaten ben bi elime geçirirsemBen kaçayım en iyisi arkama bile bakmadan
Üzdün amaaaHe hehhhh sen eskisin zatenbenim gozum yenilerde
Ay ay uzulme sen canimÜzdün amaaa
Eski olmak hoşuma gitti
Ama mezun olup kep alamayanlardanımmmm. Sistemin o sıra değişeceği tuttu
Hoşgeldin canım, inşallah sende hedefine ulaşırsın, Allah şifa versinADINIZ: ( isteğe bağlı )Siz bana blue diyin
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:71-72 yarın tartilacagim
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Hemşire
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Evet 1.takimdaydim
KİLO ALMA NEDENİNİZengesiz düzensiz beslenme ve hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kemik tümörü (çok şükür iyi huylu çıktı ameliyat oldum tekrar ağrılar başladı inşallah bu da geçecek.. bacakta oldugu için kendimi yormadan spor yapabiliyorum)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bu ben ben değilimhem sagligim için hemde böyle kendimi çok kötü hissediyorum
Sonunda bu listeyi de doldurabildim :)
Asil biz tembeliz tembellikten çok konuşuyoruzİnşallah kaptanım :) ben mi tembelim siz mi çok hizlisiniz anlayamadımneyse alışacak.ben de bu tempoya
Elinize saglik canim eve tam yerlesemedin o zaman ilk geldiginde bu kadar vaktini aldigina goreYazdım ama göndermeden çıkmışım galiba
Amaa annemde cok yoruldu bende oyle. Eve baksan yaptığımız iş belli değilhep dolap içlerinin duzeniyle uğraştık ya
Yarın dışarda olucam ama gelince kalan küçük ayrıntıları bitiricem bakalım.. hem baya hareketli gecti haftam, belki tartiya yansır
Hosgeldin canim yenidenADINIZ: ( isteğe bağlı )Siz bana blue diyin
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:71-72 yarın tartilacagim
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Hemşire
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Evet 1.takimdaydim
KİLO ALMA NEDENİNİZengesiz düzensiz beslenme ve hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kemik tümörü (çok şükür iyi huylu çıktı ameliyat oldum tekrar ağrılar başladı inşallah bu da geçecek.. bacakta oldugu için kendimi yormadan spor yapabiliyorum)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bu ben ben değilimhem sagligim için hemde böyle kendimi çok kötü hissediyorum
Sonunda bu listeyi de doldurabildim :)
Mezun etcem sen bir takima gelsenSen beni mezun etcen daha coook isimiz var
Ne yedin kiBEn bu günü de çöpe attım
Yarına Allah kerim
Bizim keplerde gitti geri gelmeyecekmisÜzdün amaaa
Eski olmak hoşuma gitti
Ama mezun olup kep alamayanlardanımmmm. Sistemin o sıra değişeceği tuttu
Eveeet neden devami gelmedi pubgninAy ay uzulme sen canimhey gidi seninle pubg atmisligimiz var
eskiler gibisi var mi hic☺
Dogru ya sanssizlik oldu kep alamaman
Herseyimi ben yerlestirmedim de ondan oldu bu canım ya. Kafasina gore koydu herkes bisiler ben de evdeyimm ya oyuzden rahat edemedim. Çalışıyo olsam umursamazdımAsil biz tembeliz tembellikten çok konuşuyoruz
Elinize saglik canim eve tam yerlesemedin o zaman ilk geldiginde bu kadar vaktini aldigina gore
Hadi bakalim sabah tartilmayi unutma canim duruma gore konusuruZ listeye aliriZ
Hosgeldin canim yeniden
Mezun etcem sen bir takima gelsen
Ne yedin ki
Evdeyken bol vaktin varken düzenle canim belki ise girersin sendeHerseyimi ben yerlestirmedim de ondan oldu bu canım ya. Kafasina gore koydu herkes bisiler ben de evdeyimm ya oyuzden rahat edemedim. Çalışıyo olsam umursamazdım
Aklimdaaa tarti canimm unutmammm
KeşkeeeeeeeeeEvdeyken bol vaktin varken düzenle canim belki ise girersin sende
Calisma hayatına alışınca ev zor geliyordur canim insallah gonlune gore bir is bulursunKeşkeeeeeeeeeçok sıkıldım biliyo musunn. Hatta dayanamıyorum artık.. hayırlısıyla bişey çıksa artık
Bulmak için emekte harcamıyorum aslında ama bakalim, teşekkür ederim InsallahCalisma hayatına alışınca ev zor geliyordur canim insallah gonlune gore bir is bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?