520. Etapta hamilelik nedeniyle 53 kilo ile ayrılmıssınOlamadım hamile kaldım:)
Bu doğum sonrası kilom de şuraya düşüp bayilayimOlamadım hamile kaldım:)
Bu doğum sonrası kilom de şuraya düşüp bayilayim
Bunu sanaAynen ben de seni hatırladım
Zaten anka sağolsun öncü oldu
Yeter artık vereceğin 6 kilo veremedin gitti dedi :)
Seni şiddetle kınıyorum belki benimde başıma gelir kinarsamDoğumdan sonra 50ye kadar düştüm sonra 55 e çıktım..bebem 1.5 yaşında:)
Allah bagıslasın canım dogumdan sonra kilonu az cok korumussun yineDoğumdan sonra 50ye kadar düştüm sonra 55 e çıktım..bebem 1.5 yaşında:)
Allah bagıslasın canım dogumdan sonra kilonu az cok korumussun yine
Kız kelin ilacı olsa başına sürer sanami 6kiloyu veremedin dediAhahahhahah günahını almayım gel bi bak sararsa devam.edersin dedi
Sardı valla :)
17 kilo almıssın sasırdım bende ilerde hamile kalsam bende cok kilo alırım kesim as eriyorum diye herseyi yerimAynen canım şükür. Sezeryan sabahı 70i gördüm tartıda:
Gelsin kendisi söylesin benim dilim varmıyor yine topa tutacak beniKaç kilo oldu anka 60 kusurlerdeydi yıllar önce hala öyle.mi:
Bende 17kilo almıştım hamilelikte 93le hamile kaldım 110la doğuma gittim17 kilo almıssın sasırdım bende ilerde hamile kalsam bende cok kilo alırım kesim as eriyorum diye herseyi yerim
17 kilo almıssın sasırdım bende ilerde hamile kalsam bende cok kilo alırım kesim as eriyorum diye herseyi yerim
Gelir şimdi mutfak temizliyordu en son:)Gelsin kendisi söylesin benim dilim varmıyor yine topa tutacak beni
Sende iyi almıssın hamilelikte ama genelde bu kadar alınıyor sanırım istisnalar dısında :))Bende 17kilo almıştım hamilelikte 93le hamile kaldım 110la doğuma gittim
Sende iyi almıssın hamilelikte ama genelde bu kadar alınıyor sanırım istisnalar dısında :))
Sen 17 kilo mu aldınBence de ideal 16 17 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?