- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Bacım herhalde muhasebeci TL hesabı çalışıyorTL ne canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım herhalde muhasebeci TL hesabı çalışıyorTL ne canım![]()
Bende parkta aletlerle çalışıcam inşHem kendime geleyim diye hem de herkes spor yapıyor diye kalktım spora başlayacağım.
TL mi o ne gııpuanı TL hesabımı hesaplıyoruz
![]()
TL ne canım![]()
Bende arada bakıyorum orayaAynı zamnda birikim topiklerinde de geziyorum kafam karıştı hahahah
Hem tl deyince daha da gaza geldim hahaahah
Ben yapmadım kiiiiNeden ya benim burda ailem yok malesef onlarla vakit geçirmek hoşuma gidiyorsoğutma beni çekirdek ailemden
![]()
Geri uyusalar keşke ahhBenim oğlan da 7 de uyandırdı beni sağolsun. Sonra 9 da geri uyuşuk, o bire kadar yattı ben 10 da kalktım. Sersem gibiyim.
İlk 1. Takımla başladım. Uzun süre kaptanlık yaptım. Sonra 2 de, 4 te, 5 te, 6 da, 8 de, 13 te bulundum. Kolay mı 9 senedir buralardayımMevlana nin sözü gibi ne olursan ol yine gel demişevliya Çelebi gibi gezmedigin takım kalmamış seninde beni neden dışlıyorsun ki
![]()
Benimde ilk 5 kilo çabuk gider, yakın zamanda aldım.Benim de patlıcanlar pertşimdi onları sokecem yine Alaçam biberler şimdilik iyi inşallah güzel kururlar...
Benim kilo yüksek ve yeni üzerine eklemiştim bu hafta güzel sonuç gelir diye umuyorumsen de yaparsın spora bayıldım
Ben çok geride kalmışım Leslie + ev işi
Ama çok yapamıyorum bacak gece uyutmuyor yoksa
Emzirmeyi de sayabiliyor muyuz o da kalori yakıyor sonuçta![]()
Bende demesem olmaz o kadar alıntı yaptım, tl neBen leslie 1 mol daha yaptım dakikası 3 tl den 45 tl de bu
64.tane de ipsiz ip atladım 8 tanesi 1 tlymis 8 tl de buradan geldi
53 oldu toplam
Geçmişten de 70 puanım vardı 123. Ekledikçe yazarım
Cardio en yüksek, sen kısa videolar tercih ediyorsun sanırım, o zaman Cardio. Birde ip atlama kısa sürede çok puanYa hangi spor daha karli ya en iyi puanı getiriyor ilk sayfaya baktım da kafam basmadı hahahahaha
Bu var 8 dk da 150.kalori manyak bi şey
Kaç puan olsa ben arada yapıyorum
Lütfen çok puan olsun
Gİttiğim yerde hiç yabancılık çekmem ordanmışım gibi davranırımBen seni hep bizim takımdan zannediyordum zaten![]()
Cardio ve jillian canım listeye göre. Bı düzenleme yapalım spor puanlarına.Ya hangi spor daha karli ya en iyi puanı getiriyor ilk sayfaya baktım da kafam basmadı hahahahaha
Gocebe hayattan yerlesige gectin simdi yaniİlk 1. Takımla başladım. Uzun süre kaptanlık yaptım. Sonra 2 de, 4 te, 5 te, 6 da, 8 de, 13 te bulundum. Kolay mı 9 senedir buralardayım![]()
Bacım herhalde muhasebeci TL hesabı çalışıyor![]()
Ben dışarda ancak yürüyüş yapabiliyorum canım. Evde yarım saatlik cardio videosu yaptım. Acayip yordu su içinde kaldım.Bende parkta aletlerle çalışıcam inş![]()
TL deyince birikim yapmış gibi geliyor daha çok spor yapıyorsun dimiAynı zamnda birikim topiklerinde de geziyorum kafam karıştı hahahah
Hem tl deyince daha da gaza geldim hahaahah
Onu da kaydettim ama bakmadım daha canım.Şu benim.8 dk lık videoya bakan oldu mu acaba a
Ölümcül bi video..puanı kaç olur ki
Bizimki de ilk kez uyudu. Dün Pamukkale travertenlere gitti. 4.5 saat yürüdük. Eve gelirken yolda uyudu zaten. Sabaha kadar yorgunluğu atamamis demek ki. Uyanip kahvaltı yaptı geri yattı. 1 de zor kaldirdim çocuğu. Pert olmuş resmen.Geri uyusalar keşke ahh
Annem kedi istemiyor ikna edemedik canım artık evlenince evime alırımEşime video gönderdim, niye benimle böyle uyumuyorlar diye oda kıskandı, biriside geldi kolumu yalıyo şimdi. Kedisiz ev olmaz ve olmamalı
8.30da uyanip geri uyudum canim ondan oldu 1 haftalik yorgunluk uykusu![]()
Görüşürüz canımSimdi cikiyorum bikac saate gelirim yine![]()
Sende cok erken kalkmıssınBen 6 da kalktım öğretmenim![]()
Aksam herkes yazsın puanları konusalım canımHerkes kendisinin yaptığı listede olmayan sporları yazsın ve kaç puan uygun gördüğünü belirtsin. Ona göre bir liste hazırlarız bence.
Süpersin canım rekabet işe yaramıs1.5 saat yürüyüş yapıldıVarmı bana yan bakan
Hemen de havaya girdim iyimi![]()
Sevdim tl hesabınıBen leslie 1 mol daha yaptım dakikası 3 tl den 45 tl de bu
64.tane de ipsiz ip atladım 8 tanesi 1 tlymis 8 tl de buradan geldi
53 oldu toplam
Geçmişten de 70 puanım vardı 123. Ekledikçe yazarım
Cardio genelde daha avantajlı canımYa hangi spor daha karli ya en iyi puanı getiriyor ilk sayfaya baktım da kafam basmadı hahahahaha
Bu var 8 dk da 150.kalori manyak bi şey
Kaç puan olsa ben arada yapıyorum
Lütfen çok puan olsun
6 puan olsun o zamanBenimde ilk 5 kilo çabuk gider, yakın zamanda aldım.
Emzirmek büyük avantaj şanslısın
Bacağını zorlamayacak sporlar yap canım zorlama
Bende demesem olmaz o kadar alıntı yaptım, tl ne
Cardio en yüksek, sen kısa videolar tercih ediyorsun sanırım, o zaman Cardio. Birde ip atlama kısa sürede çok puan
Bu Cardio gibi 6 puan olabilirZipzip-
Bemimde kv evine gitti eşim gelsin yürüyüş yapicamHem kendime geleyim diye hem de herkes spor yapıyor diye kalktım spora başlayacağım.
Benimde kv evine gitti eşim gelince yürüyüşe gidicemHem kendime geleyim diye hem de herkes spor yapıyor diye kalktım spora başlayacağım.
Harika ama ben parktaki aletlerle yapamıyorum sanki herkes bans bakıyo gibi geliyo cok kasıyorumBende parkta aletlerle çalışıcam inş![]()
Benimki de öğlen uyuyor neyse kiBizimki de ilk kez uyudu. Dün Pamukkale travertenlere gitti. 4.5 saat yürüdük. Eve gelirken yolda uyudu zaten. Sabaha kadar yorgunluğu atamamis demek ki. Uyanip kahvaltı yaptı geri yattı. 1 de zor kaldirdim çocuğu. Pert olmuş resmen.