Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neden ya benim burda ailem yok malesef onlarla vakit geçirmek hoşuma gidiyor 😊 soğutma beni çekirdek ailemden :KK70:
Ben yapmadım kiiii :KK53:
Evleneli 2 yil oldu ve yavas yavas beni soğuttular.. asla ve asla assslaa sevmiyorum hicbirini. Oysaki neguzeldi ilk başlarda :110:
Bende istemezdim ama insanlarin mayasi kötüymüs.. neyse nefretimi buraya kusmicam bosa gitmesin yüzlerine yapinca daha rahatlatici oluyo :KK62:

Mevlana nin sözü gibi ne olursan ol yine gel demiş :KK70: evliya Çelebi gibi gezmedigin takım kalmamış seninde beni neden dışlıyorsun ki:63:
İlk 1. Takımla başladım. Uzun süre kaptanlık yaptım. Sonra 2 de, 4 te, 5 te, 6 da, 8 de, 13 te bulundum. Kolay mı 9 senedir buralardayım :D

Benim de patlıcanlar pert :KK43: şimdi onları sokecem yine Alaçam biberler şimdilik iyi inşallah güzel kururlar...
Benim kilo yüksek ve yeni üzerine eklemiştim bu hafta güzel sonuç gelir diye umuyorum :KK66: sen de yaparsın spora bayıldım :KK66:

Ben çok geride kalmışım Leslie + ev işi :KK43:
Ama çok yapamıyorum bacak gece uyutmuyor yoksa :KK43:
Emzirmeyi de sayabiliyor muyuz o da kalori yakıyor sonuçta :confused:
Benimde ilk 5 kilo çabuk gider, yakın zamanda aldım.
Emzirmek büyük avantaj şanslısın 😍
Bacağını zorlamayacak sporlar yap canım zorlama
Ben leslie 1 mol daha yaptım dakikası 3 tl den 45 tl de bu

64.tane de ipsiz ip atladım 8 tanesi 1 tlymis 8 tl de buradan geldi

53 oldu toplam

Geçmişten de 70 puanım vardı 123. Ekledikçe yazarım
Bende demesem olmaz o kadar alıntı yaptım, tl ne 😂
Ya hangi spor daha karli ya en iyi puanı getiriyor ilk sayfaya baktım da kafam basmadı hahahahaha
Cardio en yüksek, sen kısa videolar tercih ediyorsun sanırım, o zaman Cardio. Birde ip atlama kısa sürede çok puan

Bu var 8 dk da 150.kalori manyak bi şey

Kaç puan olsa ben arada yapıyorum

Lütfen çok puan olsun

Bu Cardio gibi 6 puan olabilir Zipzip- Zipzip-

İlk 1. Takımla başladım. Uzun süre kaptanlık yaptım. Sonra 2 de, 4 te, 5 te, 6 da, 8 de, 13 te bulundum. Kolay mı 9 senedir buralardayım :KK70:
Gocebe hayattan yerlesige gectin simdi yani😂😂 seker orucuna mi basladin canim ben bi ara yaptim da bi fayda gormedim

Bacım herhalde muhasebeci TL hesabı çalışıyor 😊
😊
Bende parkta aletlerle çalışıcam inş 💪
Ben dışarda ancak yürüyüş yapabiliyorum canım. Evde yarım saatlik cardio videosu yaptım. Acayip yordu su içinde kaldım.
Aynı zamnda birikim topiklerinde de geziyorum kafam karıştı hahahah

Hem tl deyince daha da gaza geldim hahaahah
TL deyince birikim yapmış gibi geliyor daha çok spor yapıyorsun dimi 😂😂

Geri uyusalar keşke ahh
Bizimki de ilk kez uyudu. Dün Pamukkale travertenlere gitti. 4.5 saat yürüdük. Eve gelirken yolda uyudu zaten. Sabaha kadar yorgunluğu atamamis demek ki. Uyanip kahvaltı yaptı geri yattı. 1 de zor kaldirdim çocuğu. Pert olmuş resmen.

Eşime video gönderdim, niye benimle böyle uyumuyorlar diye oda kıskandı, biriside geldi kolumu yalıyo şimdi. Kedisiz ev olmaz ve olmamalı :KK200:
8.30da uyanip geri uyudum canim ondan oldu 1 haftalik yorgunluk uykusu:KK53:
Annem kedi istemiyor ikna edemedik canım artık evlenince evime alırım 😊
Dogru sen bu hafta ev işleri ile yoruldun canım dinlenmek güzel gelmistir
Simdi cikiyorum bikac saate gelirim yine😘
Görüşürüz canım 😘
Ben 6 da kalktım öğretmenim 😂
Sende cok erken kalkmıssın 😂
Herkes kendisinin yaptığı listede olmayan sporları yazsın ve kaç puan uygun gördüğünü belirtsin. Ona göre bir liste hazırlarız bence.
Aksam herkes yazsın puanları konusalım canım
1.5 saat yürüyüş yapıldı 💪 Varmı bana yan bakan 😀
Hemen de havaya girdim iyimi 😂😂🙈
Süpersin canım rekabet işe yaramıs 😍
Ben leslie 1 mol daha yaptım dakikası 3 tl den 45 tl de bu

64.tane de ipsiz ip atladım 8 tanesi 1 tlymis 8 tl de buradan geldi

53 oldu toplam

Geçmişten de 70 puanım vardı 123. Ekledikçe yazarım
Sevdim tl hesabını 😂
Ya hangi spor daha karli ya en iyi puanı getiriyor ilk sayfaya baktım da kafam basmadı hahahahaha
Cardio genelde daha avantajlı canım

Bu var 8 dk da 150.kalori manyak bi şey

Kaç puan olsa ben arada yapıyorum

Lütfen çok puan olsun

Benimde ilk 5 kilo çabuk gider, yakın zamanda aldım.
Emzirmek büyük avantaj şanslısın 😍
Bacağını zorlamayacak sporlar yap canım zorlama

Bende demesem olmaz o kadar alıntı yaptım, tl ne 😂

Cardio en yüksek, sen kısa videolar tercih ediyorsun sanırım, o zaman Cardio. Birde ip atlama kısa sürede çok puan

Bu Cardio gibi 6 puan olabilir Zipzip- Zipzip-
6 puan olsun o zaman 😊

Bizimki de ilk kez uyudu. Dün Pamukkale travertenlere gitti. 4.5 saat yürüdük. Eve gelirken yolda uyudu zaten. Sabaha kadar yorgunluğu atamamis demek ki. Uyanip kahvaltı yaptı geri yattı. 1 de zor kaldirdim çocuğu. Pert olmuş resmen.
Benimki de öğlen uyuyor neyse ki 😍

Back
X