- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Günaydın canım hangi sporu yaptın bakalım.Günaydın kızlar geçmişe ilk müsait olduğumda bakacam :) sabah sporumu yapmanın huzuru icerisindeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım hangi sporu yaptın bakalım.Günaydın kızlar geçmişe ilk müsait olduğumda bakacam :) sabah sporumu yapmanın huzuru icerisindeyim![]()
Afiyet olsun canım, akşam yediğin dolmalar küçüktür diye düşünüyorum, menün ve sporun güzel olmuş.Dünkü menü
12:00 3 kaşık menemen 4/3 simit 2 dilim peynir 2 zeytin bolca yeşillik
15:30 1 bardak süt 1 şeftali
19:00 yarım kase köfteli çorba 3 biber dolması 2 kaşık yoğurt
21:00 1 pors karpuz
3.5 litre su
Spor; leslie2 mile(dk3ten 90 puan), sabahtan aksamaca ev işi :) ona da 2 saat diyelim(40 puan)
10dk da yakınlarda düğün vardı onun sesine gobek attım (20 puan)
150 puan
@Negohatun senin tırnağın kadar bile olamamisim![]()
20 dk olana hiç bakmadım canım. Leslienin 3 mil ile kıyaslayarak 4 uygun olur dedim, hoplamali ziplamali diye.
Tamam canım bakıp sen de karşılaştır puanlari netlessinBen bugün 30 dk lık boosted walk yapayım canım
20 dk lık boosted walk a benzer mi bi bakalım
20 dk da hoplama zıplama ne ararsan var :)
Ayarlarını düzgün yapmak lazım canım, yoksa arabada falan da sayıyor.Adim sayar indirdim telefona umarım düzgün sayar bi ara indirmiştim ama düzgün saymıyordu kaldırdım
Bazen de şu akıllı saatlere hevesleniuorjn sonra aman masraf çıkarma diyorum hahah
Diyet yapmak başlı başına Bi masraf zatiAdim sayar indirdim telefona umarım düzgün sayar bi ara indirmiştim ama düzgün saymıyordu kaldırdım
Bazen de şu akıllı saatlere hevesleniuorjn sonra aman masraf çıkarma diyorum hahah
Ayarlarını düzgün yapmak lazım canım, yoksa arabada falan da sayıyor.
Ben de lor peynirin içine pul biber çörek otu maydanoz ekliyorum oda güzel oluyor ..senin tarifide deniycemDomates, salatalık, biberi dograyip kuru peynir veya lor ekliyorsun canım. İstediğin baharatları atabilirsin. Ben çok az zeytinyağı ve çörek otu ekliyorum. Çok severek yiyoruz.
Bendeki de bu program canım. En alt kısımda daha yazan yeri tıklayıp hassaslık ayarını orta yap. Ekran görüntüsü atıyorum.Ayarı nasıl yapılıyor canım
Ben pedometre adim sayar diye bi şey indirdim
Görüntüsü şöyle
Eki Görüntüle 2303340
Güzel eski canım, izin kilona donebildin miBen sabah tartıldım , bayram sonrası 19 ağustosta kilom 88.7 , 1 eylül kilom 86.2
Seninki de güzelmiş canım. Ben de onu yaparım mutlaka.Ben de lor peynirin içine pul biber çörek otu maydanoz ekliyorum oda güzel oluyor ..senin tarifide deniycem
Leslie 2 mil yaptım o çok yormuyor beni iyi oluyor yalnız bölgesel çalışmam lazım üst iç bacak ve göbekGünaydın canım hangi sporu yaptın bakalım.
Evet küçüktüAfiyet olsun canım, akşam yediğin dolmalar küçüktür diye düşünüyorum, menün ve sporun güzel olmuş.
Kolay gelsinGünaydın
Evimdeyim temizlikle ugrasiyorum
Buzdolabim bozulmuştu ,pazartesi salı gelecek büyük ihtimal ..
Heryer heryerde![]()