Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin canım ..tatil dönüşü toparlanmak zor oluyor... ben güya bugün spora başlayacaktım kızım boğaz ağrısı ve ateşle uyandı ona yemek yedirip ilaç verecem... bide kızım çok nazlı çok hasta moduna giriyor 😂😂 kendini bırakıyor ayyy oyyy offf modunda 😂😂😂 ...
Çok geçmiş olsun 💐

Günaydın 🤗 IMG_20190903_093909.webp

Gunaydin canim 💗
Günaydınlar

0 kaçamak bol sporlu bir gun olsun:)
Gunaydin canim💗
Günaydın kızlar :KK68::KK200:
Keyifli çok güzel bir gün diliyorum hepinize.
Gunaydin ablacim💗
Günaydin canim💗
Günaydın grubumun güzel hatunları ❤❤❤
Gunaydin canim💗
Gunaydin citir hatunlar🌹
Gunaydin canim💗
Gunaydin canim💗
Günaydın kızlar☺☺
Gunaydin canim💗
:halay::halay::halay:
Kaptanım ödem gitmiş - 1 geldim
Zipzip- Zipzip-
Super cumaya güzel yuzde geliyor💗
Gunaydin canim💗
Kolay gelsin canım ..tatil dönüşü toparlanmak zor oluyor... ben güya bugün spora başlayacaktım kızım boğaz ağrısı ve ateşle uyandı ona yemek yedirip ilaç verecem... bide kızım çok nazlı çok hasta moduna giriyor 😂😂 kendini bırakıyor ayyy oyyy offf modunda 😂😂😂 ...
Gecmis olsun canim kizina💗
Günaydın herkese 🤗🤗💞
Gunaydin canim💗

Sen yaz canım bir gün dayanirim ben ona.
1.5litre sütü kaynatiyoruz ocağı kapatıp sütun içerisine 2yemek kaşığı yeşil çay atıyoruz demlenince süzüyoruz saat 8veya 10da içmeye başlıyoruz her iki saatte bir 1bardak içiyoruz ama başka hiç birsey yemiyoruz çay kahve ola bilir ama katı şeyler yasak çok güzel bir detoks bagirsaklari temizliyo vücuttaki ödemi atıyor 2kiloya yakın gidiyor sonrada bana dua ediyor :KK70:

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar yarın mesajlara cevap yazcam sayfalar çok ilerlemiş bakamıyorum :KK43: eşim yarın nöbetçi ona nohut bulgur pilavı yaptım bu saatte şimdi yatıyorum sabah inşallah gorusmek üzere Allah'a emanet 😘💞
Kizzz bende nohut pilav vardı ne gerek vardı bu saatte kendini yordun komşuluk ölmediya 1tabak verirdik ne olacak 😊

Benim 1haftalik sabah kahvaltım kadar :confused:
Kahvaltı çok önemli canım batunun kahvaltısı tam bir karatay tarzı .. metabolizmayı ateşliyor en az 5 saat tok tutuyor böylece leptin çalışıyor... bazı bünyeler az az yiyip çok ara yapmakla kilo veremiyor....

Kahvaltı çok önemli canım batunun kahvaltısı tam bir karatay tarzı .. metabolizmayı ateşliyor en az 5 saat tok tutuyor böylece leptin çalışıyor... bazı bünyeler az az yiyip çok ara yapmakla kilo veremiyor....
Benim kahvaltıyla yemek arasıda 5saat bende bu Karatay dan yararlanmış oluyormuyum acep :KK50:

Benim Yengemde diyet yaparken öyle kilo verdi kahvaltısı
Batu85 Batu85 kiskandim bende kendime bundan sonra böyle tabak hazırlıcam 😊 inşaat işçileri gibi besleniyormusum kendimi öyle gariban hissettim :p
😂😂

Gunaydin citir hatunlar🌹
Günaydın herkese 🤗🤗💞
Günaydın kızlar☺☺
Günaydınnnnn güzel takımım :KK36:
Sonunda geçmiş bitti GÜNAYDINNNNNNN sabah şekerlerimmmmm :KK68::KK68::KK68:
Toptan günaydın Canım'larım :KK36:

:halay::halay::halay:
Kaptanım ödem gitmiş - 1 geldim
Zipzip- Zipzip-
Ooo süperrrr canım, cumaya neler :KK76:

İdeal bir kahvaltı tabağı olmuş, yalnız o kadar fındığı yediysen depar atman gerekebilir zira muzunda enerjisi yüksek :KK70: Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım, çabucak iyilessin inşallah. Genelde erkekler bu kadar nazlı olur ama onun da canı annesine naz yapmak istiyor demek ki.

Back
X