Günaydın canım ❤Günaydın bu ara da hanımlar :)))
regli bitiminde güzel sonuç gelir canım sıkma canınıİnşallah iyi gider canım. Geçen hafta perşembe 66.5 tim, dün yine ayniydim. Gram oynamadı diye üzülüyordum. Regl bitince güzel bir sonuç görürüm inşallah. İnşallah seninki de güzel eksi gelir.
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım süpersin
Günaydın canım ❤
Ne güzel iyi ki gelmissin canım
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤ ü
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Cook güzel gitmis canım
Günaydın canım hosgeldin iyiyim sen nasılsın ❤
Dönecektin işlerin yogun mu canım
Aynen, bak sende çözmüşsün işi, helal olsun :)))) Maalesef ki maalesef öyle boş olanları var ki :/Ben doktora gidip hastalığım hakkında bilgi verince drlar şok oluyor ...hemen ne iş yapıyorsunuz sağlıkçımısınız diye soruyorlarbazen soru soruyorum cevap bile veremiyorlar öyle yuvarlıyorlar...
İşini ehli yapanlara değil lafım ama işini yapmayanlar çoook maalesef...
Ben de dayandım zor oldu ama yemedim çok şükür.Yok kaçamak falan ben boşunamı erken yattım
Aynen bende tam gecen sene eylülde gelmistim buraya bu dönemde diyet yapmak daha kolay geliyor banada :))giderken eylülde dönerim diye gitmiştim
ben yazın diyet yapamıyorum ya ama şimdi tam mevsimi fakar ocak ayına bırakmıycam bu kez şimdiiden sıkı sarılcam
Ağrılar magnezyum eksikliğinden olabilir canım.Hiç sevmiyorum ben ya, gerçi seven var mıdır bilmiyorum, çok ağrı çekiyorum.
Bende çok uyuyunca kilo alıyorum. SanıyordumTespitin dibi, uymak oturmaktan daha çok yağ yakıyormuş :)))))))
Ah canım ya oluyor bir sıkıntı, olmuyor o da ayrı bir sıkıntı veriyorHiç sevmiyorum ben ya, gerçi seven var mıdır bilmiyorum, çok ağrı çekiyorum.
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnn ❤
Olabilir canım, hem doktor hem diyetisyen söylemişti eksik diye. Ama adet ağrısına sebep olduğunu bilmiyordum.Ağrılar magnezyum eksikliğinden olabilir canım.
Haklisin canım her türlüsü zorAh canım ya oluyor bir sıkıntı, olmuyor o da ayrı bir sıkıntı veriyor
Muz ye canım magnezyum eksikliğine iyi gelirOlabilir canım, hem doktor hem diyetisyen söylemişti eksik diye. Ama adet ağrısına sebep olduğunu bilmiyordum.
bende özledim canım ama inanki giremiyorumNerelerdesin hakkaten canım ortim. Özledim sizleri
Iyi günler ablacım ❤İyi günler arkadaşlar
Eski ekipden bir kac kişi eksik canım onun dısında herkes burdabende özledim canım ama inanki giremiyorumama eski donemden kımse kalmamıs mı yoksa ıznemı ayrıldılar
(Canım biraz uzun yazacağım mecbur)Ben 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Kendime çok kızıyorum ama şekeri hayatimdan cikaramiyorum kilo alınca sekerim çıkıyor bı kere Dr direk ilaç verdi kullanmadım kilo verince geçti dün ne yediğimi yazmiycam fazla yedim dudaklarım kurumaya başladı sonrası vicdan azabı ve kendime kızma oldu ..
Bunun bir yolu varmı şekeri nasıl hayatınızdan çıkardınız en fazla 5 gün dayandım
İlaç yazdılarsa kullan canım. Ben magnezyum kullanmaya başladıktan sonra bir çok sorunum azaldı.Olabilir canım, hem doktor hem diyetisyen söylemişti eksik diye. Ama adet ağrısına sebep olduğunu bilmiyordum.
olabilir canım göremedim sanırım nasılsın kaptancım :*Iyi günler ablacım ❤
Eski ekipden bir kac kişi eksik canım onun dısında herkes burda
Yeni gelen cok fazla o yüzden onları görünce öyle hissetmişsindir
Oncelikle çok teşekkür ederim çok incesin(Canım biraz uzun yazacağım mecbur)
Muhtemelen doktorunun verdiği ilacı kullanırsan şekere düşkünlüğün kısa sürede kaybolacaktır canım. Tedavini ihmal etme, canının çok şeker,tatlı istemesi ya insülin direncinde olur ya da yüksek şeker hastası olabilirsin.
Şekerinin yüksek olması demek; vücutta şeker çok demek değil, vücudun şekeri kullanamadığı için hücrelerin yoksunluk çekiyor onun için canın tatlıyı çok istiyor demek.
İnsülin direncin de ise; sürekli tatlı yediğin için vücudun kendini savunmak için fazla insülin salgılıyor, şeker vücuda zarar vermesin diye de yağ olarak depoluyor. Genelde tatlıyı yediğin saatlerde yemesen bile vücut yine yiyeceğini sandığı için bolca insülin salgılar, bu sende bastıramayacağın ani açlık veya tatlı yeme ihtiyacı oluşturur. Bu bir, iki gün yememekle düzelmez, orada direnç oluşmuş, az da yesen yine çok yiyeceksin gibi fazlaca insülin salgılar vücudun.
İşte bunu kırmak için de glifor, glange, glucophage,..., tarzı ilaçlar verir doktor.
Yani her iki durum içinde bunu kullanman gerekiyor. Ve birde o tatlı krizi geldiğinde yediğini mümkün oldukça frenlemen lazım çünkü yediklerinin ölçüsünü, vücuda yetip yetmeyeceğini, beynimiz yeme işi bittikten 10 dk falan sonra algılayıp gerekli uyarıları gönderiyor. Yeter, doydun, daha yeme diyor ama o diyene kadar sen zaten gözünü karartmış ve gerekenden de fazla yemiş bulundun. Kriz gelince az miktarda ve oyalanarak yemelisin. Her hangi bir tatlı yediğinde yanında süt, peynir, ayran gibi dengeleyici amaçlı protein tüketmelisin. Bunun düzenini hemen sağlayamazsın, vücudunu yavaşça alıştırman lazım. Kısa süreli yüksek çabaların sonuç vermez. Yavaşça ve ilaçlarını kullanarak, yediklerine dikkat ederek sonuç alabilirsin. Zaten vücudun bu duruma uzun süre dengesiz beslenmenden dolayı gelmiş. Bunları yaparsan kilo vermende kolay olacaktır yoksa başına bela bir durum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?