İnstada soru-cevap yapıyorlar ya hani.
Geçenlerde bi doktora sorulan sorulara bakıyordum birisi oğlum 34 aylık oldu emzirmeyi bırakamıyorum yazmış
Çok teşekkür ederim canimAdacim çok geçmiş olsun. İnşallah biraz daha iyidir kuzu... Günaydın güzel ateşsiz bir gün geçirmenizi dilerim.
72 yap sen onu ilk okula kadar emsinPuahhaahhhahahah aY o bendim ahahhaahaan
Ay biri gerçek sanar da şaka şaka 19 aylık daha benim bebe 39 a kadar yolu var haahhahah
Kaçamak yapıp kilo verenlerde bugünSelam kızlar. Diyetisyenle 10 gün önce 74 ile başlamıştım. Bu gün 72,5 geldim. Göbekten 2 cm kalçadan 1 cm incelmişim. 10 günde 1,5 iyi dedi baya kaçamak yaptım malum. Listemi değiştirdi çoğalttı biraz bakalım kaçamak yapmam zorlaştı artık
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim canimçok şükür geceyi de güzel geçirdik ateşi kalmadı inşallah tekrar çıkmaz
Anka gece az uyudum ateş nöbetindeydim
Ya sen benim yerimde olsan dünyaları yersin ordan 3 gün diyet yapıp benle dalga geçiyor yaKaçamak yapıp kilo verenlerde bugün
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
Ben takılıyorum sana yoksa uyu tabiien iyi yağ yakımı uykuda oluyor.
3 gün mü aşk olsun 3hafta dır demek istedin sanırım yani kaçamak yaparak kilo vermişsin sevindim. Senin adınaYa sen benim yerimde olsan dünyaları yersin ordan 3 gün diyet yapıp benle dalga geçiyor ya
Online diyetisyen değil galiba canım öyle mi. Güzel bir oran 10 günde. İnşallah bundan sonra daha da iyi gider.Selam kızlar. Diyetisyenle 10 gün önce 74 ile başlamıştım. Bu gün 72,5 geldim. Göbekten 2 cm kalçadan 1 cm incelmişim. 10 günde 1,5 iyi dedi baya kaçamak yaptım malum. Listemi değiştirdi çoğalttı biraz bakalım kaçamak yapmam zorlaştı artık
Aman be ya, her önüne gelen doktorda illa bir yere o hortumu sallayacak. Eskiden bu imkanlar var mıydı da nabızından, gözünden, renginden bile anlarlardı hastalığı. Şimdi her imkan var yinede kördüğüm gibi tedaviler... Çok canımı sıkan konulardan biri. Azarlayan, soru sorulamayan doktorlara da hiç girmiyorumKeşke doktorda senin kadar detaylı anlata bilseydi çok sinirli gelen gideni azarliyodu soru sormaya bile çekindim şahsen kuzum ben başka doktora gitmiştim sen ömründe hicmi et yemedin dedi migde de sorun varsa emilim yapmiyo ve vücuda vitamini dagitmiyo dedi migdeye hortum salip bakmamız lazım dedi ama yaptırmadım
Online canım. Sağol canım inşallahOnline diyetisyen değil galiba canım öyle mi. Güzel bir oran 10 günde. İnşallah bundan sonra daha da iyi gider.
İnşallah iyi gider canım. Geçen hafta perşembe 66.5 tim, dün yine ayniydim. Gram oynamadı diye üzülüyordum. Regl bitince güzel bir sonuç görürüm inşallah. İnşallah seninki de güzel eksi gelir.sonrası altın hafta iyi kilo gider benimde yakın birazda öyle iner diye umuyorum
Nerelerdesin hakkaten canım ortim. Özledim sizlerigunaydın kızlar uzun suredır pek giremiyorum ama inşallah iyisinizdir:)
Günaydın canım ❤Günaydınlar efenim
Ne yazismissiniz öyle maşallah.
2gunluk yoğunluk ve de bunalimimdan çıkıp geldim.
Arkadaşlar WC için bı önerimiz var mı?
Keten tohumu kayısı zeytinyağı demir hapı magnezyum takviyesi dışında!??
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Cumaya çok yaklaştık
Artık kaçamak, bir çatal pasta, iki çatal kek yapmayalım..0 kacamakla bu 2 gunu atlatalım inşallah
Günaydın canım süpersinGünaydın kızlarhepinizi bisikletin üzerinden selamlıyorum
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Günaydın canım ❤Gunaydin guzel gurubumun gizel hatunlari
Günaydın canım ❤ üGünaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlardünkü açlık krizim regl yüzündenmiş, sabah sabah kendisiyle karşılaştık.
Cook güzel gitmis canımSelam kızlar. Diyetisyenle 10 gün önce 74 ile başlamıştım. Bu gün 72,5 geldim. Göbekten 2 cm kalçadan 1 cm incelmişim. 10 günde 1,5 iyi dedi baya kaçamak yaptım malum. Listemi değiştirdi çoğalttı biraz bakalım kaçamak yapmam zorlaştı artık
Günaydın canım hosgeldin iyiyim sen nasılsın ❤gunaydın kızlar uzun suredır pek giremiyorum ama inşallah iyisinizdir:)
Ben doktora gidip hastalığım hakkında bilgi verince drlar şok oluyor ...hemen ne iş yapıyorsunuz sağlıkçımısınız diye soruyorlarAman be ya, her önüne gelen doktorda illa bir yere o hortumu sallayacak. Eskiden bu imkanlar var mıydı da nabızından, gözünden, renginden bile anlarlardı hastalığı. Şimdi her imkan var yinede kördüğüm gibi tedaviler... Çok canımı sıkan konulardan biri. Azarlayan, soru sorulamayan doktorlara da hiç girmiyorumŞikayet edin, ikaz edin, hasta haklarınızı öğrenin, kendinizi ezdirmeyin ve uyanık olun hatta sorgulayın demekten başka bir yol göremiyorum canım
Tespitin dibi, uymak oturmaktan daha çok yağ yakıyormuş :)))))))Geçmiş olsun canım
Ben takılıyorum sana yoksa uyu tabiien iyi yağ yakımı uykuda oluyor.
Hiç sevmiyorum ben ya, gerçi seven var mıdır bilmiyorum, çok ağrı çekiyorum.Benim de eli kulağında.
Yok kaçamak falan ben boşunamı erken yattımE="masumm, post: 61058094, member: 77364"]
ay çok açım ilk günün kaçamgı olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?