Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

E="masumm, post: 61058094, member: 77364"]
ay çok açım ilk günün kaçamgı olmaz mı
[/QUOTE]
Yok kaçamak falan ben boşunamı erken yattım

İnstada soru-cevap yapıyorlar ya hani.
Geçenlerde bi doktora sorulan sorulara bakıyordum birisi oğlum 34 aylık oldu emzirmeyi bırakamıyorum yazmış

Puahhaahhhahahah aY o bendim ahahhaahaan

Ay biri gerçek sanar da şaka şaka 19 aylık daha benim bebe 39 a kadar yolu var haahhahah

Adacim çok geçmiş olsun. İnşallah biraz daha iyidir kuzu... Günaydın güzel ateşsiz bir gün geçirmenizi dilerim.
Çok teşekkür ederim canim çok şükür geceyi de güzel geçirdik ateşi kalmadı inşallah tekrar çıkmaz

Anka gece az uyudum ateş nöbetindeydim

Kaçamak yapıp kilo verenlerde bugün

Online diyetisyen değil galiba canım öyle mi. Güzel bir oran 10 günde. İnşallah bundan sonra daha da iyi gider.

Aman be ya, her önüne gelen doktorda illa bir yere o hortumu sallayacak. Eskiden bu imkanlar var mıydı da nabızından, gözünden, renginden bile anlarlardı hastalığı. Şimdi her imkan var yinede kördüğüm gibi tedaviler... Çok canımı sıkan konulardan biri. Azarlayan, soru sorulamayan doktorlara da hiç girmiyorum Şikayet edin, ikaz edin, hasta haklarınızı öğrenin, kendinizi ezdirmeyin ve uyanık olun hatta sorgulayın demekten başka bir yol göremiyorum canım

sonrası altın hafta iyi kilo gider benimde yakın birazda öyle iner diye umuyorum
İnşallah iyi gider canım. Geçen hafta perşembe 66.5 tim, dün yine ayniydim. Gram oynamadı diye üzülüyordum. Regl bitince güzel bir sonuç görürüm inşallah. İnşallah seninki de güzel eksi gelir.

Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar

Cumaya çok yaklaştık

Artık kaçamak, bir çatal pasta, iki çatal kek yapmayalım..0 kacamakla bu 2 gunu atlatalım inşallah
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar hepinizi bisikletin üzerinden selamlıyorum
Günaydın canım süpersin
günaydın

gece fena bir açlıkla uyudum
buraya gelmesem kesin yerdim Zipzip-
Günaydın canım ❤
Ne güzel iyi ki gelmissin canım
Günaydın herkese
Günaydın canım ❤
Gunaydin guzel gurubumun gizel hatunlari
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤ ü
Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤
Günaydın arkadaşlar dünkü açlık krizim regl yüzündenmiş, sabah sabah kendisiyle karşılaştık.
Günaydın canım ❤
Cook güzel gitmis canım
gunaydın kızlar uzun suredır pek giremiyorum ama inşallah iyisinizdir:)
Günaydın canım hosgeldin iyiyim sen nasılsın ❤
Dönecektin işlerin yogun mu canım

Ben doktora gidip hastalığım hakkında bilgi verince drlar şok oluyor ...hemen ne iş yapıyorsunuz sağlıkçımısınız diye soruyorlar bazen soru soruyorum cevap bile veremiyorlar öyle yuvarlıyorlar...
İşini ehli yapanlara değil lafım ama işini yapmayanlar çoook maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…