Doğru emziriyordun senRakibeme fikir verdim aman Allah'ım nettim ben
Ama ben emziriyorumsütüm umar
Rakibeme fikir verdim aman Allah'ım netti
EvetDoğru emziriyordun sen
Evetçok şanslıyım
Benimki küçük teyzesi 6 olacak 2 gün sonra :)Ben de emziriyorum ama bebem büyüdü baya o yüzden detox metox allah ne verdiyse giriyorum :)
Benimki küçük teyzesi 6 olacak 2 gün sonra :)
yesa akşam mutfağı toplayamadım bi türlü çok zor geçti gece. Sabaha karşı uyudum rüyamda seni gördüm anka ben mutfağı topladım ama şunları nereye koyacağımı bilemedim diyorsun bana. Ben nasıl sevindim nasıl sevindim her yer tertemiz olmuş sabah uyandım bi girdim her şey aynı ne vardı gerçekten biri toplamış olsaydı
Keşke doktorda senin kadar detaylı anlata bilseydi çok sinirli gelen gideni azarliyodu soru sormaya bile çekindim şahsen kuzum ben başka doktora gitmiştim sen ömründe hicmi et yemedin dedi migde de sorun varsa emilim yapmiyo ve vücuda vitamini dagitmiyo dedi migdeye hortum salip bakmamız lazım dedi ama yaptırmadımAsıl demir eksikliğinin kendisi iştah açar, kilo yapar, çarpıntı, kaşıntı, yutkunma güçlüğü ve de bazen kasma yapar boğazda canım. Eksiklik geçtikçe vücut normalleşecektir canım.
Kalsiyum içeren besinlerle, demir içeren besinleri aynı almamaya özen göster, aralarında biraz süre olsun. Birbirinin emilimini engellerler.
Ve demir içeren besinlerle beraber C vitamini içeren besinleri beraber alırsan bunlarda birbirinin emilimini kolaylaştırır. Mesela et de demir çok ve maydanoz, biber, limon, portakal gibi besinlerde de C vitamini çok. Et yemeğiyle salata, portakal suyu vs uygun ama yoğurt uygun değil gibi. Allah şifa versin
Günaydın arkadaşlardünkü açlık krizim regl yüzündenmiş, sabah sabah kendisiyle karşılaştık.
Abla çok Tşk ederim ama ınanki ben bununla uğraşamamGülümsecim yapmaya üşenmezsen senin için bir tarifim var. İsmini antinkuntin koymustuk arkadaşlarla. Keşfettikten altı ay sonra benzerini Starbucks ta gördüm .Benimki kadar lezzetli değildi yiyip denedim.
Tarif şöyle
İki bardak yulaf ezmesi ( yarısını blendrda iyice un haline getiriyoruz)
Üç hurma( ılık suda birkaç saat ıslatılmış)
Üç gün kurusu kayısı( ince kıyılmış)
Bir muz
Rendelenmiş sarı veya kırmızı elma
İki yumurta
Üç kaşık yoğurt veya yarım çay bardağı süt
Bir çay kaşığı tarçın
Bir yemek kaşığı bal veya pekmez
Bir yemek kaşığı rezene
Bir yemek kaşığı keten tohumu
Bir avuç çekilmiş çiğ fındık/ ceviz/ badem/ yer fıstığı hangisi varsa
( Mutfakta bulundurduğunuz her türlü tohum olabilir kabak çekirdeği, kendir tohumu vs)
Bir yemek kaşığı zeytinyağı ( isteğe bağlı bunu en son yaptığımda denedim )
Bunları karıştırıyoruz kaşıkla yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz.
180 derecede kokusu gelene kadar kontrollü altı kızarana kadar pişiriyoruz. 20-25 dakika yeterli.
Tatlı kriziniz tuttuğunda ya da çayın yanında müthiş doyurucu besleyici bir atıştırmalık oluyor. İçeriğini değiştirmek hayal gücünüze bağlı...bir defasında diyet lorla yapmıştım o da güzel olmuştu....
Ahahahaha sana gelip .mutfak mi topladım hahahah
Kız sen benim.yaptigim işi beğenmezsin haaa
Bi de ben toplarken anammmmm bu ne kadar tupper deyip atarım bazıları ahhahahhah
Abla keten tohumu bağırsak mi çalıştırıyor evde var önceden keten tohumuyla chia tohumunu yoğurda katıp yiyordumKeten tohumu ve kayısı miktarını birazcık artirirsak daha da iyi sonuç alıyoruz bağırsak probleminde..
Abla keten tohumu bağırsak mi çalıştırıyor evde var önceden keten tohumuyla chia tohumunu yoğurda katıp yiyordum
İnstada soru-cevap yapıyorlar ya hani.Ben de emziriyorum ama bebem büyüdü baya o yüzden detox metox allah ne verdiyse giriyorum :)
Ayni benim. Gibi Bi yakalayamadım o kuyruğuVay be, okudukça sayfa da ileri ileri gidiyor. Köpeğin kendi kuyruğunu kovalaması gibi bir türlü geçmişi geleceğe bağlayamadımŞu menümü yazayım da çıkayım, yarın da çok meşgul olacağım.
@Yonahime tatlım geçmiş olsun. Sen İzmir de mi yaşıyorsun?
Benim de eli kulağında.Günaydın arkadaşlardünkü açlık krizim regl yüzündenmiş, sabah sabah kendisiyle karşılaştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?