Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar. Diyetisyenle 10 gün önce 74 ile başlamıştım. Bu gün 72,5 geldim. Göbekten 2 cm kalçadan 1 cm incelmişim. 10 günde 1,5 iyi dedi baya kaçamak yaptım malum. Listemi değiştirdi çoğalttı biraz bakalım kaçamak yapmam zorlaştı artık

yesa akşam mutfağı toplayamadım bi türlü çok zor geçti gece. Sabaha karşı uyudum rüyamda seni gördüm anka ben mutfağı topladım ama şunları nereye koyacağımı bilemedim diyorsun bana. Ben nasıl sevindim nasıl sevindim her yer tertemiz olmuş sabah uyandım bi girdim her şey aynı ne vardı gerçekten biri toplamış olsaydı

Ahahahaha sana gelip .mutfak mi topladım hahahah

Kız sen benim.yaptigim işi beğenmezsin haaa

Bi de ben toplarken anammmmm bu ne kadar tupper deyip atarım bazıları ahhahahhah

Keşke doktorda senin kadar detaylı anlata bilseydi çok sinirli gelen gideni azarliyodu soru sormaya bile çekindim şahsen kuzum ben başka doktora gitmiştim sen ömründe hicmi et yemedin dedi migde de sorun varsa emilim yapmiyo ve vücuda vitamini dagitmiyo dedi migdeye hortum salip bakmamız lazım dedi ama yaptırmadım

Abla çok Tşk ederim ama ınanki ben bununla uğraşamam yemem daha iyi malzemenin biri varsa beşi yok

Ayni benim. Gibi Bi yakalayamadım o kuyruğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…