- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Eksi 600 gr için iyi hal indirimi verdik gittiKızlaaaar 600 gr vermişim şimdi tartıldımyazılanlardan sonra sinirim bozuldu uyuyamadım benim son diyet menüm için artık yorum yazmayın. Pişmanım hakim bey.......
Geçen cuma başlangıç 55.2
Bu hafta 54.1
Fark 1100
Yüzde Hesaplicam inşallah:)
Kilom
Geçen hafta 74
Bu hafta 72,1
Fark1,9
Yüzde 2,57
Tebrikler hanımlarGecen hafta 63.7
Bu hafta 63
Fark 700 gr
Yuzde 1.10
Aslinda daha fazlaydi ama aldigim artilar cikinca geriye bu kaldi bunada sukur eksiye gecememekten cok korkuyordum
Sağol canım inşallahCnm ne güzel kilo vermişsin, inşallah hep böyle devam eder. Nazar değmesin
Yapacaksın cnm inşallahSağol canım inşallah
Bu sefer diyetisyene uyacağım. eylülü 65 le bitireceğim
Ben tartıldım ama 11 gibi belki biraz daha eksilmiş olurum diye yeniden tartılacağımTartı öncesi sporumu yaptım, birazdan tartılırım bende
Ben çok açtım kargalar kalkmadan tartıldımBen tartıldım ama 11 gibi belki biraz daha eksilmiş olurum diye yeniden tartılacağım
Su kadiri bir izleyemedimBu gün temizlik benim işime katıldığımı ve kurada kendi evimin bana çıktığını düşünerek bi dip köşe temizlik yapacağım4 saatte ne kadar olacak bakalım Kadir yok gerçi bizde çok bişey yapamam belki
Su kadiri bir izleyemedim
Annemle yasayınca cok fazla yok canımsenin temizlik sorunun yok belli ki
Canım güzel bir eksi tebrik ederim. Çok erken tartilmissin. Bir sebebi var mı. Biraz daha bekleyip tartilmak daha iyi sonuç veriyor uyanır uyanmaz tartilmakTan.
Kolay gelsin canım, bir daha ki kurada benim evde sana çıkabilir zira hepsine yetişemiyorumBu gün temizlik benim işime katıldığımı ve kurada kendi evimin bana çıktığını düşünerek bi dip köşe temizlik yapacağım4 saatte ne kadar olacak bakalım Kadir yok gerçi bizde çok bişey yapamam belki
Çok susadım canım sporda yapınca, duramıycam dahaBen tartıldım ama 11 gibi belki biraz daha eksilmiş olurum diye yeniden tartılacağım
Neden aç kaliyorsunkiKahvaltıyla güne başlamış kahvaltıyla bitirmiş neyini anlamadınherkes bizim gibi açmı uyusun sanki bize aferin diyenmi var
TebriklerGeçen cuma başlangıç 55.2
Bu hafta 54.1
Fark 1100
Yüzde Hesaplicam inşallah:)
Kahvaltı yapmiyomusun osaate kadarBen tartıldım ama 11 gibi belki biraz daha eksilmiş olurum diye yeniden tartılacağım
Tebrik ederimGeçen hafta : 74.5
Bu hafta : 72.4
Fark : - 2100
Yüzde : 2.81
Süpersin canım tebrik ederimGeçen hafta : 74.5
Bu hafta : 72.4
Fark : - 2100
Yüzde : 2.81
Evet canım çok şükür beynime format attım.Kolay gelsin canım, bir daha ki kurada benim evde sana çıkabilir zira hepsine yetişemiyorum
Çok güzel kilo veriyorsun, maşaallahsonunda istediğin moda girdin galiba :)
Yalnız sen bu azimle Kasım'a kadar yedek listeden mezun olacaksın gibi
Prenses yaptın yine yapacağını :)))) Tebrik ederimGecen hafta 63.7
Bu hafta 63
Fark 700 gr
Yuzde 1.10
Aslinda daha fazlaydi ama aldigim artilar cikinca geriye bu kaldi bunada sukur eksiye gecememekten cok korkuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?