HarikaGeçen cuma başlangıç 55.2
Bu hafta 54.1
Fark 1100
Yüzde Hesaplicam inşallah:)
Kilom
Geçen hafta 74
Bu hafta 72,1
Fark1,9
Yüzde 2,57
Kasıma kadar free kasımda hala kilom olursa asilAnka asil misin free misinn
Canım ardından yağış gelmesin bakAllahim karnımdan gelen sesleri Bi duysanız bana acırsınız yeminlen resmen beste yapıyorlarşuan hava gök gürültülü diyo
Sabah yeniden tartilirsin canım tam olarak ne kadar verdiğini görürüzKızlaaaar 600 gr vermişim şimdi tartıldımyazılanlardan sonra sinirim bozuldu uyuyamadım benim son diyet menüm için artık yorum yazmayın. Pişmanım hakim bey.......
Ben de öyleyim biliyor musun, inşallah haftaya izinden dönüp resmi listede olacağımYok zaten takımlar arası birincilik kesin bizde
Onun dışında da free listemiz de asıl listemizi geçerse tadından yenmez (1 hafta daha free liste yensin sonra inşallah ben asıl listeye geçersem asıl liste yensin hep hahaahahah
Canım güzel bir eksi tebrik ederim. Çok erken tartilmissin. Bir sebebi var mı. Biraz daha bekleyip tartilmak daha iyi sonuç veriyor uyanır uyanmaz tartilmakTan.Geçen cuma başlangıç 55.2
Bu hafta 54.1
Fark 1100
Canım gece tartısı dogru olmazKızlaaaar 600 gr vermişim şimdi tartıldımyazılanlardan sonra sinirim bozuldu uyuyamadım benim son diyet menüm için artık yorum yazmayın. Pişmanım hakim bey.......
Süpersin canımGeçen cuma başlangıç 55.2
Bu hafta 54.1
Fark 1100
Günaydın canım ❤günaydın
Tamam canım haftaya duruma göre listeye alabiliriz senidekilom 73.5bu kiloyu başlangıç kilosu olarak alıyorum
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Sabah 6 da kalktım yürüyüşe gidecektim bebek ağladı iki dakika uzanayım dalsın deken ben dalmışımyine leslie yapacağım mecburen
Süpersin canımKilom
Geçen hafta 74
Bu hafta 72,1
Fark1,9
Yüzde 2,57
Tebrik ederim canım süpersinGecen hafta 63.7
Bu hafta 63
Fark 700 gr
Yuzde 1.10
Aslinda daha fazlaydi ama aldigim artilar cikinca geriye bu kaldi bunada sukur eksiye gecememekten cok korkuyordum
Günaydın canım ❤Herkese günaydın güzellikler
Heyyttt ve eski rakibeme bak ne güzel vermiş, çok tebrik ediyorum canım.Kilom
Geçen hafta 74
Bu hafta 72,1
Fark1,9
Yüzde 2,57
Çok güzel canım, kilon da artık azaldığı için gayet iyi bir eksi. Tebrik ediyorumGecen hafta 63.7
Bu hafta 63
Fark 700 gr
Yuzde 1.10
Aslinda daha fazlaydi ama aldigim artilar cikinca geriye bu kaldi bunada sukur eksiye gecememekten cok korkuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?