Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allahim karnımdan gelen sesleri Bi duysanız bana acırsınız yeminlen resmen beste yapıyorlar şuan hava gök gürültülü diyo
Canım ardından yağış gelmesin bak
Benim bildirimim 64.4 sabit ....takıma başladığım kilo. Hafta içi bir kilo fazla geldim.Ugrasa uğrasa anca ulaşabildim.

Kızlaaaar 600 gr vermişim şimdi tartıldım yazılanlardan sonra sinirim bozuldu uyuyamadım benim son diyet menüm için artık yorum yazmayın. Pişmanım hakim bey.......
Sabah yeniden tartilirsin canım tam olarak ne kadar verdiğini görürüz

Ben de öyleyim biliyor musun, inşallah haftaya izinden dönüp resmi listede olacağım

Geçen cuma başlangıç 55.2
Bu hafta 54.1
Fark 1100
Yüzde Hesaplicam inşallah:)
Canım güzel bir eksi tebrik ederim. Çok erken tartilmissin. Bir sebebi var mı. Biraz daha bekleyip tartilmak daha iyi sonuç veriyor uyanır uyanmaz tartilmakTan.

Kızlaaaar 600 gr vermişim şimdi tartıldım yazılanlardan sonra sinirim bozuldu uyuyamadım benim son diyet menüm için artık yorum yazmayın. Pişmanım hakim bey.......
Canım gece tartısı dogru olmaz
Sabah ac karna wc sonrası kıyafetsiz tartılman gerekiyor
Bu arada menü paylasmaya devam et canım dogruları öğreneceksin böylece
Geçen cuma başlangıç 55.2
Bu hafta 54.1
Fark 1100
Yüzde Hesaplicam inşallah:)
Süpersin canım
Günaydın canım ❤
kilom 73.5 bu kiloyu başlangıç kilosu olarak alıyorum
Tamam canım haftaya duruma göre listeye alabiliriz senide
Günaydın kızlar
Sabah 6 da kalktım yürüyüşe gidecektim bebek ağladı iki dakika uzanayım dalsın deken ben dalmışım yine leslie yapacağım mecburen
Günaydın canım ❤
Kilom
Geçen hafta 74
Bu hafta 72,1
Fark1,9
Yüzde 2,57
Süpersin canım

Gecen hafta 63.7
Bu hafta 63
Fark 700 gr
Yuzde 1.10

Aslinda daha fazlaydi ama aldigim artilar cikinca geriye bu kaldi bunada sukur eksiye gecememekten cok korkuyordum
Çok güzel canım, kilon da artık azaldığı için gayet iyi bir eksi. Tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…