- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
Suyun önemi bir kere daha belli oluyor sanırım hadi simdi bu mesajı okuyan herkes bir bardak su içsinEvet erkenden soğudu hava, bugünde bulutlu bir hava vardı ,mevsim geçişlerinde vücut alışana kadar ödem oluyormuş bu yüzden bol bol su içmek gerekiyormuş
Spor yerine geçmiştir amaKız ne misafirliği canım çıkmış senin hemen aklına yemek geldi demi kaçamak yaptım zannettin
Önce ben tabiSuyun önemi bir kere daha belli oluyor sanırım hadi simdi bu mesajı okuyan herkes bir bardak su içsin
Bende bendeÖnce ben tabi
Evet Yoruldum ama degdi mis gibi oldu Allahtan ev temizdi ama yinede her yeri yine temizledik dayak yemiş gibiyimTesekkur ederim canim ❤
İyi akşamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤
Iyi aksamlar canım ❤
Bildirim gelmiş sonunda :))
Ev temizliği yordu seni bugün dinlen güzelce canım
Elinize sağlık canım güle güle otursunlar insallahEvet Yoruldum ama degdi mis gibi oldu Allahtan ev temizdi ama yinede her yeri yine temizledik dayak yemiş gibiyim
İyi ol hep, iyi istirahatler canım kaptanım. Bende evdeyim, biraz dinlenip çalışacağım.Iyiyim canım bugün evdeyim dinleniyorum,
Bu ara cok sessiz kaldık ama yinede konusuyoruz işte :)))))
Hayırlı olsun kv. hanıma. Huzurlu mutlu yaşasın ki size de yansisin bu durum.Ablam kayın validem taşınıyor evi temizlemeye gittik oturunca yoruldugumu hissettim kalçalarım bile agrıyor
Tesekkur ederim canim ❤İyi ol hep, iyi istirahatler canım kaptanım. Bende evdeyim, biraz dinlenip çalışacağım.
Her yeri sel götürüyor galiba, bir taraftan da haberlere bakıyorum.
Epey de kalabalıktık son günlerde, herkes sporda değildir herhaldeCuma belli olur artık bildirimlerden :)))
Yazarım ablacım yazmam mıEnerjim kuşağımElhan ablana yaz... şaşıracak ne var kız
Amin canım inş Allah görümcemin oğlu orta okula gidiyor servisle gidip geliyor herkes öğle yemeğine gidiyor çocuk okulda kalıyor görümcemde okula yakın tuttu öğlen yemeğe gelsin diyeElinize sağlık canım güle güle otursunlar insallah♥
Cook iyi düşünmüşler canım okulun yakın olmasıda cok önemliAmin canım inş Allah görümcemin oğlu orta okula gidiyor servisle gidip geliyor herkes öğle yemeğine gidiyor çocuk okulda kalıyor görümcemde okula yakın tuttu öğlen yemeğe gelsin diye
Amin ablacım Allah razı olsun görümcem eşinden ayrıldı kayın validemle birlikte yaşıyorlar ne görümcemle nede valideyle hiç bir sorunum yok arkadaş gibiyiz onlarda bana karşı aynılar yüklerini hafiflettim sadeceHayırlı olsun kv. hanıma. Huzurlu mutlu yaşasın ki size de yansisin bu durum.Canım dinlenince geçecek yorgunluğun. Ellerin dert görmesin . Allah senin gibi hayırlı bir evlat gelin de bana nasip etsin.
Evet ya İzmir'de sel olmuş arabanın biri suyun üstünde yüzüyordu. Ege ve Akdeniz yoğun yağışlı diyordu, neyse ki yarından sonra 3-4 derece artacakmış sıcaklık.Tesekkur ederim canim ❤
Sende dinlen Evdeyken bol bol,
İzmir taraflarında iyi yagmur yagmıs canım ama bizim burda sabahtan yagıs vardı sonrası serin geciyor :)
Aslında yine kalabalıgız ama herkesin bir telası var canım gecen hafta üçüncü olduk bakalım cuma göreceğiz :))
Bu hafta hiç fikrim yok canım takımın yarısı yok süpriz olacak :)))))Evet ya İzmir'de sel olmuş arabanın biri suyun üstünde yüzüyordu. Ege ve Akdeniz yoğun yağışlı diyordu, neyse ki yarından sonra 3-4 derece artacakmış sıcaklık.
Doğru canım, temizlik yapanlarımız var,kışlık işleri vs, okullarda açıldı herkes yoğun haliyle. Diziler,programlarda başladı tabiBenimde kafa yoğun, malum işler. Cumaya umut var mı kaptanım, bu hafta da çekişmeli gibi :)
İyi spor olmuş sana da :))) Ellerinize sağlık canım, Allah razı olsun, ne kadar iyi yapmışsınız.Ablam kayın validem taşınıyor evi temizlemeye gittik oturunca yoruldugumu hissettim kalçalarım bile agrıyor
İnşaallah büyük sürpriz yapar kaçaklarımız :)))) Yoksa ben bi 5-10 kilo alıp geri döneceğimBu hafta hiç fikrim yok canım takımın yarısı yok süpriz olacak :)))))
Öyle sandım vallaKız ne misafirliği canım çıkmış senin hemen aklına yemek geldi demi kaçamak yaptım zannettin
Aman dikkat et canım alması gercekten cook kolayİnşaallah büyük sürpriz yapar kaçaklarımız :)))) Yoksa ben bi 5-10 kilo alıp geri döneceğimAyyy şakası bile kötü ya, alması güzel de vermek tam bir zulüm. Biraz uzanayım en iyisi, ekranı bulanık görüyorum artık bakmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?