Simdi yapacagim canim hatta yapayim yoksa unutcamBu günü yaptın dimi
Allah sabir versin ailesine cook zor bir durumHerkese iyi geceler uyumadan önce msj yazayım dedim başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Acımız çok taze ağlamakyan helak olduk hepimiz çok sevdiğimiz bi abimizdi abi gbiydi bze teuzemizin kocası(eşimin teyzesinin kocası)şuan hala ağlıyoruz çocukları 13 sene sonra oldu 1 tane oğlu var teyzemin 5. Sınıfa gdyor kaza geçirdi motor kazası 4 ay savaştı kurtulamadı teyzem mafolmuş çocuk psikoloji bozulmuş anne acımız ne zaman dinecek her yerde babamın eşyaları var diyor biraz sonra anne sabah kaçta hastaneye hidecez babamı görmeye diyor biraz zaman geçsin teyzem doktora götürecek çok acı rabbimin takdiri ilahisi rabbim kimseye yaşatmasınmezarına bu böyle olmaz anne babam sebmez mermerden tertemiz güzel bir mezar yaptıralım kuşların su içmesi için sulukta yaptıralım diyor rabbim sabrını arttırsın
Kahvaltida kurabiye ve pisi olmasa onun yerine yumurta tercih etsen daha güZel olur canim25 eylul menüsü
Sabah 10.30:) çok az kaşar , 1/2 kurabiye,
1adet pişi, az şekerli çay,domat salatalık...
Akşam 19.00:)
yeşil fasulye bir tabak, üç kaşık pilav, 4kasik yoğurt.
Aksam çayını çok kuru uzumle içtim. 2.li te su. 6saat temizlik
Cnim genelde yemem, kızımın okul beslemesi için yaptım.yoksa hiç yapmam yemem.tsk ederimKahvaltida kurabiye ve pisi olmasa onun yerine yumurta tercih etsen daha güZel olur canim
Onun disinda menun guzel afiyet olsun
Sende kendini temizlige vermissin :))
Tamam canimCnim genelde yemem, kızımın okul beslemesi için yaptım.yoksa hiç yapmam yemem.tsk ederim
Şairin dediği gibiHerkese iyi geceler uyumadan önce msj yazayım dedim başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Acımız çok taze ağlamakyan helak olduk hepimiz çok sevdiğimiz bi abimizdi abi gbiydi bze teuzemizin kocası(eşimin teyzesinin kocası)şuan hala ağlıyoruz çocukları 13 sene sonra oldu 1 tane oğlu var teyzemin 5. Sınıfa gdyor kaza geçirdi motor kazası 4 ay savaştı kurtulamadı teyzem mafolmuş çocuk psikoloji bozulmuş anne acımız ne zaman dinecek her yerde babamın eşyaları var diyor biraz sonra anne sabah kaçta hastaneye hidecez babamı görmeye diyor biraz zaman geçsin teyzem doktora götürecek çok acı rabbimin takdiri ilahisi rabbim kimseye yaşatmasınmezarına bu böyle olmaz anne babam sebmez mermerden tertemiz güzel bir mezar yaptıralım kuşların su içmesi için sulukta yaptıralım diyor rabbim sabrını arttırsın
Geçmiş olsun cnmİnşallah canım yaaben de merak ettim şimdi
Yok canım ya iki gündür su içseler çıkarıyorlariyileşsinler inşallah da halıları gönderip temizlik yapılacak artık. Mahvoldu her yer.
Çok özledim negomuGünaydın ❤
Allah sabrınızı artırsın canım. Gerçekten çok zor. Ölüm karşısında çaresiz kalıyoruz diyecek bir şey bulamıyoruz. Mekanı cennet olsun. Fani dünyada hiçbir şey kalıcı değil. Dua etmekten başka insanın elinden bir şey gelmiyor.Herkese iyi geceler uyumadan önce msj yazayım dedim başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Acımız çok taze ağlamakyan helak olduk hepimiz çok sevdiğimiz bi abimizdi abi gbiydi bze teuzemizin kocası(eşimin teyzesinin kocası)şuan hala ağlıyoruz çocukları 13 sene sonra oldu 1 tane oğlu var teyzemin 5. Sınıfa gdyor kaza geçirdi motor kazası 4 ay savaştı kurtulamadı teyzem mafolmuş çocuk psikoloji bozulmuş anne acımız ne zaman dinecek her yerde babamın eşyaları var diyor biraz sonra anne sabah kaçta hastaneye hidecez babamı görmeye diyor biraz zaman geçsin teyzem doktora götürecek çok acı rabbimin takdiri ilahisi rabbim kimseye yaşatmasınmezarına bu böyle olmaz anne babam sebmez mermerden tertemiz güzel bir mezar yaptıralım kuşların su içmesi için sulukta yaptıralım diyor rabbim sabrını arttırsın
Rabbim ailesine sabir versin mekani cennet olsun kabri nurla dolsun cnmHerkese iyi geceler uyumadan önce msj yazayım dedim başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Acımız çok taze ağlamakyan helak olduk hepimiz çok sevdiğimiz bi abimizdi abi gbiydi bze teuzemizin kocası(eşimin teyzesinin kocası)şuan hala ağlıyoruz çocukları 13 sene sonra oldu 1 tane oğlu var teyzemin 5. Sınıfa gdyor kaza geçirdi motor kazası 4 ay savaştı kurtulamadı teyzem mafolmuş çocuk psikoloji bozulmuş anne acımız ne zaman dinecek her yerde babamın eşyaları var diyor biraz sonra anne sabah kaçta hastaneye hidecez babamı görmeye diyor biraz zaman geçsin teyzem doktora götürecek çok acı rabbimin takdiri ilahisi rabbim kimseye yaşatmasınmezarına bu böyle olmaz anne babam sebmez mermerden tertemiz güzel bir mezar yaptıralım kuşların su içmesi için sulukta yaptıralım diyor rabbim sabrını arttırsın
Ben deÇok özledim negomu
Çok geçmiş olsun canım. Geldiğine sevindim. Dikkatli ol lütfen. Gitme tehlikeli yerlere
Allah yardım etsin teyzene o küçük çocuğa sabır versin inşallahHerkese iyi geceler uyumadan önce msj yazayım dedim başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Acımız çok taze ağlamakyan helak olduk hepimiz çok sevdiğimiz bi abimizdi abi gbiydi bze teuzemizin kocası(eşimin teyzesinin kocası)şuan hala ağlıyoruz çocukları 13 sene sonra oldu 1 tane oğlu var teyzemin 5. Sınıfa gdyor kaza geçirdi motor kazası 4 ay savaştı kurtulamadı teyzem mafolmuş çocuk psikoloji bozulmuş anne acımız ne zaman dinecek her yerde babamın eşyaları var diyor biraz sonra anne sabah kaçta hastaneye hidecez babamı görmeye diyor biraz zaman geçsin teyzem doktora götürecek çok acı rabbimin takdiri ilahisi rabbim kimseye yaşatmasınmezarına bu böyle olmaz anne babam sebmez mermerden tertemiz güzel bir mezar yaptıralım kuşların su içmesi için sulukta yaptıralım diyor rabbim sabrını arttırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?