Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese iyi geceler uyumadan önce msj yazayım dedim başsağlığı dileyen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Acımız çok taze ağlamakyan helak olduk hepimiz çok sevdiğimiz bi abimizdi abi gbiydi bze teuzemizin kocası(eşimin teyzesinin kocası)şuan hala ağlıyoruz çocukları 13 sene sonra oldu 1 tane oğlu var teyzemin 5. Sınıfa gdyor kaza geçirdi motor kazası 4 ay savaştı kurtulamadı teyzem mafolmuş çocuk psikoloji bozulmuş anne acımız ne zaman dinecek her yerde babamın eşyaları var diyor biraz sonra anne sabah kaçta hastaneye hidecez babamı görmeye diyor biraz zaman geçsin teyzem doktora götürecek çok acı rabbimin takdiri ilahisi rabbim kimseye yaşatmasın mezarına bu böyle olmaz anne babam sebmez mermerden tertemiz güzel bir mezar yaptıralım kuşların su içmesi için sulukta yaptıralım diyor rabbim sabrını arttırsın

Allah sabir versin ailesine cook zor bir durum

Kahvaltida kurabiye ve pisi olmasa onun yerine yumurta tercih etsen daha güZel olur canim
Onun disinda menun guzel afiyet olsun
Sende kendini temizlige vermissin :))

Kahvaltida kurabiye ve pisi olmasa onun yerine yumurta tercih etsen daha güZel olur canim
Onun disinda menun guzel afiyet olsun
Sende kendini temizlige vermissin :))
Cnim genelde yemem, kızımın okul beslemesi için yaptım.yoksa hiç yapmam yemem.tsk ederim

Şairin dediği gibi
Ölenler ölümü bilmez, ölüm kalanlar içindir
Rabbim sabır versin, acılarını hafifletsin inşallah herkesin sınavı farklı

Allah sabrınızı artırsın canım. Gerçekten çok zor. Ölüm karşısında çaresiz kalıyoruz diyecek bir şey bulamıyoruz. Mekanı cennet olsun. Fani dünyada hiçbir şey kalıcı değil. Dua etmekten başka insanın elinden bir şey gelmiyor.

Rabbim ailesine sabir versin mekani cennet olsun kabri nurla dolsun cnm

Allah yardım etsin teyzene o küçük çocuğa sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…