Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mercimek çorbası.
Fırında tavuk
Pilav
Tatli
Olabilir:)))
Gerci ben cook anlamam :))

Günaydın kızlar hayırlı cumalar Zipzip- kaptanım dün eşya taşıdık eşim yalnızdı ona yardım ettim eşyalar agırdı çok terledim sanırım terim üzerimde kurudu çok rahatsızlandım eve gelince kendimi yataga attım ateşim çıktı dudaklarım kurumaya başladı duş aldım biraz rahatladım ama kollarım odun gibi olmuş hareket ettirirken çok acıyo her tarafım tutulmuş gibi bu arada geçen cuma 92.9 bu cuma 92.6 eksi 300 gr

Gunaydin canim cokk gecmis olsun

Mercimek çorbası.
Fırında tavuk
Pilav
Tatli
Olabilir:)))
Gerci ben cook anlamam :))
Evet ideal bi menü amma velakin evlendigimizden beri henüz firinda tavuk hic yapmadim bekarken annemle beraber yapardim tabi de tek basima güvenemedim simdi.
Ilk kez misafire yapmak risk olcak gibi. Ya valla sinirleniyorum bi durun bi fırsat verin duzenimi oturtuyum

Canım İnan ki çok kolay fırında tavuk ve basit hemen hazırla o fırında pişerken diğer işlerini halledersin

Bence de sinir bozucu bi beklesinler sizden davet geldin dimi

Onlar gelmeden kendinize yap canim hem pratik kazanırsin
Yada fırında tavuk yerine karniyarik da olabilir

Geçmiş olsun canım terleyip soğumak gerçekten insanı hasta ediyor,,, ıhlamur filan demle iç canım daha fazla şlerlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…