Insallah aglamasi da gecer canimCqnım biraz daha iyi ama gece hiç uyumuyor sürekli ağlıyor ,, tamam canım toparlanayım geri dönerim
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var yeni evliyim biliyosunuz. Kayinbabam aramis haftasonu yemege gelelim size diye muhtemelen kalcaklar gece. Sinir krizine girdim ya yeni evliyim birakin da ben kendimi hazir hissedince davet edeyim sizi.
Neyse sorum şu cok zor olmayan ama cok da basit görünmücek nasil bi menü cikarabilirim fikir verir misiniz
...
Mercimek çorbası.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var yeni evliyim biliyosunuz. Kayinbabam aramis haftasonu yemege gelelim size diye muhtemelen kalcaklar gece. Sinir krizine girdim ya yeni evliyim birakin da ben kendimi hazir hissedince davet edeyim sizi.
Neyse sorum şu cok zor olmayan ama cok da basit görünmücek nasil bi menü cikarabilirim fikir verir misiniz
Sagol canim insallah haber bekliyorum hayırlısı ile olurZipzip- hayirli olsun kaptanim simdiden isin insallah olur bi ara is sagligi ve guvenliginden bahsetmistin bu o is mi?
Gunaydin canim cokk gecmis olsunGünaydın kızlar hayırlı cumalarZipzip- kaptanım dün eşya taşıdık eşim yalnızdı ona yardım ettim eşyalar agırdı çok terledim sanırım terim üzerimde kurudu çok rahatsızlandım eve gelince kendimi yataga attım ateşim çıktı dudaklarım kurumaya başladı duş aldım biraz rahatladım ama kollarım odun gibi olmuş hareket ettirirken çok acıyo her tarafım tutulmuş gibi bu arada geçen cuma 92.9 bu cuma 92.6 eksi 300 gr
Evet ideal bi menüMercimek çorbası.
Fırında tavuk
Pilav
Tatli
Olabilir:)))
Gerci ben cook anlamam :))
Aa cok sevindim ne güzel olmusSagol canim insallah haber bekliyorum hayırlısı ile olur
Evet canim o is icin gittim olmaz diyordum bir baktim kendimi görüşmede buldum
Canım İnan ki çok kolay fırında tavuk ve basit hemen hazırla o fırında pişerken diğer işlerini halledersinEvet ideal bi menüamma velakin evlendigimizden beri henüz firinda tavuk hic yapmadim bekarken annemle beraber yapardim tabi de tek basima güvenemedim simdi.
Ilk kez misafire yapmak risk olcak gibi. Ya valla sinirleniyorum bi durun bi fırsat verin duzenimi oturtuyum
Onlar gelmeden kendinize yap canim hem pratik kazanırsinEvet ideal bi menüamma velakin evlendigimizden beri henüz firinda tavuk hic yapmadim bekarken annemle beraber yapardim tabi de tek basima güvenemedim simdi.
Ilk kez misafire yapmak risk olcak gibi. Ya valla sinirleniyorum bi durun bi fırsat verin duzenimi oturtuyum
Tamam bunlari da degerlendiriyimSaricivcivcikcik
Mercimek çorbası
Fırında tavuklu patates
Pirinç pilavı
Havuç tarator
Köz patlıcan salatası
Kadayıflı muhallebiii
Teşekkür ederim canimAa cok sevindim ne güzel olmus
Ev kalkmış gidiyor çok işim var ama yapacak halim yok kollarım kalkmıyo çamaşır yemek temizlik kaç gündür evde değilim bugün evi toplamam lazım yarında kalan eşyalar taşınacak bana dinlenme yokGunaydin canim cokk gecmis olsun
Neden öyle diyorsun artı gelen kimse yok nota almıyoruz. Her zaman mükemmel olmaz ki. Birinci olamayız belki ama başarısız da değilizBugun ortalama hic iyi degil
Az dinlen canim oyle yaparsın cok yorma kendiniEv kalkmış gidiyor çok işim var ama yapacak halim yok kollarım kalkmıyo çamaşır yemek temizlik kaç gündür evde değilim bugün evi toplamam lazım yarında kalan eşyalar taşınacak bana dinlenme yok
Daha bir bildirim yok canim :))Neden öyle diyorsun artı gelen kimse yok nota almıyoruz. Her zaman mükemmel olmaz ki. Birinci olamayız belki ama başarısız da değiliz
Geçmiş olsun canım terleyip soğumak gerçekten insanı hasta ediyor,,, ıhlamur filan demle iç canım daha fazla şlerlemesinGünaydın kızlar hayırlı cumalarZipzip- kaptanım dün eşya taşıdık eşim yalnızdı ona yardım ettim eşyalar agırdı çok terledim sanırım terim üzerimde kurudu çok rahatsızlandım eve gelince kendimi yataga attım ateşim çıktı dudaklarım kurumaya başladı duş aldım biraz rahatladım ama kollarım odun gibi olmuş hareket ettirirken çok acıyo her tarafım tutulmuş gibi bu arada geçen cuma 92.9 bu cuma 92.6 eksi 300 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?