İnşallah canım benim çok sağol.Cnm yakında sende 5li rakamlara düşeceksin. 2 haftadır sağlık sorunları çok hırpaladı seniinşallah tez vakitte toparlarsın cnm ❤
Tamam canım sen iyi ol spor ve diyeti sonra yaparsıngeçen cuma 65.0
Bugün sabit
Kaptanım iyileşene kadar izne ayrilmak istiyorum. Spor yapamayınca zorlanıyorum.
Tebrik ederim az da olsa eksi gelmen guzel canimGeçen Cuma 64,8
Bu Cuma 64,6
Fark -200
Çok geçmiş olsun canım cocuklarin hasta galiba. İnşallah çabuk iyileşirler.3 numara sabaha kadar yandı. 40 tan aşağı zor düştü ateşidiğerleri baya toparladı.
Günaydın
Bu hafta spor yapamadım son iki gün yürüdüm
Sizin için dün aç yattım
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 62.8
-600 şükür diyeyim
70.3 le arti geldim bakalim reglden galiba gecen Hafta 69.6 dim
Kızlar hepinizi topluca tebrik ediyorum. İnşallah haftaya daha da güzel olur eksiler.Kilo bildirimim
Gecen Cuma 75.200
Bu cuma 74.00
Fark 1 kilo 200 gr
Tamam canim izne ayiriyorum bugunCnm sabitim ben
Ayır canım... 2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum valla şiş çıktım herhaldeTamam canim izne ayiriyorum bugun
Aynen cnm ondan galibaReglin etkisi olabilir canım
Hadi ya kacinciyizBugun ortalama hic iyi degil
Gecmis olsun canim daha iyileşmedi mi kizin.toparlan yine gelirsinAyır canım... 2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum valla şiş çıktım herhalde
Belli degil canim ama iyi degiliZ bu haftaHadi ya kacinciyiz
O konudan baya hem sogudum hem uzaklastim ama denicem yine de tabi.Canım yüksek lisansını da yapmıştın sen, bence üniversitede kadro işiyle de ilgilen.
Cqnım biraz daha iyi ama gece hiç uyumuyor sürekli ağlıyor ,, tamam canım toparlanayım geri dönerimGecmis olsun canim daha iyileşmedi mi kizin.toparlan yine gelirsin
Belli degil canim ama iyi degiliZ bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?