Yapabilecek miyiz emin değilimBiz 40 saniye yapmaya başladık30. gün 5 dakika yapacağız
Ben tartı alana kadar ona da yasakladım tartılmayıInsallah gerek kalmaz o zaman kadar verirsiniz
Hadi senin tartın yok da
gulenyuzumsunsen bildirim yapmadı daha :)
YParız yaa yapanlardan neyimiz eksikYapabilecek miyiz emin değilim
Ondan bildirim yapmıyor yani :)))Ben tartı alana kadar ona da yasakladım tartılmayı
Valla yaa 12 ye yaklaşınca benim taşikardim başlyorKızlar hadi artık bildirimler gelsin saat kac oldu
Kesinlikle neyimiz eksik yapabilirizYParız yaa yapanlardan neyimiz eksik
Ben dikişlerden korkuyorum 10 ay oldu ama baya acıyor yaparken
Listenin yarısı daha yazmadı yaa saat 11.30 olduValla yaa 12 ye yaklaşınca benim taşikardim başlyor
Yazalım canım. Benim çocuklar hasta olunca çok giremedim. Bu hafta daha aktif olurum inşllahOndan bildirim yapmıyor yani :)))
O zaman menü ve spor paylasın :)
Tamam canımYazalım canım. Benim çocuklar hasta olunca çok giremedim. Bu hafta daha aktif olurum inşllah
İnşallah gelirler yaa.Listenin yarısı daha yazmadı yaa saat 11.30 oldu
3 numara sabaha kadar yandı. 40 tan aşağı zor düştü ateşiTamam canım
Cocuklar nasıllar iyileştiler mi canım
Biliyorum canım onları merak etme :))İnşallah gelirler yaa.
Ben listede olup çok girmeyenleri başka topiklerde görüyorum aslında. Şeytan tut kulağından takıma getir diyor ama neyse diyorum
Yaa cok cıkmıs atesi canım neyseki düşmüş gecmis olsun3 numara sabaha kadar yandı. 40 tan aşağı zor düştü ateşidiğerleri baya toparladı.
Yani benim gördüğümü senin görmemen mümkün değil senden kaçar mıBiliyorum canım onları merak etme :))
Çok sağol canımYaa cok cıkmıs atesi canım neyseki düşmüş gecmis olsun
Benden kacmaz biliyorsun :)))))Yani benim gördüğümü senin görmemen mümkün değil senden kaçar mı
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca hayat duruyor3 numara sabaha kadar yandı. 40 tan aşağı zor düştü ateşidiğerleri baya toparladı.
KesinlikleBenden kacmaz biliyorsun :)))))
Öyle canım çok sağolGeçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca hayat duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?