- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Mali kimdir necidir nerden gelir kasabın karısı harici hele de bakam necisenTemem hadi git uyu sen iyi geceler![]()
bi GBT sorgu yapalımAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mali kimdir necidir nerden gelir kasabın karısı harici hele de bakam necisenTemem hadi git uyu sen iyi geceler![]()
bi GBT sorgu yapalımSen dell negoyu dedim gııBdvye gitmemki ben ne işim var kurtlar sofrasındaküfrederim sonra ben orda
![]()
Basarilar canimmYok canım nerde cok hareket edemiyorım yogun bugün
Abla banada heyecan yaptırma cok güzel olmadı gibi :))
Yemek bölümünde bu ay sütlü tatlılar yarısması var canım burda ona katılacagım
Evden götürme şansın yok mu canım.İşte beni düşündüren aksam yemekleri canım onu nasıl ayarlıcam bilmiyorum cogu zaman burda geciştiriyordum
Mali emekli nuri alçodurMali kimdir necidir nerden gelir kasabın karısı harici hele de bakam necisenbi GBT sorgu yapalım
daha sayim miCanım senin adına çok sevindim birazcık bize de gönder şu şansındanŞükür benim ki başladı![]()
Pardon yanlışlık olduSen dell negoyu dedim gıı
Geçmiş olsun canım mapusluk zor. Sakin girme yine.Bende çok dedim ama yok diyor
Hoş buldum canım
O neydi gııııııııııııMali emekli nuri alçodur
Kıbrısta yaşar.8 yıldır evli,34 yaşında, çocuksuz,bi senedir işsiz,106 kilodan 63e düşüp sonra geri 97ye fırlamış bi mazlum
Pisboğazdaha sayim mi
![]()
Can güvenligimiz yok kızlarr gendize mıhatt olun nuri alço aramızda gezir Amanın booooMali emekli nuri alçodur
Kıbrısta yaşar.8 yıldır evli,34 yaşında, çocuksuz,bi senedir işsiz,106 kilodan 63e düşüp sonra geri 97ye fırlamış bi mazlum
Pisboğazdaha sayim mi
![]()

Pamuklar içine sarar bakar bize...hiç sanmam canım. Emniyetteyiz hiç meraklanma. Bir buçuk aydır hala yaşıyorum bak.Zipzip detanla ilaçlamasın da bizi![]()
Gülümse aynı durum bende de var canım. Üç mesaja takıldı kaldı. Özel mesajda bir sıkıntı var.Benimde özel msj da msj gözükuyor tıklıyorum msj yok
Mesaj yaz ya da nokta koy mesajlar görünüyor :)Benimde özel msj da msj gözükuyor tıklıyorum msj yok
Tesekkur ederim canim ❤Basarilar canimm![]()
Zor olur canım yaa birde her zaman araba ile gitmiyorumEvden götürme şansın yok mu canım.
O zaman yarın yazmaya basla canım@zıpzıp kaptanım ben bugün hep kahvaltı tarzı yedim sabah kendime tabak yaptım ama ikindi vakti ortadan yedim o kargaşada ne kadar yedim onuda bilmiyorum sabahla akşam tmm da ikindi belirsiz nasıl yazayım menüye yada bugün yazmasammı![]()
Yok annem emekli oldum imana gelip töbe ettim dünya ahret bacımsınızCan güvenligimiz yok kızlarr gendize mıhatt olun nuri alço aramızda gezir Amanın boooo![]()
Hoşgeldin canım aramıza.Mali emekli nuri alçodur
Pisboğazdaha sayim mi
![]()
Zipzipin namını duydum kızlar söylediPamuklar içine sarar bakar bize...hiç sanmam canım. Emniyetteyiz hiç meraklanma. Bir buçuk aydır hala yaşıyorum bak.
Gülümse aynı durum bende de var canım. Üç mesaja takıldı kaldı. Özel mesajda bir sıkıntı var.

Biz evdekilerden bıkmışız bide senle ugraşmayalımdaYok annem emekli oldum imana gelip töbe ettim dünya ahret bacımsınız![]()