Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baba yarım anama ortak
Aaa benim namımda mı olusmus burda :))Zipzipin namını duydum kızlar söyledi![]()
Bunu başımıza kim sardı yahu bak ben namuslu bir kadınım benden sana yar olmaz
Hey gidi gençliğim
İvitAaa benim namımda mı olusmus burda :))
Hep öyle derler sonra mali drink içelim mi derlerBunu başımıza kim sardı yahu bak ben namuslu bir kadınım benden sana yar olmaz![]()
Bile isteye sen sardın başına... O kadar GBT sorularından sonra şimdi kaçıyorsun.Bunu başımıza kim sardı yahu bak ben namuslu bir kadınım benden sana yar olmaz![]()
Malim olsun iki gün banım olsun.Hey gidi gençliğim
Yok yok tehlike yok gönül rahatlığıyla uyuyabilir herkeş![]()
Valla içimden aynısı geçti.Elhan ablacım deli deliyi görünce deynegini saklarmış demi ben bu alçoyu görünce hepten yok olasım geldi
![]()
bi takıma iki deli çoookk
![]()

Güvenlik alooo güvenlikHep öyle derler sonra mali drink içelim mi derlernegoyla hippo şahidimdir
![]()
Yaa teşekkür ederim kuzumBile isteye sen sardın başına... O kadar GBT sorularından sonra şimdi kaçıyorsun.
Malim olsun iki gün banım olsun.![]()
Külliyen iftiraGüvenlik alooo güvenlik6.takımda ortalık karıştı acillll
![]()
Etrafimiz hep pozitif insanlarla dolsun hep. Moral kaynağımız gülümseme sebebimizsin.Beterin beteri varmış![]()
Seneneeee belki benim ihtiyacım varreKülliyen iftira![]()
![]()
Tamam ihtiyaç olduğunda çağır ben hemen gelirim gülümSeneneeee belki benim ihtiyacım varre![]()
Evet ablam gelmişti bi kaç kez karşılaştık ama muhabbetimiz olmadı kendisiyleEtrafimiz hep pozitif insanlarla dolsun hep. Moral kaynağımız gülümseme sebebimizsin.Mali fırsat bulsa da hep gelse keşke. Hele bir de lilim var...gülme krizi garanti olduğu yerde. Canım hani usulen senden iyi olmasın derler ya...aynı öyle.
Lilimam şimdi ders çalışıyordur. Yine de kulağını çinlatayim. Tanismiştin sanırsam.