• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Musmutlu hastalıklardan uzak güzel bir pazar günü geçirmenizi dilerim takım arkadaşlarım. :KK200:
Çalışan arkadaşlara da kolay gelsin. Kafa rahat oldu mu gerisi önemli değil. Çalışmanın keyfini çıkarın. :KK54:
Ben bugün Kocaeli'ne bebek görmeye gidiyorum. Yeğenin bir kızı oldu iki aydir gidemedim. Çocuğun dişi çıkmadan yetişeyim bari :KK48:
amin canım bizimde var ama fırsat olmuyor🤦‍♀️

Kendime gelemedim uyku modundayım sonra menülere bakacagım da cuma günü kacamak için izin veriyoruz cumartesi olmadı canım hem de listedesin hadi bakalım güzel.menüler bekliyorum artık
Evet liste sorumluluğumdan yemiyorum menüdeki beyaz ekmeği ekmek alamadım burdada yoktu o yüzden yemek durumunda kaldım akşam cips uzatıyolar bana 1 paket vermişler önüme yemedim oğluma verdim kilo mu alayım geri ben vermek için neler yapıyorum burada❌❌

Günaydın kızlaaaar
Yine bi pazar iş toplantısı var. Sabah rutinim olan bir mandalina yedim. O da şekerli acıktırdı tabii. Çoook açım. Neyse aç karnına yürücem biraz toplantıya gitmek için. İnşallah eksi olarak döner. Rabbim buradaki tüm kardeşlerimize ben de dahil istediği kiloya dönmeyi nasip etsin
Amin canım inşallah. Ne iş yapıyorsun sen, haftasonu da toplantı iyi olmamış, umarım erkenden evine donebilirsin.

Evet liste sorumluluğumdan yemiyorum menüdeki beyaz ekmeği ekmek alamadım burdada yoktu o yüzden yemek durumunda kaldım akşam cips uzatıyolar bana 1 paket vermişler önüme yemedim oğluma verdim kilo mu alayım geri ben vermek için neler yapıyorum burada❌❌
Bende büyük kacamak var sandım :)))

Back
X