Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım, bir durabilsem de yemesem banGeçmiş olsun canım mapusluk zor. Sakin girme yine.
Günaydın canım. Hayırdır neden uyumadın. Kuzu hasta değildir inşallah.Günaydın güzel insanlaruykusuzluktan ölüyorum
Bugünkü menüm
Sabah 8.00 İki yumurtali lorlu omlet, domates, salatalık, çay
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Karışık çiğ kuruyemiş küçük bir kase, çay
17.00 Etli bamya, bir bardak ayran, taze nane
20.00 Yeşil çay iki fincan
10891 Adım
İki litre su
@Zipzip-
12 Ekim Menüsü
8:30 = Yumurta salatası, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
11:30 = 1 küçük muz, 3 kaşık yoğurt
13:30 = 4 kaşık etli patlıcan yemeği, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:30 = 5 badem, 1 kuru incir, 3 kaşık yoğurt
17:30 = 1 kase ayran çorbası, 1 dilim etli pide
Su: 2 litre
Spor : Yok
Diyetisyen listesi, akşam pide olmadı tabi ki. Diyetten kopuyorum kızlar, motive olamıyorum![]()
12 Ekim menü
11.00 2 parca peynir 7 zeytin domates salatalik şekersiz çay 1 dilim ekmek
14.00 sade türk kahvesi 1 küçük lokum
18.00 1 tabak etli bulgur salata 1 kase yoğurt
Su 2lt spor yarim saat pilates
Cnm günaydın, bende çoook yorgun ve uykusuzum. Akşam koltukta sızıp kalmışımGünaydın güzel insanlaruykusuzluktan ölüyorum
Bitirdin mi temizliğiCnm günaydın, bende çoook yorgun ve uykusuzum. Akşam koltukta sızıp kalmışım![]()
Yok cnm nerdeBitirdin mi temizliği
Aminnnnnn inş Allah senle bana pazar gelmemiş kuzuGünaydın kızlaaaar
Yine bi pazar iş toplantısı var. Sabah rutinim olan bir mandalina yedim. O da şekerli acıktırdı tabii. Çoook açım. Neyse aç karnına yürücem biraz toplantıya gitmek için. İnşallah eksi olarak döner. Rabbim buradaki tüm kardeşlerimize ben de dahil istediği kiloya dönmeyi nasip etsin
Pazar pazar toplantı mı olur yaGünaydın kızlaaaar
Yine bi pazar iş toplantısı var. Sabah rutinim olan bir mandalina yedim. O da şekerli acıktırdı tabii. Çoook açım. Neyse aç karnına yürücem biraz toplantıya gitmek için. İnşallah eksi olarak döner. Rabbim buradaki tüm kardeşlerimize ben de dahil istediği kiloya dönmeyi nasip etsin

Külyutmaz benim bebeğim.Tam tersi olacaktı![]()
kiz bilmiyordumdur duzelteyim öyleyse.
Elhan cnim darisi senin de çocuklarının başına hayırlısıyla muruvetlerini görmeyi nasib etsin Rabbim
Yavaş yavaş olur ya. Sıkma canını. Olmadı çağırırsın birini. Saatle gelen birini çağırsan 2 saatte cam kapı dolap dışlarını siler gider.Yok cnm nerde1 cam, kapılar ve mutfak dolabı olduğu gibi duruyor...