• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 8.00 İki yumurtali lorlu omlet, domates, salatalık, çay
11.00 Sade Türk kahvesi
15.00 Karışık çiğ kuruyemiş küçük bir kase, çay
17.00 Etli bamya, bir bardak ayran, taze nane
20.00 Yeşil çay iki fincan
10891 Adım
İki litre su
@Zipzip-

Cnm menü ve spor çook güzel 😍

12 Ekim Menüsü

8:30 = Yumurta salatası, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği

11:30 = 1 küçük muz, 3 kaşık yoğurt

13:30 = 4 kaşık etli patlıcan yemeği, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

15:30 = 5 badem, 1 kuru incir, 3 kaşık yoğurt

17:30 = 1 kase ayran çorbası, 1 dilim etli pide

Su: 2 litre
Spor : Yok

Diyetisyen listesi, akşam pide olmadı tabi ki. Diyetten kopuyorum kızlar, motive olamıyorum :KK43:

Cnm 1 dilim etli pideden bişey olmaz, onun dışında menü zaten gayet güzel . Afiyet olsun ❤️

12 Ekim menü
11.00 2 parca peynir 7 zeytin domates salatalik şekersiz çay 1 dilim ekmek
14.00 sade türk kahvesi 1 küçük lokum
18.00 1 tabak etli bulgur salata 1 kase yoğurt
Su 2lt spor yarim saat pilates

Cnm bu menü güzel ama az değil mi? Kahvaltıya 1 haşlama yumurta falan eklesen daha tok tutar. spora başlamışsın, sporunda çok güzel cnm😍

Günaydın kızlaaaar
Yine bi pazar iş toplantısı var. Sabah rutinim olan bir mandalina yedim. O da şekerli acıktırdı tabii. Çoook açım. Neyse aç karnına yürücem biraz toplantıya gitmek için. İnşallah eksi olarak döner. Rabbim buradaki tüm kardeşlerimize ben de dahil istediği kiloya dönmeyi nasip etsin

Günaydın kızlaaaar
Yine bi pazar iş toplantısı var. Sabah rutinim olan bir mandalina yedim. O da şekerli acıktırdı tabii. Çoook açım. Neyse aç karnına yürücem biraz toplantıya gitmek için. İnşallah eksi olarak döner. Rabbim buradaki tüm kardeşlerimize ben de dahil istediği kiloya dönmeyi nasip etsin
Aminnnnnn inş Allah senle bana pazar gelmemiş kuzu :KK25:

Günaydın kızlaaaar
Pazar pazar toplantı mı olur ya 😔 en sevmediğim durum gereksiz mesaiye kalmak ve iş saatleri dışına toplantı konulması :sinirli:

Musmutlu hastalıklardan uzak güzel bir pazar günü geçirmenizi dilerim takım arkadaşlarım. :KK200:
Çalışan arkadaşlara da kolay gelsin. Kafa rahat oldu mu gerisi önemli değil. Çalışmanın keyfini çıkarın. :KK54:
Ben bugün Kocaeli'ne bebek görmeye gidiyorum. Yeğenin bir kızı oldu iki aydir gidemedim. Çocuğun dişi çıkmadan yetişeyim bari :KK48:

Back
X