Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O denerim bol olur etkisinden bnde isterim bu arada süper eksi Zipzip- kaptanım hasta olacağım sanki acıktım ara öğün yaptım 1 kase et suyu 2 kaşık pilav 1 kare antep fıstık ezmezsi

Halamın boya işi bitmiş dünde hastanedeydim yardım edemedim eltim aradı kahvaltıya cagırdı gittim kahvaltı yaptık ordan halama geçtik mutfağı temizledim vestiyeri sildim görümcemle eltim odaları temizledi şimdi eltime yemek yemeye geldik bugünde oturmadım yani bana rahatlık yok

Cnm çok yoruldun ama hadi az kalmış. Akşama güzelce dinlendin mi yarına toparlamış olursun inşallah

Sagol ablammm çok tşk ederim

Bugün bir sürü dersim var canım. Hala ders devam ediyor. Şu an bilgisayarda yazı yazarken ben de size bakayım dedim. Bugün ise gitmedin mi
Gittim canım bu ara gece gec yatıyorum onun etkisi sanırım birazda yoruluyorum 4-5 gibi kendime anca geliyorum
Iyi dersler sanada canım
Gözüne kestirdigini kap gel canım bol kilo verecek olanalrdan seç ama
Kimse gelmiyor canım gelseler bile 12 takıma gidebilirler simdilik onların daha cok ihtiyacı var

O denerim bol olur etkisinden bnde isterim bu arada süper eksi Zipzip- kaptanım hasta olacağım sanki acıktım ara öğün yaptım 1 kase et suyu 2 kaşık pilav 1 kare antep fıstık ezmezsi
Olur canım, bende olduysa herkeste olur
Ne yapıyorsunuz kızlar yine sessiz burası
Ben daha yeni kendime geldim sürekli uyku modundayım
Valla ben eve gelince yemek yaptım çıktım tekrar. Çocukkarı aldım geldim yemek yedik. Şimdi kahve içiyorum, bi yandan süt aldım o kaynıyor. İş çok , az oturayım da bakarız. Aceleye gerek yok
Gözüne kestirdigini kap gel canım bol kilo verecek olanalrdan seç ama
İyi seç canım, bana benzemesinler @Zipzip-

Afiyet olsun sebnemcim
Aaaa olur mu bak bugünle nerdeyse 15 kiloyu üzerinden attın süre uzun olabilir ama cook güzel kilo verdin masallah

Afiyet olsun sebnemcim
Aaaa olur mu bak bugünle nerdeyse 15 kiloyu üzerinden attın süre uzun olabilir ama cook güzel kilo verdin masallah
Canım zaten benim en büyük korkum 3-5 ayda incelip, sonra hooop fazlasını geri almaktı. Böyle yavaş olunca, hem bedenen hem psikolojik olarak çok alıştım. Benim için iyi oldu. Ah bir mezun olsam da görsek

Canım zaten benim en büyük korkum 3-5 ayda incelip, sonra hooop fazlasını geri almaktı. Böyle yavaş olunca, hem bedenen hem psikolojik olarak çok alıştım. Benim için iyi oldu. Ah bir mezun olsam da görsek
3.7 kilo kaldı onuda verirsin de ne kadar sürer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…