Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Muhendiscim hadi bu hafta kapışalim sporda ...ikimiz için de süper olur. Benim zaten ölü bir metabolizmam var. Bana mısın demiyor dün rekor düzeyde yürüdüm bugün tartım gene berbattı. Ama mutluluk hormonu yetiyor...
Menun çok güzel. Su muhteşem. Spor da tamam daha ne olsun.

Çocuk olmasa kapışalım derdim cnm ama o kadar onun keyfine bağlıyım ki. Bugün izin verdi yürüdüm, yarın hiç yürütmeyebilir Sağolsun eşimde çocuğu ona bırakıp yürümeme destek olmuyor.

İki sevdiğim yorumlarını beğendiğim bol sporlu arkadaşlarım.. bence de yürüyüşte özellikle yarışırsınız. Çok iyi olur....

İki sevdiğim yorumlarını beğendiğim bol sporlu arkadaşlarım.. bence de yürüyüşte özellikle yarışırsınız. Çok iyi olur....
Çok teşekkür ederim canımın içi Muhendiscimin mazereti olmasaydı ısrar ederdim ama elimiz kolumuz bağlı. Acaba Songül hocamı mi kafalasam

Çok teşekkür ederim canımın içi Muhendiscimin mazereti olmasaydı ısrar ederdim ama elimiz kolumuz bağlı. Acaba Songül hocamı mi kafalasam
Olabilir iki hoca birbirinizi motive edersiniz.. ben kimseyi rakip almıcam. Akşam 20.30 da eve gelince külçe gibi yatıyorum. Spor yapamayınca kilo da verilmiyor. Spor yapıp biribirini motive etmek lazım rakibeliğin gereği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…