antepli değilim ama kp gder gdnce alır gelir 2 paketAntepliysen ve bana soylemediysen
Bu hafta rakip belirlemedim abla istediğin kişiyi rakip secebilirsinBugünlük menü fasli kapandı. Yan odamıza geçip görevimizi yapayım.@Zipzip- rakiplerimiz belli oldu mu? Aynen devam edelim mi? H hasbeenandgone kardeşim için dişli bir rakip lazım maşallah menüleri de çok güzel ama direnç ikimizi de fena esir aldı...
Çok sağlıklı hepsi de. Kabağın içine bulgur da düşünebilirsin...meselaKahvaltı 08:00
1 sahanda yumurta
1 kk peynir (süzme peynir ve top peynir)
Badem 10 taneden fazlaydı.
öğle 14:30
Muz
Akşam 17:20
3 kaşık kıymalı pirinçli kabak
3 çiçek brokoli
2 kaşık et
1 kase yeşil salata
3000 adım
Tatlım çok güzel bir menü. Eleştirecek sadece suyu buldum o da malumun zaten.15 ekim
Sabah 1 kızarmış yumurta yarım dilim ekmek 1 elma 1 mandalina bir kaç tane çiğ fındık
Öğlen 12 bir mandalina
Akşam 18.30 bir kase yayla çorbası bir küçük kase karnıbahar
Herhalde artık bi şey yemem. Su- sodayı bir litreye tamamlarım...
Teşekkür ederimÇok sağlıklı hepsi de. Kabağın içine bulgur da düşünebilirsin...meselaAfiyet olsun Pastelim.
Tatlım çok güzel bir menü. Eleştirecek sadece suyu buldum o da malumun zaten.
Hosgeldin canım nasılsın ❤Heyooooo ben geldimmmmm
Kül kedisi gibiyimmmm hep iş hep işHosgeldin canım nasılsın ❤
Ev işi hiç bitmiyor ki zaten :))Kül kedisi gibiyimmmm hep iş hep iş
Kız Allah iyiliğini versin inşallahKül kedisi gibiyimmmm hep iş hep iş
Resmen açıldı mı canım.Gittim canım bu ara gece gec yatıyorum onun etkisi sanırım birazda yoruluyorum 4-5 gibi kendime anca geliyorum
Iyi dersler sanada canım
Kimse gelmiyor canım gelseler bile 12 takıma gidebilirler simdilik onların daha cok ihtiyacı var
Olur canım, bende olduysa herkeste olur
Valla ben eve gelince yemek yaptım çıktım tekrar. Çocukkarı aldım geldim yemek yedik. Şimdi kahve içiyorum, bi yandan süt aldım o kaynıyor. İş çok , az oturayım da bakarız. Aceleye gerek yok
İyi seç canım, bana benzemesinler @Zipzip-
Cnm senin sağlık sorunların çok etkiledi, öyle deme. Kaldı ki gruptaki herkes oldukça iyi gidiyor bana göreBana da benzemesinler öyleyse.
Evet buyurun gelin inşallah. 2 tane üyem var çok şükür 1 kişi daha bulunca listelere de girebiliyoruzEvet canım acıldıAnka yı ziyarete gideriz :))
Anaaa bizden kaçtın demekEvet buyurun gelin inşallah. 2 tane üyem var çok şükür 1 kişi daha bulunca listelere de girebiliyoruz
Evet hamile kalınca kapatmıştım. Bi anlık gazla yeniden açtım bakalım rabbim utandırmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?