Hoş geldin tatlım.Ee kizlar ben yokken neler oldu
Anlatin bakayim
yaa seninle birlikte yariscaz bana hala saka gibi geliyo varyaHadi bakalım bende ya bu hafta yada haftaya gireceğim bugün sacma beslendim muhtemel eksi göremem haftaya kaldım artık :)
Hosbuldum canim cok teşekkürlerHoş geldin canım, geçmiş olsun
Takimca regl haftasi deseneHoş geldin tatlım.
Bütün kızlar regl oldu... Olmadım olamadım diyen herkes oldu.
Ben bataryayi tümden atıcam
Ne anlatıyor ya bu dersen canım herkes içindekini anlatiyor.Stresliyim kutsal döngüm durdu...Fazla bir değişiklik yok. Ankacim yeni takım sahibi oldu. Bı gün toplasip hayırlı olsuna gideceğiz inşallah. Sen kilo almamişsin çok sevindim.
Afiyet olsun. Manzara çok güzel ya...
Ben de ankanin takimina gectimHoş geldin tatlım.
Ne anlatıyor ya bu dersen canım herkes içindekini anlatiyor.Stresliyim kutsal döngüm durdu...Fazla bir değişiklik yok. Ankacim yeni takım sahibi oldu. Bı gün toplasip hayırlı olsuna gideceğiz inşallah. Sen kilo almamişsin çok sevindim.
İki haftadır kıskançlıktan catlamadiysam bu saatten sonra beni bir şey yıkamaz .Takimca regl haftasi desene
Benimde daha vardi halbuki kullandigim ilaclarin etkisi sanirim
Ne guzel ozet gecmissin abla
Evet ya bi ona seviniyorum zaten sukur kilo almadim ama daha listeye girmem bikac hafta surer zannimca
Gelirsin bencePazartesi 58.8 dim en az 600 gram eksi görmem lazım görürsem gireceğim
Ben olmadım 3- 4 gün varHoş geldin tatlım.
Hayirdir ne kiskancligi ablaİki haftadır kıskançlıktan catlamadiysam bu saatten sonra beni bir şey yıkamaz .
Hem yediler hem yaktılar valla. Ben çürük halka ...umudumuz baki ama...sabah ola hayrola . Sen yine de ayrılma bizden. Özledik inan görünce daha iyi anladım.
Ee sen mezun olamadın bende mezın oldum nasılsa zayıfım diye rahatlıkla yedim aldım kiloları o yüzden aynı listede Olacagız :))yaa seninle birlikte yariscaz bana hala saka gibi geliyo varya
Bence yarindan menu paylasimina basla canim bu cumada listeye girersin hatta
InsallahGelirsin bence
Evet ya bak sen tekrar kilo aldin ben haaalaaa mezun bile olamadim ne kadar vefaliyim gordun mu dedim dur zipzip kilo alirsa onu motive ederim acele kilo vermeyeyimEe sen mezun olamadın bende mezın oldum nasılsa zayıfım diye rahatlıkla yedim aldım kiloları o yüzden aynı listede Olacagız :))
Bu arada yarın cuma kız listeye girersem mecbur menü de paylasırım :)))
Iyi yapmıssın aynı zamanda listede OlacagızEvet ya bak sen tekrar kilo aldin ben haaalaaa mezun bile olamadim ne kadar vefaliyim gordun mu dedim dur zipzip kilo alirsa onu motive ederim acele kilo vermeyeyim
E yarin listede misin o zaman
Yoksa benim listeye girmemi mi beklicen
E tamam merakla bekliyorum o zamanIyi yapmıssın aynı zamanda listede Olacagız
Yarın sabah ki kiloma baglı canım bu sabah tartılamadım yarın sabah tartılıp güzel eksi görürsem listedeyim
İyi akşamlar ♥İyi akşamlar hanımlar
Bugün bütün gün dışardaydım. Sabah 9’da çıktık akşam 4,5’da geldik. Eşimle işlerimiz vardı. Hiç bana göre değil çok yoruldumSabah arabadayken, menümü yazmıştım allahtan. Şimdi bugünün menüsünü yazayım. Ben yine erken kapattım günü
gel buyur canımYaa bende istiyorum
sağol canım sunumseverimAfiyet olsun cnmçok şık bir sunum yapmışsın kendine
Mavişiiiiiim canım takım arkadaşım benim.Ben de ankanin takimina gectimhayirli olsuna bekleriz verdin mi kilolarini görüsmeyeli
teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Haklısın aslında
sağol canımAfiyet olsun canim
teşekkür ederim kuzum onlar buz canım içerisinde su var buzluğa koyuyprjm sunum amaçlıAfiyet olsun. Manzara çok güzel ya...
Canım suyun içindeki renkli şeyler ne...meyveli buz gibi
bende yemeğimi bekliyorumİyi akşamlar hanımlar
Bugün bütün gün dışardaydım. Sabah 9’da çıktık akşam 4,5’da geldik. Eşimle işlerimiz vardı. Hiç bana göre değil çok yoruldumSabah arabadayken, menümü yazmıştım allahtan. Şimdi bugünün menüsünü yazayım. Ben yine erken kapattım günü
Elifcimİyi akşamlar ♥
Hadi o zaman yarın güzel eksi gelecek senden
Afiyet olsun canım şimdiden.bende yemeğimi bekliyorumpişsin kapatıcam
Canım yerimde sayip duruyorum iki haftadır menü spor tamam. Gel gör ki benim vücut Nuh diyor başka bir şey demiyor. Nasıl kiskanmayim genç metabolizmaları. Hele birHayirdir ne kiskancligi abla
Bende cok ozlemisim cidden❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?