Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ee kizlar ben yokken neler oldu
Anlatin bakayim
Hoş geldin tatlım.
Bütün kızlar regl oldu... Olmadım olamadım diyen herkes oldu.
Ben bataryayi tümden atıcam
Ne anlatıyor ya bu dersen canım herkes içindekini anlatiyor.Stresliyim kutsal döngüm durdu... Fazla bir değişiklik yok. Ankacim yeni takım sahibi oldu. Bı gün toplasip hayırlı olsuna gideceğiz inşallah. Sen kilo almamişsin çok sevindim.

Hadi bakalım bende ya bu hafta yada haftaya gireceğim bugün sacma beslendim muhtemel eksi göremem haftaya kaldım artık :)
yaa seninle birlikte yariscaz bana hala saka gibi geliyo varya
Bence yarindan menu paylasimina basla canim bu cumada listeye girersin hatta
Hoş geldin canım, geçmiş olsun
Hosbuldum canim cok teşekkürler

Takimca regl haftasi desene
Benimde daha vardi halbuki kullandigim ilaclarin etkisi sanirim
Ne guzel ozet gecmissin abla
Evet ya bi ona seviniyorum zaten sukur kilo almadim ama daha listeye girmem bikac hafta surer zannimca

Ben de ankanin takimina gectim hayirli olsuna bekleriz verdin mi kilolarini görüsmeyeli

Takimca regl haftasi desene
Benimde daha vardi halbuki kullandigim ilaclarin etkisi sanirim
Ne guzel ozet gecmissin abla
Evet ya bi ona seviniyorum zaten sukur kilo almadim ama daha listeye girmem bikac hafta surer zannimca
İki haftadır kıskançlıktan catlamadiysam bu saatten sonra beni bir şey yıkamaz .
Hem yediler hem yaktılar valla. Ben çürük halka ...umudumuz baki ama...sabah ola hayrola . Sen yine de ayrılma bizden. Özledik inan görünce daha iyi anladım.

Pazartesi 58.8 dim en az 600 gram eksi görmem lazım görürsem gireceğim
Gelirsin bence
Ben olmadım 3- 4 gün var

Hayirdir ne kiskancligi abla
Bende cok ozlemisim cidden

yaa seninle birlikte yariscaz bana hala saka gibi geliyo varya
Bence yarindan menu paylasimina basla canim bu cumada listeye girersin hatta
Ee sen mezun olamadın bende mezın oldum nasılsa zayıfım diye rahatlıkla yedim aldım kiloları o yüzden aynı listede Olacagız :))
Bu arada yarın cuma kız listeye girersem mecbur menü de paylasırım :)))
Insallah

Ee sen mezun olamadın bende mezın oldum nasılsa zayıfım diye rahatlıkla yedim aldım kiloları o yüzden aynı listede Olacagız :))
Bu arada yarın cuma kız listeye girersem mecbur menü de paylasırım :)))
Evet ya bak sen tekrar kilo aldin ben haaalaaa mezun bile olamadim ne kadar vefaliyim gordun mu dedim dur zipzip kilo alirsa onu motive ederim acele kilo vermeyeyim
E yarin listede misin o zaman
Yoksa benim listeye girmemi mi beklicen

Evet ya bak sen tekrar kilo aldin ben haaalaaa mezun bile olamadim ne kadar vefaliyim gordun mu dedim dur zipzip kilo alirsa onu motive ederim acele kilo vermeyeyim
E yarin listede misin o zaman
Yoksa benim listeye girmemi mi beklicen
Iyi yapmıssın aynı zamanda listede Olacagız
Yarın sabah ki kiloma baglı canım bu sabah tartılamadım yarın sabah tartılıp güzel eksi görürsem listedeyim

Iyi yapmıssın aynı zamanda listede Olacagız
Yarın sabah ki kiloma baglı canım bu sabah tartılamadım yarın sabah tartılıp güzel eksi görürsem listedeyim
E tamam merakla bekliyorum o zaman
Yatin bakyim benim liste icin ne kadar vermem gerek oyyy oyy

İyi akşamlar hanımlar
Bugün bütün gün dışardaydım. Sabah 9’da çıktık akşam 4,5’da geldik. Eşimle işlerimiz vardı. Hiç bana göre değil çok yoruldumSabah arabadayken, menümü yazmıştım allahtan. Şimdi bugünün menüsünü yazayım. Ben yine erken kapattım günü

İyi akşamlar ♥
Hadi o zaman yarın güzel eksi gelecek senden

Ben de ankanin takimina gectim hayirli olsuna bekleriz verdin mi kilolarini görüsmeyeli
Mavişiiiiiim canım takım arkadaşım benim. Kız çok sevindim inan ki. Devam etmen harika. Ankayi tanıyorum emin ellerdesin. Güzel haberlerini alırım artık oradan. Gelicem tabi. Yazdan kalan kiloları temizlemek üzereyim canım bir kilo kadar bir şey kaldı. İyisin inşallah.
Kızlar mavimli benim eski takımımdan bir gönül dostum. Çok tatlı bir akademisyendir kendisi. Harika bir vücudu ve eşsiz bir güzelliği olan hatundur.

bende yemeğimi bekliyorumpişsin kapatıcam

Hayirdir ne kiskancligi abla
Bende cok ozlemisim cidden
Canım yerimde sayip duruyorum iki haftadır menü spor tamam. Gel gör ki benim vücut Nuh diyor başka bir şey demiyor. Nasıl kiskanmayim genç metabolizmaları. Hele bir Gulumse24 var listesi evlere şenlik yok yok. Hatun her şeyi götürüyor üstüne bir de milyon eksiyle geliyor. Kiskanmayim da napayım. Az yiyorsun diyorlar başka bir şey demiyorlar. Bu hafta ekmek ekledim bakalım biraz kıpırdanma oldu. Nazar olmasın diye şimdilik bir şey demiyorum. Ozlemek güzeldir bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…