Yaaa ne güzel sebnemcim cook sevindim 60 kilo oldugunda bir öncesi bir sonrası yaparsın bizeElifcimçok mutluyum çok iyi gidiyor. Bugün beni tanımayan oldu okulda Yarın da bakalım ne olacak göreceğiz
Tahmin ettim. Bak yarışmada kullanabilirim bu fikri.teşekkür ederim kaptanım
sağol canım♥
teşekkür ederim kuzum onlar buz canım içerisinde su var buzluğa koyuyprjm sunum amaçlı
Afiyet olsun canım.Çarşamba menüsü
Kahvaltı 10 gibi..
2 haş yumurta
Domates
Peynir
Dereotu
Tarçınlı limonlu yeşil çay
Ara
Türk kahvesi
Biraz çerez
Akşam 17 gibi..
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Yeşil salata
Spor henüz yapmadım ama yapıcam inş..
Su 2 den fazla..
Afiyet olsun canım.Sabah 7.30 Haş.bir yumurta, peynir , üç zeytin, iki kayısı, yarım dilim tb ekmeği
10.00 Bir yeşil elma üzerine tarçın serpilmiş, bir bardak süt
13.00 Kabak, yoğurt
13.30 Sade Türk kahvesi( arkadaşlarla)
16.30 Sade Türk kahvesi ( eşimle)
18.30 Roka, domates, marul, salatalık, lor, Altınbaşak( dört bisküvi) suntadan oluşan salata
19.30 Yarım avuç kadar kuruyemiş, yeşilçay
İki litre su , 7569 adım @snglmlk
Afiyet olsun canım.2 hünlük menüm
Sabah 10.00
1 yumurtadan diyet krep
Zeytin salatası
Pekmez ceviz
1 dilim kepekli ekmek
Ara15.00
1 kase et haşlama 2 kaşık pilav
1 fıstık ezmesi
Akşam19.30
1 tabak bezelye tavası
1 dilim kepekli ekmek
Ayran
Su 2 lt
Spor hasta olduğum için yapamADIM
Zipzip-
DÜNKÜ MENÜM
sabah 11.30
1.5 dilim kepekli ekmek
2 haş yumurta
Domates sosu
Ara16.00
1 fıstık ezmesi
Yarım salkım üzüm
3 burçak yarım çay bardağı sıkılmış portakal suyu
Akşam19.30
2 ton balıklı köfte
1 dilim kepekli ekmek
Bol salata
Yeşil soğan
Su 2.5 lt
Spor 17+15 dklık yağ yakıcı vidyo(ergin kırbaş)
Zipzip-
Afiyet olsun canım.Kızlar günaydın ❤ 16 ekim menüm;
10:45 kahvaltı 1 avuç karışık çerez, 1 büyük dilim tereyağlı ballı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 mandalina, 1/2 salatalık, 1 fincan şekersiz çay
14:30 ara 1 adet muz, 3 yk müsli+süt
17:15 1 kase çorba, 4 yk yoğurt, 1 küçük kıymalı biber dolması, salata
19:45 1 adet armut
23:30 1 duble şekersiz damla sakızlı türk kahvesi
01:30 1 fincan kiraz saplı form çayı
3 lt su
7932 adım atıldı. (5.1 km yürüyüş)
Tabiiii yaparımYaaa ne güzel sebnemcim cook sevindim 60 kilo oldugunda bir öncesi bir sonrası yaparsın bize
Bundan sonra bol bol resim cekilirsinTabiiii yaparımGerçi öncesi pek yok, hi
Canım ben normalde yarın listeye girebiliyorum dimi, süre doldu sanırım.Hadi bakalım bende ya bu hafta yada haftaya gireceğim bugün sacma beslendim muhtemel eksi göremem haftaya kaldım artık :)
Hemen kontrol edeyim canımCanım ben normalde yarın listeye girebiliyorum dimi, süre doldu sanırım.
641 de ayrılmıssın canım 642 643 izinlisin,Canım ben normalde yarın listeye girebiliyorum dimi, süre doldu sanırım.
Sabah göreceğiz bakalım canım kaç gündür tartilmiyorum. Belki haftaya kalabilir.641 de ayrılmıssın canım 642 643 izinlisin,
644 yani yarin listeye girebilirsin 65 ve altıysan
Tamam canım sabah ki duruma göre ekleriz sen tartılmayı unutmaSabah göreceğiz bakalım canım kaç gündür tartilmiyorum. Belki haftaya kalabilir.
Hiç bu konuda konusmadık kimseyle canım gitmek isteyen olursa gidebilir elbetteZipzip- canım bu arada 12. Takım açıldığı için ankayla birlikte bizden gidecek üyeler var mı. Bu gibi konular netleşti mi.
Kiz ne ettin ne dedinMavişiiiiiim canım takım arkadaşım benim.Kız çok sevindim inan ki. Devam etmen harika. Ankayi tanıyorum emin ellerdesin. Güzel haberlerini alırım artık oradan. Gelicem tabi. Yazdan kalan kiloları temizlemek üzereyim canım bir kilo kadar bir şey kaldı. İyisin inşallah.
Kızlar mavimli benim eski takımımdan bir gönül dostum. Çok tatlı bir akademisyendir kendisi.Harika bir vücudu ve eşsiz bir güzelliği olan hatundur.
Mavişiiiiiim canım takım arkadaşım benim.Kız çok sevindim inan ki. Devam etmen harika. Ankayi tanıyorum emin ellerdesin. Güzel haberlerini alırım artık oradan. Gelicem tabi. Yazdan kalan kiloları temizlemek üzereyim canım bir kilo kadar bir şey kaldı. İyisin inşallah.
Kızlar mavimli benim eski takımımdan bir gönül dostum. Çok tatlı bir akademisyendir kendisi.Harika bir vücudu ve eşsiz bir güzelliği olan hatundur.
Anladım abla sabrediceksin yapacak bisey yok:)Canım yerimde sayip duruyorum iki haftadır menü spor tamam. Gel gör ki benim vücut Nuh diyor başka bir şey demiyor. Nasıl kiskanmayim genç metabolizmaları. Hele birGulumse24 var listesi evlere şenlik yok yok. Hatun her şeyi götürüyor üstüne bir de milyon eksiyle geliyor. Kiskanmayim da napayım. Az yiyorsun diyorlar başka bir şey demiyorlar. Bu hafta ekmek ekledim bakalım biraz kıpırdanma oldu. Nazar olmasın diye şimdilik bir şey demiyorum. Ozlemek güzeldir bu arada.
Hiç unutur muyum kutsal cumayıTamam canım sabah ki duruma göre ekleriz sen tartılmayı unutma
Hiç bu konuda konusmadık kimseyle canım gitmek isteyen olursa gidebilir elbette
O zaman sende listeye girmelisin canım yarın yoksa ikimizde kilo alacagız :)Hiç unutur muyum kutsal cumayıinşallah eksi görürüm birazcık, düzgün beslenmedim bu hafta. Listeye girmeden disiplin saglayamiyorum sanırım.
Anladım canım yakında belli olur öyleyse ya da karar verenler varsa yazar belki yarın.
65 altı gelirsem de cok az olur gibi. Takıma kötü etkilemek de istemem. Sabah bı tartilayim da inşallah eksi olursam gireyim hemen listeye.O zaman sende listeye girmelisin canım yarın yoksa ikimizde kilo alacagız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?