Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün çok güzel cnm, sporda olsa bomba olurmuş. Afiyet olsun

Menüde, atılan adımda harika cnm, tabii songülcüğüm 2 katını atmış orası ayrı

Cnm menü bana göre çook az olmuş. Öğlen keşke bir çorba salata yiyebilsen kilo vermende hızlanacak. Afiyet olsun

Menüde, sporda her zamanki gibi çok güzel cnm, afiyet olsun

İki günlük menüde gayet güzel cnm, sporda oldukça iyi. Afiyet olsun.

Cnm menü çok güzel ama su ve spor yok. Sanırım yoğunluktan spor yapamadın. Afiyet olsun

Teşekkür ederim canım. Ben öğlenleri hala gidiyorsundur zannettim.
Yok canım şükür hallettim onu, servis öğlen de getiriyor, evimiz yakın zaten 5 dakika sürmüyor bile servisle ama işte okul yolu yokuş hem de Sivas malum soğuk yer, kışın çocuklar çok zorlanır diye servis ayarladık.
Akşam çayın yanında bikac bisküvi yedim dayanamayıp, o yüzden eriteyim diye yaptım canım.
Canım bende bu ara çok iştahlıyım, regle 5 gün var ama bende hep böyle günler öncesinden yeme krizleri, agresiflik oluyor

Kızlar menü de yazmadım bu hafta. Sizce nasıl bir yöntem uygulayayım, yarın gitsem mi diyetisyene? Devlete gidicem zaten, özele bütçe ayıramayız şimdi, malum okul iki çocuk masraf çok oluyor.

Kızlar menü de yazmadım bu hafta. Sizce nasıl bir yöntem uygulayayım, yarın gitsem mi diyetisyene? Devlete gidicem zaten, özele bütçe ayıramayız şimdi, malum okul iki çocuk masraf çok oluyor.
Cnm ben devlete gitmiştim bir keresinde. Önce iç hastalıklarına gidip tahlillerimi yaptırmıştım, sonra ona göre diyet vermişlerdi. Git mutlaka derim

Sivas'ta yaşadığını bilmiyordum canım, ablam orda okudu bir kez gelmiştim.

Regl öncesinde bende de aynı şeyler oluyor, özellikle de çok gergin oluyorum. İştahını gündüz bastırmaya calis bari de benim gibi tüm gün güzel gidip akşam şaşırma canım.

aksam yemekleri cok erken olmus acikirsin boyle yaparsan
Gerci yogun gunler geciriyosun canim yazilanlari okudum:) super otesi bir menu
gayet guzel abla
(esimle)(arkadaslarla) kismina cok guldum
baya sade duz bi menu olmus o kremada bisicik yapmaz korkma afiyet olsun canim:)
aksam yemeginin miktarini yazmamissin canim
Birde su az olmus sanki
uuuu patlican dolmasi hemde kuru
Guzel menu abla
sabahki o buyuk tereyağli balli ekmegin orda ne isi hemde carsamba gunu dicektim sonra baktim aksami cok hafif tutmussunafiyet olsun canim

Bence de git canım, öncesinde tahlil de yapıyorlar, en azından değerlerini görmüş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…