• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

akşam eve girince başlıyor herşey
yogurt ve sebze yiycem diyorum ama
onu yiiyp üsütne herşeyi yiyorum
öyle oluyor , bende saat 15.00 a kadar herşey yolunda gidiyor grm kaçamak yok kızımı alıp eve geliyorum öyle çok acıkıyorum yemek hazırlarken ağzıma ne bulsam atıyorum saat 18.00 a kadar öyle sonra ağzımı kapatıyorum ama iş işten geçmiş oluyor....... bütün kaloriyi alıyorum :KK43: Allahtan eve ekmek almıyoruz yoksa onuda yutacam :kk77::kk77:

Oyy yerim ben onu, sağlıkla gelsin kuzucuk. 6 aylık olunca mi başlayacaksın. Kilo alimin nasıl, geçenlerde tansiyona ilgili sorundan bahsetmistin yanlış hatırlamıyorsam. İyisiniz dimi.
Şimdilik idare ediyoruz canım emerse ek gıdaya geçince başlarım 6 ay olunca emmezse daha erken olur

öyle oluyor , bende saat 15.00 a kadar herşey yolunda gidiyor grm kaçamak yok kızımı alıp eve geliyorum öyle çok acıkıyorum yemek hazırlarken ağzıma ne bulsam atıyorum saat 18.00 a kadar öyle sonra ağzımı kapatıyorum ama iş işten geçmiş oluyor....... bütün kaloriyi alıyorum :KK43: Allahtan eve ekmek almıyoruz yoksa onuda yutacam :kk77::kk77:
Bu hafta spor yarısması yapacagız sende katılsana ada belki yemenede engel olur 😍

bende 19 dan saat 22 ye kadar aynı işte
ekmek vs ne bulursam
migdem oluyor taş

yeni bir diyet kararı ama yine güm :(

Canım yok valla öyle bir nokta, hadi gel aramıza ve başla. Neden gelmiyorsun buraya çok mu yogunsun.

ya aslıdna gelirim yogunlugum geçti
ama şte diyet yapmayınca geleside olmuyor insanın

Kac kilosun canım hadi seni haftaya listeye alalım belki liste etkisi ile verebilirsin

75,5 du sabah çok sinir bozucu
valla sana mahcup olmak istemem ama listde ayrı motive ediyor insanı

Back
X