- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Tebrik ediyorum canım gecen haftadan sonra bu eksi bile cok güzelKızlar 11 i bekleyecektim ama çoook acıktım. O nedenle bildirimi yapıyorum hemen.
Geçen cuma 58.3 kg
Bu cuma 58.0 kg
Fark -300 gr
% 0.51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ediyorum canım gecen haftadan sonra bu eksi bile cok güzelKızlar 11 i bekleyecektim ama çoook acıktım. O nedenle bildirimi yapıyorum hemen.
Geçen cuma 58.3 kg
Bu cuma 58.0 kg
Fark -300 gr
% 0.51
aynen cocuklar okula giderken seslerine uyandim uyuyamadim artik:)Günaydın canım erkencisin bugün
Reglin etkisi artı gelmissindir canım sen suyunu iç olmazsa haftaya gercek kilonu görürüz![]()
Guzel eksi canimKızlar 11 i bekleyecektim ama çoook acıktım. O nedenle bildirimi yapıyorum hemen.
Geçen cuma 58.3 kg
Bu cuma 58.0 kg
Fark -300 gr
% 0.51
Kız yerlerdemi yatıyorlar sende hergün formamı yıkanır hep yıpranır ben sadece cumadan cumaya yıkıyorum ucuz bile degiller almış başını gitmiş forma fiyatları bu sene 200 liraydı yazık günah
Benimkiler haraketli değil canım, bana çekmişler ağır kanlılarBenimki de zayıf ama bütün gün at gibi koşuyorlar okulda, 7.5 yaşında. Bı de bizim buralar 30 derecenin altına düşmedi daha gündüzleri. Bizim yedekler de haftayı çıkarmıyor malesef. Bı de okulda kıyafet bedeni kalmamış, yeni yedekler de alamiyorum. İyi kötü idare ediyoruz artık. Kurutma makinesi bayağı iş görüyor galiba.
Kolay gelsin canım.Al işte bana oturmak yok eski Komşum aradı bana geliyomuş oturmaya kızı okula bırakıp ugrayacakmış ben kaçar![]()
teşwkkür ederim canımSupersin canim
çok güzel eksi ablam
sağolun kaptanımTebrik ediyorum canım cok güzel eksi
Tebrik ediyorum ablacım dünkü adımların sana cok güzel eksi getirmis![]()
hüzel eksi canımKızlar 11 i bekleyecektim ama çoook acıktım. O nedenle bildirimi yapıyorum hemen.
Geçen cuma 58.3 kg
Bu cuma 58.0 kg
Fark -300 gr
% 0.51
teşekkğr ederim canımHarika bir eksi gelmiş cnm, tebrikler ❤
Tebrikler canımGecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark-400 gr
çok güzel eksi tebriklerCuma 64,2
Bu Cuma 63,7
Fark -500 gr
Kız yazık günah onun bile hesabı var ne gerek var hergün çamaşır israfyerlerde yuvarlandıkları da oluyo tabi
canım tuvaletlere değer, yemek dökülür, yere oturur vs. Benim öyle alışkanlığım var, eşime de attırırım akşam kıyafetlerini, çocuklara da. O da kızıyo bana, temiz bir kere daha giyeyim diyo. Ben tekrar deterjan ütü görsün deyip atarım herşeyi kirli sepetine. O yüzden kurutma makinesi aldım , yetemiyorum. Hatta bu 3. Çamaşır makinesi 2. Kurutma makinesi. Makineler de bana dayanamıyo
Benimkiler haraketli değil canım, bana çekmişler ağır kanlılarYaa tişörtlerde delikler oluştu . Para ayarlayıp, birer alt üst daha alıcam , yoksa kafayı yicem
Kolay gelsin canım.
Super bi eksiCuma 64,2
Bu Cuma 63,7
Fark -500 gr
Eksi olman güzel canım.Kızlar 61.75 dim
61.35 hatta arada bir 61.00 oldu. Bir ara tartı 47.600 ü de gösterdi. Bana hedef mi verdi nedir... ama bu hızla 47 olmam üç yılı bulur
...ah bi spor yapacak vaktim olsaydı.....
@Elhan hocam 60 lı rakamlar gelsin artık...
Wuhuuu
tebrikler canım.Tebrikler canım.
Tebrikler canım.Kızlar 11 i bekleyecektim ama çoook acıktım. O nedenle bildirimi yapıyorum hemen.
Geçen cuma 58.3 kg
Bu cuma 58.0 kg
Fark -300 gr
% 0.51
Tebrikler canım.Gecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark-400 gr
Olsun canım haftaya çok verirsin.Bekledim ama sadece -100 gr fark etti geçen cuma 91.3 bu cuma 91.8 + 500 herkesten çok çok özür diliyorum hakkınızı helal edin kızlar çok üzgünüm bu hafta hiç diyet modunda gitmedi hiç düzenim olmadı kendimden önce başkalarını düşünmenin gazabına ugradım malesef az ve düzensiz yemek bana yaramadı akşamı erken kapatmam ara ögünleri atlamam hiç olmadı bugün tekrar düzene giricem inş tekrar çok özür dilerim![]()
Yok yaaa denedim duramıyorum. Herkesin bi şeysi var işte. İlla yıkıycamKız yazık günah onun bile hesabı var ne gerek var hergün çamaşır israf
Ayy cınımcım, yarışalım mıSuper bi eksi
Ayy abla su an benden zayifsin yaaa
Ne guzel 63 teydim aptal gibi kilo aldim izindeyken
Gecen sene reddetmistin beniAyy cınımcım, yarışalım mıverirsin hayatım sen , çok bi fazlan yok.
maşallah canımGünaydın canlarım bizim kız bugün altı aylık oldu diyet yapmaya son 9 ay![]()
Tebrik ederim canım yinede güzel eksi görmüşsünGecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark-400 gr
Olsun canım üzülme haftaya telafi edersinBekledim ama sadece -100 gr fark etti geçen cuma 91.3 bu cuma 91.8 + 500 herkesten çok çok özür diliyorum hakkınızı helal edin kızlar çok üzgünüm bu hafta hiç diyet modunda gitmedi hiç düzenim olmadı kendimden önce başkalarını düşünmenin gazabına ugradım malesef az ve düzensiz yemek bana yaramadı akşamı erken kapatmam ara ögünleri atlamam hiç olmadı bugün tekrar düzene giricem inş tekrar çok özür dilerim![]()
Tebrik ediyorum sebnemcimCuma 64,2
Bu Cuma 63,7
Fark -500 gr
Günaydın canım ❤Günaydın canlarım bizim kız bugün altı aylık oldu diyet yapmaya son 9 ay![]()
Oyy yerim ben onu, sağlıkla gelsin kuzucuk. 6 aylık olunca mi başlayacaksın. Kilo alimin nasıl, geçenlerde tansiyona ilgili sorundan bahsetmistin yanlış hatırlamıyorsam. İyisiniz dimi.Günaydın canlarım bizim kız bugün altı aylık oldu diyet yapmaya son 9 ay![]()