Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben gelecem inşallahhhh bu hafta dolap içlerine girip temizlik yapıyorum halıları serip düzen kuracam inşallah... artık çok kilo aldım ve yediklerim rahatsız etmeye başladı
Kolay gelsin canım
Hadi sende dön artık canım bende listeye gireceğim kilolarımız yakın birlikte verelim

Kolay gelsin canım
Hadi sende dön artık canım bende listeye gireceğim kilolarımız yakın birlikte verelim
Süper olur kaptanım ama ben 62lere dayandım belki daha fazla senin kilon daha azdır... şu ev işim bitsin başlayacam artık ... beraber girelim listeye ikimizde 52 olalım

Süper olur kaptanım ama ben 62lere dayandım belki daha fazla senin kilon daha azdır... şu ev işim bitsin başlayacam artık ... beraber girelim listeye ikimizde 52 olalım
Ben gecen cuma girmeyi düşünüyordum aslında ama dikkat edemedim 58.8 geldim iki gündür dikkat ediyorum bu cuma girebilirim hadi sende 57de gir listeye

Yok cekmez canım kendi yaptıgımı bile yemedim düşün artık
ayy kiyamam sanayeseydin 1 dilimcik canim bisi olmazdi
Yonahime menü yorumlanacak dedik belli kişiler yorumluyor farkındayım ceza desek de değişen birsey olmuyor
ama olmaz boyle kurallara tum takim uymali
Tamam ozel bi durum olur yazilmaz,bildirilir ona bisi demiyorum ama arkadaslarimiza karsi sorumluyuz :/ bence gerekli öbem gosterilmeli artik su menu yorumlama isine
Kızlar ben gelecem inşallahhhh bu hafta dolap içlerine girip temizlik yapıyorum halıları serip düzen kuracam inşallah... artık çok kilo aldım ve yediklerim rahatsız etmeye başladı
bekliyoruz canim o aldigin kilolari teker teker vericeksin
iyi akşamlar dinlenmeden geçen bir hafta sonu daha,

yarın sabah tartılıp başlıyorum kızlar

saat 7 yemek saati için geç degil dimi?

yemek dedigim de sebze ve yogurt
hadi bakalim yarindan bekliyoruzsaat 7 gec sayilmaz bence 7.30 ve sonrasi bana gec geliyor:)
Biride benim unutuyorum ya akşam herkes yazmıyor sabaha kalanlara bakamıyorum bile unutuyorum
Ertesi gunu bile olsa yaz canim bisi olmaz
Zamani gecti diye yazmamazlik etme:))
Menu yazacagin zaman yorumda yazarsan unutmazsin

Ben menümü akşam yazıyorum akşam toplasan 3 menü bile göremiyorum o yüzden yorum yapacak menü yok ortada bundan sonra daha dikkat ederim şekerim

Ben menümü akşam yazıyorum akşam toplasan 3 menü bile göremiyorum o yüzden yorum yapacak menü yok ortada bundan sonra daha dikkat ederim şekerim
Anladim canim da mesela yarin menu yazarken dunku menuleride yorumlarsin
Benim de bazen gozumden kacan menuler oluyor ertesi gun gorunce yorumluyorum zamani gecmiyoki bu işin:)

tamam canim

Afiyet olsun rakibem menunguzel ama hiç ara öğün yapmamışsın yapsan daha iyi olurdu. Sporunda gayet güzel

Menum kizlar
Sabah
1 dilim ekmek
3 dilim sucuk
1 kk peynir
Aksam16
1 tabak etli sebze yemegi
Ara 18
2 kare bitter

ara 19
Yarim elma
Su 2 lt
Afiyet olsun canım güzel menü.
Menü de spor da güzel olmuş canım afiyet olsun.
Menü de spor da çok güzel canım afiyet olsun.
Menü güzel canım ama sen de biliyorsun su çok az.
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel. Saatleri söyledi arkadaşlar, miktarları da biraz daha net yazarsan güzel olur. Hadi hayırlı olsun başlangıcın.
Afiyet olsun canım, o sporla herşey erimistir zaten.
Afiyet olsun canım o son aran pek iyi olmamış. Spor guzel.
Afiyet olsun canım menü de spor da güzel olmuş.
Dün Cumartesi
08:30
Az az peynir zeytin
yarım dilim ekmek
2 ceviz

öğle 14:30
Sote sebze
Roka
Şnitzel

Akşam 20:00
İki kaşık salata
İki kaşık et sote

4000 adım
Afiyet olsun canım güzel menü, spor da var.
Afiyet olsun canım güzel menü ve spor.
Menum kizlar
Sabah
2 kk peynir
Domates salatalik
1 tk tahin pekmez

ogle-aksam 16
1 dilim patatesli pide(ortalama bi dilim kek boyutundaydi)
Yarim dilim biskuvili pasta

aksam18
1 kse cacik
1 yesil elma
Su 2 lt
Kacamaklarin üzerine keşke biraz yürüyüş yapmış olsaydın canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım su biraz az olmuş.
Afiyet olsun canım.

Kızlar bu köprü hareketini birkaç kişinin listesinde gördüm. Geçenlerde takım sporu belirlemistim ama pek ilgilenen olmamıştı. Bence tüm takım bu köprü hareketini yapsın ne dersiniz. Hem kolay hem de çok vakit almıyor. Hiç spor yapmamaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…