Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin cnm sakın pes etme olur

Hosgeldinnnn canım aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım, takım kaptanıyım insallah birlikte hedefine ulasacagız
Bu arada eski nickin neydi canım hatırlıyor musun ona göre işlem yapmamız gerekebilir,

Benden tembel olamazsın canımHaftaiçi çok yayıştığım için haftasonu haraketi iyi geliyo bana. Dikkat et haftasonu iki günde verdiğimi hafta içi veremiyorum
ya abla benimde hep oyle oluyor pazartesi vermis oluyorum cumaya en fazla 100 gr falan farkediyor bi anlamadik su isi
Ohhh mis. Tebrik ederim canım.
tenkyu
merhabalar herkese buldum takımımı hoşbuldum
hosgeldin canim aramiza

Hosgeldinnnn canım aramıza ben elif 30 yasındayım bekarım, takım kaptanıyım insallah birlikte hedefine ulasacagız
Bu arada eski nickin neydi canım hatırlıyor musun ona göre işlem yapmamız gerekebilir,
çok memnun oldum canım SANIRIM buydu ama sayılar yoktu canım

Hoşgeldin aramıza canjm

Hoş geldin canımmmm sonunda takıma benden kilolu biri geldi kader arkadaşım benim 2 ay önce senden kiloluydum takıma başlarken sende verirsin fazlalıklarını tekrar hoş geldinnnn

sanirim takimca regl ödemimiz gitti:)
Benim yeni başlıyor
Hoş geldin aramıza

Tekrar merhaba, inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın burda, hepimiz bir sürü kilo verdik bile, benim adım Songül. 35 yaşındayım, akademisyenim, evli ve 1 çocuk sahibiyim. 78 kiloyla başladım, son bir aydır diyetime devam edemedim, şu an 65 kiloyum.

çok memnun oldum birlikten güç doğarmiş yalnız gerçekten zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…