Annem tam söylemiyor saati ve gününü o yüzden bilmiyorum canımAa bak onu dusunmemistim cidden etkisi oluyo
Yukselenim koc benim sizlerin nedir acaba
Hadi ya neyse canim cok tatli bi burctur senin kesinAnnem tam söylemiyor saati ve gününü o yüzden bilmiyorum canım
9 u gece mi
10 gece mi diyorum gece 12 gibi dogdun diyor saati de tam bilmiyo
Sağol canım o zamanlar kayıt olmadıgı için birde evde ablam 1 yasında olunca annemde haklı ne yapsın birsey diyemiyorumHadi ya neyse canim cok tatli bi burctur senin kesin
Annem sagolsun hepimizin saatini biliyor
Evet canim mesela benim babama sorsan hangi yil dogdugumuzu bile bilmezSağol canım o zamanlar kayıt olmadıgı için birde evde ablam 1 yasında olunca annemde haklı ne yapsın birsey diyemiyorum
Annen dikkatli önem veriyor demek ki canımEvet canim mesela benim babama sorsan hangi yil dogdugumuzu bile bilmezannem olmasa belki burcumuzu bile bilmicektik
Dedem de oyleymis canim annem ona cekmisAnnen dikkatli önem veriyor demek ki canım
Aa ne guzel ablamda terazi benim:)Terazi canım, yükselen başak
Canım senin kardeşler arası yaş farkın var epey, o kadar aradan sonra annen nasıl cesaret etmişAa ne guzel ablamda yengec benim:)
İyi yaptın sayfa hareketlendiBu gece ne yazdim ya cenem düşmüş resmen
Yanlis yazmisim terazi olcak kfa kalmadi bu geceCanım senin kardeşler arası yaş farkın var epey, o kadar aradan sonra annen nasıl cesaret etmişablan evli miydi, yanlış hatırlamıyorsam
Konusalım işte ne güzelBu gece ne yazdim ya cenem düşmüş resmen
Sen yanlış yazdın ama ben doğru anladım merak etmeYanlis yazmisim terazi olcak kfa kalmadi bu gece
Evet canim baya aradan sonra oldular
Ben cok dua ediyodum kardesim olsun diye annem de kiziyodu banasonra kazara hamile kaldi ikinci kardesimi kendi istedi ama
Ablam evli canim:)
ya oyle mi diyosunİyi yaptın sayfa hareketlendi
Bende ozlemisim boyle takimca muhabbetiKonusalım işte ne güzel
Takımın yarısı yok daha canım onlarda gelse süper olacakBende ozlemisim boyle takimca muhabbeti
Ay sagol canim dedim simdi bu manyak ne diyo dicekSen yanlış yazdın ama ben doğru anladım merak etmene güzel olmuş çok seviyorsun kardeşlerini belli
Yok ya estağfurullah ne manyağıAy sagol canim dedim simdi bu manyak ne diyo dicek
eevet canim cok seviyorumbazen dusunuyorum onlar olmasa ev simdi bombos olacakti
Gelmiyolar iste bi sopa cekmek lazimTakımın yarısı yok daha canım onlarda gelse süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?