Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Zamanında cok kalabalık olunca menü takibi kolay olsun diye acmıstımaa bende bu menulerı neerden kopyalıyor acaba dıye cok gerılere gıdıyordum megersem ayrı topık varmıs :)
Günaydın ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Tartı da bol eksiler görelim
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınn ❤ Kimse kilo bildirimi yapmamış sanırım
Süpersin canım ❤o zaman ben yapayım tartı bildirimi .
pazartesi yi yazmadıgım için kimse bilmez 75,2 ile başladım bugun sabah 72,4 :)
Gecmis olsun canım ❤Günaydın cnm.. çok iyi değiliz ya.. bu oğlum beni bitirdi valla.. dün gece gram uyumadım.. hasta ya.. durmuyor çok huysuz.. düzen bırakmadı bende.. şu anda bile gözümü açamıyorum.. elim ayağım hep şiş uykusuzluktan.. biraz bekliyim inş şişim iner de tartılırım..
Tebrik ederim canım güzel eksipazartesi gunu kilom : 98,3
Bu Cuma gunu kilom : 97,8
Fark :;0,5
Yuzde 0,51
Oo zaman sabit gelmen güzel canım haftaya daha güzel eksiler bekliyorumKızlar bende bildirimimi yapayım, kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım.
Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma:58.0 kg
Sabitim
Normalde sabit gelmeme üzülürdüm ama 58.9 dan 58 kg a düşünce sevindim bile. İyi bir eksi ile gelemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar
Çok geçmiş olsun canım yaGünaydın cnm.. çok iyi değiliz ya.. bu oğlum beni bitirdi valla.. dün gece gram uyumadım.. hasta ya.. durmuyor çok huysuz.. düzen bırakmadı bende.. şu anda bile gözümü açamıyorum.. elim ayağım hep şiş uykusuzluktan.. biraz bekliyim inş şişim iner de tartılırım..
Tebrik ederim canımpazartesi gunu kilom : 98,3
Bu Cuma gunu kilom : 97,8
Fark :;0,5
Yuzde 0,51
Sağlık olsun canımKızlar bende bildirimimi yapayım, kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım.
Sabitim
Normalde sabit gelmeme üzülürdüm ama 58.9 dan 58 kg a düşünce sevindim bile. İyi bir eksi ile gelemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar
Ne yalan söyleyeyim korkarak çıktım tartıyaTebrik ederim canım korktugun gibi olmadı bak regl sonrası daha güzel eksiler gelecek
Geçmiş olsun canım, çocuklar hiç hasta olmasa keşke. Gündüz uyursa yat yanına sen de dinlen.Günaydın cnm.. çok iyi değiliz ya.. bu oğlum beni bitirdi valla.. dün gece gram uyumadım.. hasta ya.. durmuyor çok huysuz.. düzen bırakmadı bende.. şu anda bile gözümü açamıyorum.. elim ayağım hep şiş uykusuzluktan.. biraz bekliyim inş şişim iner de tartılırım..
Bende korkuyorum tartıdan az daha beklicem :))Ne yalan söyleyeyim korkarak çıktım tartıyagörünce şok yaşadım
Sabit olman da iyidir canım, bu hafta pek düzenli değildin. Bı dahaki cumaya güzel eksi görürüz senden.Kızlar bende bildirimimi yapayım, kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım.
Sabitim
Rakibem günaydın tartıldın mıGünaydın ❤
Ara ögünde 4 galeta vardı halam annemle beni kahvaltıya davet etti halamda kaçamak yapmim diye evde yumurta yedim halamda ara ögün yaptım 4 galeta yerine 1 parmak uzunlugunda simit yedim duyanda dünyaları yedim sanacakPersembe icin guzel menu canim
labneli biberliden her yazisinda canim cekiyo taguzel menu ablacim
simit mihemde persembe
Neyseki kalan menu guzel
Gayet guzel menu canim
Tartıldım canım yazdımRakibem günaydın tartıldın mı
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Güzel eksi canım tebrik ederimKilom geçen hafta 70.800
Bu hafta 70.00 800 gr benimde reglimin 3.günü bugün belki daha fazla giderdi @Ytmz
Günaydın canım hayırlı sabahlarrrr ❤Günaydın hayırlı sabahlarrrr
Çok güzel eksi canım tebrik ederimKilom geçen hafta 70.800
Bu hafta 70.00 800 gr benimde reglimin 3.günü bugün belki daha fazla giderdi @Ytmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?