Bilemedim ki canım nasıl olur. İstanbul'u bilmiyorum gidiş geliş ne kadar sürer. Oğlun için bakıcı bulmalısın. Eşinin işten geliş saatleri senden erken olacaksa onun da bazı yükleri senin üstünden alması gerekecek. Aslında bı sekilde çözülür de iyi denklem kurmak lazım.Cnm evet dersem detayları konuşacağız ama istediğim rakama okler anladığım kadarı ile. Şu an oğlumu nasıl bırakacağım, geliş gidiş sıkıntı olur mu diye düşünüyorum. Evet dersem 4 kasımda başlamam gerekiyor.
Düşünsene ben günlük 1200 kalori tüketmeliyim. Diyorum ki tek öğün besleneyim onda da kumpir yiyeyim 600 kalori. Al sana açık. Ama sağlıksız. Ben bugün spor salonuna başladım. Ölçüm yaptılar. Kilom tam 64 çıktı. Ama yağ oranım fazla, istediğim kadar açık yaratayim o yağlar erimeden düzenli beslenmeden iyi görünmeyeceğim.Engin Kırbaçın instada bu yöntemle ilgili paylaşımı var. Oraya bakabilir aslında cnm. Tamda senin dediğini anlatmış.
Ablacım hoş geldin tekrar başınız sağolsun mekanı cennet olsunAllah razı olsun canım. Cuma hürmetine duaların kabul olsun inşallah.
Afiyet olsun canım resmi var mıKendime süper bi salata yaptım
Dur hemen çekimAfiyet olsun canım resmi var mı
Afiyet olsun canım ne güzel görünüyor öyleEki Görüntüle 2548198
Zipzip- hemen yerken ara verdim çektim
Marul, mor lahana, salatalık,domates, havuç, 1 ceviz, yeşil biber, 1 kaşık mısır, 3 zeytin, 1 parça peynir
Yanına 1 kase yoğurt
Harika eksi canım tebriklerKizlar bildirmimi yapayim birazdan gelicem ben ve alintilarim
Gecen cuma 66.2
Bu cuma 64.9
Fark -1300
Yuzde :1.97
Saol cnm.. salata yoğurt yiyim dedim özene bezene yaptım salatamıAfiyet olsun canım ne güzel görünüyor öyle
Ne güzel ben ev yoğurdu yiyemiyorumSaol cnm.. salata yoğurt yiyim dedim özene bezene yaptım salatamıyoğurdum da ev yoğurdu ben yaptım
Bende sevmezdim ama kendim mayalamayı öğrendim çocuklarım için.. şimdi hazır yiyemiyorumNe güzel ben ev yoğurdu yiyemiyorum
Ne güzel canım annemin yaptıkları pütürlü oluyor kaymagını yiyemiyorum değişik huylarım var benimde :))Bende sevmezdim ama kendim mayalamayı öğrendim çocuklarım için.. şimdi hazır yiyemiyorum
Şu an çooook açımmm, nasıl cnm çekti br bilsenEki Görüntüle 2548198
Zipzip- hemen yerken ara verdim çektim
Marul, mor lahana, salatalık,domates, havuç, 1 ceviz, kırmızı biber, 1 kaşık mısır, 3 zeytin, 1 parça peynir
Yanına 1 kase yoğurt
Ben henüz mayalamayı öğrenmedim ama aslında bazı arkadaşlar yapıyor, taş gibi çok güzel. Ben bu ara ateşoğulları diye bir markanın tava yoğurdunu alıyorum, oda aşırı güzelBende sevmezdim ama kendim mayalamayı öğrendim çocuklarım için.. şimdi hazır yiyemiyorum
Kolaymış ya.. sıcağa yakın ılık süte bikaç kaşık yoğurt koy sar sarmala.. en az 4 saat dinlendir. Sonra dolaba koy kapağı açık.. 1 gün kırma yoğurdu sert oluyor...Ben henüz mayalamayı öğrenmedim ama aslında bazı arkadaşlar yapıyor, taş gibi çok güzel. Ben bu ara ateşoğulları diye bir markanın tava yoğurdunu alıyorum, oda aşırı güzel
Ayy cnm üzülürüm amqŞu an çooook açımmm, nasıl cnm çekti br bilsen
cani tek ceken ben degilmisimBenim de listende her gördüğümde canım çekiyordu. Çok severim sosları ama ekmek yeme konusunda kendimi frenlemeye çalışırken hiç uygun olmaz
olsun canim tuhaf bi hafta gecirdin sabit bile guzel benceKızlar bende bildirimimi yapayım, kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım.
Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma:58.0 kg
Sabitim
Normalde sabit gelmeme üzülürdüm ama 58.9 dan 58 kg a düşünce sevindim bile. İyi bir eksi ile gelemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar
e bu cok guzel bi eksi
takildim ama ben sanaaaAra ögünde 4 galeta vardı halam annemle beni kahvaltıya davet etti halamda kaçamak yapmim diye evde yumurta yedim halamda ara ögün yaptım 4 galeta yerine 1 parmak uzunlugunda simit yedim duyanda dünyaları yedim sanacak
of of super eksi hemde regl iken
bu regl etkisiz kaldi bu hafta
1.8e agliyoGeçen cuma 91.8 bu cuma 90.0 eksi 1.800 yine 89 göremedim
cok guzel bi eksi canimKilo bildirimi
Geçen cuma:87.4
Bugün:85.8
Fark:1.6
Oran:1.82
Ben bu grupla kilo verme işini çok sevdimtek başına hiç kilo veremiyodum
Hayirli olsun listeye girisin canim benimbende kilo bildirimi yapayım ama liste konusunda karar veremiyorum
gecen cuma 58.8
bugün 57.7
Eki Görüntüle 2548109
olsun canim yinede eksi gelmen guzelCnm oğlana uğraşıyorum ya.. gece hiç uyumadım.. uykusuzluk acaip ödem yaptı. Bekledim 11.30a kdr 200 gr anca gitti.. çocuk hasta olunca kaç gündür düzen kalmadı..
Geçen hafta 73.6
Güncel 73.4
Fark 0.2
Zipzip-
Kusura bakmayın yaa bi düzen oturtamadım.. sabah bi kalktım dünden bugüne 1 kilo ödem.. baya bekledim bu kdr gitti..
sagol canim nihayet adamakilli bi sayi gordum tartidaHeyyy maşallah ne de güzel kilo vermişsin.
bunuda alintilamistimListede çok yerimiz yok canim yeni üyelerimiz de var ben Az bekleyim en guZeli
ayy Estagfurullah canim olur mu oyleBu hafta sana layık bir rakibe olamadım ama önümüzdeki hafta tekrardan rakip olabiliriz cnm, ne dersin?❤
Hadi yine gözüme girdin
Sagol canim benimHayyy maşallah cnmçoook çook tebrik ediyorum seni
tartida sorun varmis abla sıkma caniniUyumuşum
Geçen cuma 63,7
Bu cuma 64,2
Fark + 500
Tamam o zaman kendimi de ekleyeyim
tesekkurler canim benimTebrikler canım
Sagol canimHarika eksi canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?