• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Offff ya ben de sürekli yattım bugün öğleden sonra. Evi temizlemem lazım yarın kayınvalidem geliyor ama hiç kalkasim yok. Karnım da açıktı.
Ben sana demiştim spor salonuna gidiyon diye hava atıyordun senin iki günde yaptıgını ben 3.5 saatte yaptım yakalarım demiştim :KK71:

Hedeften sonra veririm dediklerimiz verilmiyor canım. Bilmiyorum ben veremedim. Şartların için dua ediyorum her neyse Allah kolaylaştırsın bir çözüm yolu versin canım.
Yetmezcim çok sağ ol bitanem. Duaların için çok teşekkür ederim.
Eşin bir işte çalışıyor olsa hiç dert etmeyecek şehre uzaklığı. Senin şikayet etmeyip onun bahaneler üretmesi bana biraz bencilce geldi. Şu an uzaksiniz ama çocuklar büyüyünceye kadar daha merkezi olacaktır bulunduğunuz yer. Şehirler sürekli büyüyor. Canı sıkılıyor ve merkeze kolayca gidemediği için böyle bir çözüm bulmuş kendince. Birikmiş bir paranız yoksa çok sıkıntı yaşarsınız canım. Yeni bir yere taşınmak üç dört ay geriye atıyor aile bütçesini. Güzellikle ikna etmeye bak. Ben her zaman kadınların daha isabetli mantıklı karar aldığına inanıyorum. Önceliğim senin ve çocuklarının rahatı olduğu için düşüncelerine katılıyorum kuzum.
Yenam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Görümcenin durumu nasıl inşallah korktuğum olmamıştır. Allah yardımcısı olsun.
Alvillacim ablana acil şifalar diliyorum canım. Hayattayken bol bol sarıl öp onu. Ben de yanınızda daha iyiyim emin ol.
Çooook sağol senin isabetli görüşlerine ihtiyacım var birileri benimle aynı düşününce daha rahat hissediyorum kendimi İnan işten çıktım bindim otobüse nolcak ki. Önemli olan çocuğun düzeni bu durumda ablam da aynısını dedi zaten.
Bir de dediğin gibi 5 yıl sonra bizim oturduğumuz yer olacak sana şehrin göbeği. Bu fikrine bayıldım söyleyeceğim eşime.....

Canım anladığım kadarıyla ikiniz de üniversitede eğitim alıyorsunuz sen aynı zamanda bir işte çalışıyorsun. Eşin neden çalışmıyor ve ne kadar daha çalışmayacak bilmiyorum ama onu zorlayan bir şey yok bu durumda. Eğer sen araç kullanabiliyorsan sen almalısın ve onu geçerken okuluna bırakmalısın, böylece senin yollardaki eziyetin biraz olsun azalır, o nasıl olsa çalışmıyor diye bunu söylüyorum. Ben olsam eşim de calismazken ev değişikliği yapmazdım, çünkü ev satın alınca bir yere kipirdamak kolay değil. Yeni alacağınız ev şimdiki gibi içine sinmeyebilir (büyüklük temizlik sessizlik komşuluk gibi konularda). Diğer taraftan özellikle otizmli oğlunun tam da alıştığı bir düzen varken bozmak da risk almak demek. Ortaokul kısmına geçince zaten düzeni değişecek belki o zaman düşünülebilir. Küçük oğlun için de aynı şekilde düşünmelisiniz çünkü o yaştaki çocuklarda uyum zaten sıkıntılı olabiliyor biz zamanında çok yaşadık.
Çocukların üniversitesi kısmına daha çok var zaten, eş dost ziyareti düğün eğlence kısmı da her zaman olan bir şey değil, onun için arabanız da var zaten kolayca gider gelirsiniz. Sözün özü ben şu an bu değişikliğe gitmezdim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sağol Canım hepinizin aynı fikirde olmasına sevindim evet canım tesbitin şöyle doğru eşim araba kullanmayı sevmiyor ama şehir dışı gibi ya bizim ev araba eşimde kalıyor. Benim için sıkıntı değil otobüsle gitmek. Ben 2. Üniversite okuyorum açıktan tam gün çalışıyorum eğitim alan eşim sadece. Biraz bana üzülüyor biraz trafiği sevmiyor ama sizden güç aldım daha net ifade ederim kendimi....

Back
X