- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Ufdaklıktan canım gece uykular haram olduHamilelikten mi uyuyamiyorsun yoksa kucuk oglun mu uyutmuyor canim ,zaman geciyor hızla bebisini kucağına al sonra bol bol gelirsin dicem ama vaktin olur mu bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ufdaklıktan canım gece uykular haram olduHamilelikten mi uyuyamiyorsun yoksa kucuk oglun mu uyutmuyor canim ,zaman geciyor hızla bebisini kucağına al sonra bol bol gelirsin dicem ama vaktin olur mu bilmiyorum![]()
Songulcum görümcem olmaktan feragat ettiği için akrabalik senaryom vizyona giremedi. NeyseZipzip- ile görümce gelincilik oynarım ben de. Minik görümceğim nen var kuzum? İş meselesi mi üzüyor seni? Ölüm olmasın tek her şeyin bir çözümü var bebem. İş dedim de aklıma @birmuhendisanne geldi. Canım iş görüşmesi nasıl geçti ? Kendi derdimden soramadım kusura bakma. İyisin di mi...
Canım benim fiziksel olarak yorulduğunu biliyordum. Malesef aileler bazen bizim ne halde olduğumuzu ve yaptiklarimizi görmüyorlar. Bekledigin haberin olumsuz olmasına da çok üzülme demek ki hayırlı değilmiş. Belki çok mutsuz olacaktın. KPSS çalışmayı düşünüyordun ona ağırlık verebilirsen bir çıkış yolu olabilir senin için.Ev,aile sıkıntıları canim cook yoruldum 5 ekimden beri araliksiz. Calisiyorum ve deger gormuyor buda canimi sıkıyor
Bir yerden haber bekliyorduk olumsuz cevap gelince ona moralim bozuldu canim simdi daha iyiyim tesekkur ederim
Yatmadim canim 12de eve geldim telefona bakmak istememistim
Anlatırım canim bir ara
2 yil daha benim icin bir çözüm gorunmuyor abla boyle yaşamaya devam edecegim sanirim ama 20 gunde cok yoruldum
Hakkında hayırlısı olsun canım, belki oğlun biraz daha büyüyene kadar beklemek iyi olabilir.Elhan ım cuma gittiğim görüşme olumluydu ama evime oldukça uzaktı. Dün kabul edemeyeceğimi bildirdim maalesef. Evime yakın yerlerde iş aramaya devam edeceğim. Allah büyük ❤
Günaydın cnmmmmGünaydın arkadaşlarCumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
![]()
Cnm inan o kadar kafam karışık ki.Çalışmayı çok istiyorum ama uzun süre aynı iş yerinde çalışmak istediğim için ince eleyip sık dokumaya karar verdim. Oğlum dediğin gibi çok küçük, onun konforu herşeyin ötesinde. Bir dönem home ofis işlere bakmıştım, yurtdışındaki firmalar ile görüşmüştüm. Amerika saati ile çalışmak zor olacağı için vazgeçmiştim ama şimdi o bile gözümde daha iyi. Hayırlısı Allahtan, ben gümüş kapı kapanırsa, altın kapılar açılır mantığında olduğumdan pek üzülmedimHakkında hayırlısı olsun canım, belki oğlun biraz daha büyüyene kadar beklemek iyi olabilir.
Cnm çook geçmiş olsunGünaydın kızlar baş agrım ve miğde bulandım var dün başladı akşam erkenden yattım ve hala devam ediyo o yüzden giremedim pek sizler nasılsınız rakibem sen ne yaptın çocuğun nasılCanfeb
Menum kizlar
Sabah 11
1 dilim ekmek
2 yk ptatesli yumurta
2 kk peynir
Domates
Ogle 15
1.5 tane lahmacun
Aksam19
2yumurtadan menemen
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Sabah kahvaltım saat 10.00
2 kaşık tulum peyniri
5 tane zeytin
Yarım domates
2 dilim tam tahıllı çavdar ekmeği
Ara ögün saat 14.00
1 tane ceviz
Akşam yemeği saat 17.00
1 kepçe çorba
6 kaşık karnıbahar yemeği
Karışık salata
2 dilim çavdar ekmeği
Ara ögün saat 20.30
1 tane elma
2 tane ceviz
1 parça peynir
2 litre su
3.30 dk yürüyüş = 230
sonngulen
![]()
Daha cok kücük uyku düzeni yoktur kiUfdaklıktan canım gece uykular haram oldu![]()
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Günaydın canım ❤Kızlar günaydın ❤
Dün gece oğlum çok huysuzdu, uyumadı. Siteye giremedim. Ona kahvaltısını yaptırayım geliyorum. ☺
Tamam canım olur tabiki gel yeniden menü paylasKızlar ya ben de tekrar menü ve kilo paylaşayım mi dışardanZipzip- ne dersin kaptanım?
mesela dün bi arkadaş sarma yapıp getirmiş işyerine Allah ne verdiyse yedim tabağa konulanı.
Eskiden olsa kızlara hesap vercem diye dikkat ederek yerdim. Hem 2-3 kilo versem iyi olurdu....
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlarCumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
![]()
Beklediğimiz haberle daha cok mutlu olacaktım,işle ilgili değildi canımCanım benim fiziksel olarak yorulduğunu biliyordum. Malesef aileler bazen bizim ne halde olduğumuzu ve yaptiklarimizi görmüyorlar. Bekledigin haberin olumsuz olmasına da çok üzülme demek ki hayırlı değilmiş. Belki çok mutsuz olacaktın. KPSS çalışmayı düşünüyordun ona ağırlık verebilirsen bir çıkış yolu olabilir senin için.
Günaydın canım cok gecmis olsunGünaydın kızlar baş agrım ve miğde bulandım var dün başladı akşam erkenden yattım ve hala devam ediyo o yüzden giremedim pek sizler nasılsınız rakibem sen ne yaptın çocuğun nasılCanfeb
Gecmis olsun canım, dinlenmene rağmen geçmemiş dikkat et kendine hasta olma.Günaydın kızlar baş agrım ve miğde bulandım var dün başladı akşam erkenden yattım ve hala devam ediyo o yüzden giremedim pek sizler nasılsınız rakibem sen ne yaptın çocuğun nasılCanfeb
Günaydın canım cok gecmis olsunGünaydın hanımlar
Dün ikindiden beri hastanedeyiz.. küçük oğlum ishal kusma vardı. Enfeksiyon kapmış. Serum takılı.. gece hastanede kaldık.. int yenilendi.. şükür yorgunuz ama iyiyim..
Migren tetiklemiş kuzum geçmiş olsun telefona bakmakta ağrıyı devam ettiriyor ağrı kesici iç uyu karanlık odada inş geçerGünaydın kızlar baş agrım ve miğde bulandım var dün başladı akşam erkenden yattım ve hala devam ediyo o yüzden giremedim pek sizler nasılsınız rakibem sen ne yaptın çocuğun nasılCanfeb